Arkadaşlar ben bi kere termal macun sürüp yıllarca kullanmayı düşünüyorum. Bana en iyisi 6 ayda bir değiştirmeden iyi performans alabilmem için Arctic Silver 5 gibi geldi. Sizce benim için en uygun termal macun hangisidir?
Bu sayfada Donanım kategorisindeki İşlemciler forumunda En iyi termal macun hangisidir? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar ben bi kere termal macun sürüp yıllarca kullanmayı düşünüyorum. Bana en iyisi 6 ayda bir değiştirmeden iyi performans alabilmem ...
Arkadaşlar ben bi kere termal macun sürüp yıllarca kullanmayı düşünüyorum. Bana en iyisi 6 ayda bir değiştirmeden iyi performans alabilmem için Arctic Silver 5 gibi geldi. Sizce benim için en uygun termal macun hangisidir?
ARCTIC COOLING MX-2 içinde hiçbir ısı ilteimi sağlayacak metal parçalar kullanmıyor ve sürdükten hemen sonra yüksek ısı iletimi sağladığı söyleniyor yani diğerleri gibi 1-2 hafta beklemene gerke yok tam performans alabilmen için
E peki bu benim için iyimidir? Ben hemen performans versin demiyorum yıllarca değiştirmicem ve iyi performans istiyorum.
performans vermez sogutur 6-7ayda bir uygula iyi olur.
öle bişe olmaz zaten sen onu sürersün işlemcinin yüksek ısısıyla macunu emer böyledce ordaki man yavaş yavaş azalır ama kaliteli olanlar belki biraz fazla dayanabilir işlemci ısısınada bağla eğer 30-40 derecedeyse iyi dayanır ama 65-75 deree arasıysa işte o zman 5-6 ayda bir değiştirmen gerekebilir..
GÖZLER KALBİN AYNASIDIR...!!!...!!!
akasar markadır iyi dir zaten bunların geneli aynı oluyo
Arctic MX-3 / Silver 5
1.ARCTIC COOLING MX-2 Thermal Macun 30 Gr
ARCTIC COOLING - Arctic Cooling MX-2 Thermal Macun 30 Gr. - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş.
2.THERMALTAKE A2150 ARTIC SILVER5 TERMAL MACUN
THERMALTAKE - THERMALTAKE A2150 ARTIC SILVER5 TERMAL MACUN - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
3.OCZ Freeze Max. Performanslı Termal Macun (3.5gr)OCZ - OCZ Freeze Max. Performanslı Termal Macun (3.5gr) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş)
Bu ÜÇÜ EN İYİLERİNDEN
Yeni bir macun kullanmadan önce eskisini cok iyi temizlemeniz gerekiyormus, aksi taktirde karisim olmasi sonucu daha fazla zarar verebiliyormussunuz.
Temizlemek icin.
OC-Card.de - Der Online Shop für Wasserkühlungen, Casemodding und PC-Zubehör - ArctiClean Reinigungskit
Sonrasi icinde
bu sayfadaki
PC-Experience - Das IT-Portal für Tests, Artikel und Problemlösungen - | Druckvorschau: Wärmeleitpasten-Workaround | Seite 1
Arctic Cooling MX-2 Material: Keine metallischen Inhaltsstoffe, nicht elektrisch leitend. Wärmeleitfähigkeit: 9,0 W/mK Spezifische Dichte: 3,69g/cm³
Link zu Caseking
Arctic Céramique Thermal Material: Gemisch aus wärmeleitfähigem Aluminiumoxid, Bornitrid und Zinkoxid, basierend auf Keramik-Basis.Wärmeleitfähigkeit: 9,0 W/mK Spezifische Dichte: 2,5g/cm³
Link zu Caseking
Arctic Silver V Material: Gemisch aus Silber-, Aluminium- und Zinkoxide.Wärmeleitfähigkeit: 9,0 W/mK Spezifische Dichte: 2,49g/cm³
Link zu Caseking
Alpenföhn Schneekanone Material: Wärmeleitpaste auf Silikonbasis. Wärmeleitfähigkeit: 1.134 W/(m*K) Spezifische Dichte: 2,49g/cm³
Link zu Caseking
Coolink CHILLARAMIC Material: Keramische Nano-Partikel, nicht elektrisch leitend Wärmeleitfähigkeit: keine Herstellerangaben vorhanden Spezifische Dichte: 3,2g/cm³
Link zu Coolink
Noctua NT-H1 Material: Hybrid-Kombination unterschiedlicher Mikro-Partikel, nicht elektrisch leitend Wärmeleitfähigkeit: keine Herstellerangaben vorhanden Spezifische Dichte: 2,49g/cm³
Link zu Caseking
Thermalright CHILLFACTOR Material: Frei von gesundheitsschädlichen Inhalten, elektrisch nicht leitend. Wärmeleitfähigkeit: 9,1W/m*K Spezifische Dichte: keine Herstellerangaben vorhanden
Link zu Caseking
Xigmatek PTI-G3801 Material: Silikon basierend Wärmeleitfähigkeit: 3.8 W/m-K Spezifische Dichte: 2,5g/cm³
Link zu Xigmatek
Bir yukaridaki linki tiklayin, orda yukaridaki yazilarin altinda bulunan link yazilarini tiklayin istediginizi alin. ama önce iyi temizlemek gerekliymis unutmayin.
Tamam arkadaşlar en iyi termal macunlar zaten karşılaştırılmış ben benim için en iyisi hangisi olur diye sordum cevabımı aldım işimi hallettim vs vs...