Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Anket sonuçlarını göster: Idle durumda cpu sıcaklıgı kac derece ?
-55 - 0 "C
11
1,03%
0 - 10 "C
2
0,19%
10 - 20 "C
8
0,75%
20 - 30 "C
81
7,58%
30 - 40 "C
331
30,96%
40 - 50 "C
320
29,93%
50 - 60 "C
180
16,84%
60 - 70 "C
71
6,64%
70- 100 "C
65
6,08%
Oy kullananlar: 1069. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki İşlemciler forumu altında İşlemci sıcaklıgınız kaç derece... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "celeron 1,8 normal 39 derece tam performans 80 az önce yaptım 80 ide standart soğutma az önce 80 i bulunca ..." şeklinde özetlenebilir....
celeron 1,8 normal 39 derece tam performans 80 az önce yaptım 80 ide standart soğutma az önce 80 i bulunca işlemcinin üstündeki bi parça var yaa arlıklı aralıklıı adı ney bilmiyorum onu yıkadım soğuk su ilee anında 29 derece su soğutma hehe
amd 754s 3000 orjinal fanla suanda 36-44 arası degişiyor
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
p4 3.0 varken 45-50 arası demiştim sanırım.. şimdi AMD 3700+ sandiego 2.2@2.9 30-35 arası açılıyor.. loadda ise 43 den yukarı görmedim çok şükür.. zalman 7700CU kullanıyorum.. 5 adet 8cm +1 adet 12cm eksoz,, 5 adet 12cm giriş fanı mevcut..
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
intel p4 2.66 GHz.hiç bi ekstra soğutma yok.termal macun da bitik.allaha emanet . sadece kapak açık.pencere önü rüzga vuruyor. photoshop-flash-dreamweaver birlikte 45 derece falan.
AMD ATHLON 64 3000+ VENİCE O/C YOKKEN YANİ 1800 MHZ MASAÜSTÜ SICAKLIK 22-23 C OYUNLARDA 27-28 C 2400 MHZ ÇALIŞIRKEN MASAÜSTÜ 27-28 OYUNDA 30-31 C OLUYOR MOST WANTED OYUNU.FAKAT BİOS TA SICAKLIK WİNDOWS SICAKLIĞINDAN 2-3 C FAZLA GÖSTERİYOR
ORJİNAL FANI EXTRA BİR SOĞUTMA YOK
tam böyle bi konu açacaktım baktım hazır war iyi oldu bnm işlemcim amd athlon 2400+ we pcimde oyunlarda donma sorunu war speedfanla ısısına baktım oyunlarda 50 dereceyi buluyor we ateş işareti war yanında fanlarım bozuk olabilir mi bu sorun bahsettiğim oyunlarda donma sorununu doğurabilirmi???
vardır 40-50 arası ama elimde ipleri 50 den yukarı gitmeye çalıştımı çekiyorum dizginleri annem içerden geliyo şarjlı süpergeyi şarja tak yoksa bitiyo şarjı diyee ne fanmış be kardeşim kasa titriyooooo
__________________ Oyun oynamak için vakit talep ediyorum
Kasada CPU ve PSU fanından başka fan yok.CPU 55-60 C arası (Bu CPU 97 C'yi görmüş bir CPU.Tabi hepsi benim salaklığım.CPU'yu fanla tam temas ettiremezsen çıkar tabi 97 C'ye.).Valla benim PSU'da normalde 120 C'de.Birkaç tane fan almam lazım.