+ Cevap Yaz
Results 1 to 14 of 14

En iyi termal macun hangisidir?

Bu sayfada Donanım kategorisindeki İşlemciler forumunda En iyi termal macun hangisidir? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar ben bi kere termal macun sürüp yıllarca kullanmayı düşünüyorum. Bana en iyisi 6 ayda bir değiştirmeden iyi performans alabilmem ...

Member 8eliW Avatar
    Katılım tarihi
    06.02.2009
    Nereden
    Sapanca

En iyi termal macun hangisidir?

Arkadaşlar ben bi kere termal macun sürüp yıllarca kullanmayı düşünüyorum. Bana en iyisi 6 ayda bir değiştirmeden iyi performans alabilmem için Arctic Silver 5 gibi geldi. Sizce benim için en uygun termal macun hangisidir?

Cool Member pshero Avatar
    Katılım tarihi
    21.02.2009
    Nereden
    C:\Inetpub\wwwroot

Ynt: En iyi termal macun hangisidir?

ARCTIC COOLING MX-2 içinde hiçbir ısı ilteimi sağlayacak metal parçalar kullanmıyor ve sürdükten hemen sonra yüksek ısı iletimi sağladığı söyleniyor yani diğerleri gibi 1-2 hafta beklemene gerke yok tam performans alabilmen için

Member 8eliW Avatar
    Katılım tarihi
    06.02.2009
    Nereden
    Sapanca

E peki bu benim için iyimidir? Ben hemen performans versin demiyorum yıllarca değiştirmicem ve iyi performans istiyorum.

hARDWAREMANIAC Angry Avatar
    Katılım tarihi
    30.05.2007
    Nereden
    Ankara/Altındağ

performans vermez sogutur 6-7ayda bir uygula iyi olur.

Cool Member pshero Avatar
    Katılım tarihi
    21.02.2009
    Nereden
    C:\Inetpub\wwwroot

Alıntı 8eliW tarafından iletildi. Mesajı göster
    E peki bu benim için iyimidir? Ben hemen performans versin demiyorum yıllarca değiştirmicem ve iyi performans istiyorum.
    Evet zaten termal macunlar aşağı yukarı yılda bir değiştirilir bu da sana yetercektir.Sanalmarketim.com da ürünü bulabilirsin.Zaten bir macunu 1 kez kullanmıyorsunuz defalarca kullanabilirsiniz.

Power Member enevre Avatar
    Katılım tarihi
    03.02.2009
    Nereden
    HaRDWaReMaNia!
    Blog Mesajları
    1

öle bişe olmaz zaten sen onu sürersün işlemcinin yüksek ısısıyla macunu emer böyledce ordaki man yavaş yavaş azalır ama kaliteli olanlar belki biraz fazla dayanabilir işlemci ısısınada bağla eğer 30-40 derecedeyse iyi dayanır ama 65-75 deree arasıysa işte o zman 5-6 ayda bir değiştirmen gerekebilir..

GÖZLER KALBİN AYNASIDIR...!!!...!!!

Member 8eliW Avatar
    Katılım tarihi
    06.02.2009
    Nereden
    Sapanca

Alıntı enevre tarafından iletildi. Mesajı göster
    öle bişe olmaz zaten sen onu sürersün işlemcinin yüksek ısısıyla macunu emer böyledce ordaki man yavaş yavaş azalır ama kaliteli olanlar belki biraz fazla dayanabilir işlemci ısısınada bağla eğer 30-40 derecedeyse iyi dayanır ama 65-75 deree arasıysa işte o zman 5-6 ayda bir değiştirmen gerekebilir..
    Teşekkürler. Sapancadayım zar zor bir tane bulabildim oda akasa hiç duymamıştım iyimidir?

Power Member enevre Avatar
    Katılım tarihi
    03.02.2009
    Nereden
    HaRDWaReMaNia!
    Blog Mesajları
    1

akasar markadır iyi dir zaten bunların geneli aynı oluyo

Power Member
    Katılım tarihi
    07.06.2008

Arctic MX-3 / Silver 5

Senior Member
    Katılım tarihi
    05.10.2008
    Nereden
    istanbul

Alıntı punisher_1947 tarafından iletildi. Mesajı göster
    Arctic MX-3 / Silver 5
    saçmalamasan iyi olur?Arctic mx-3 1 ay sonra çıkıyor buraya gelmesi 2 yada 2.5 ay..

Power Member
    Katılım tarihi
    07.06.2008

Alıntı Kodos tarafından iletildi. Mesajı göster
    saçmalamasan iyi olur?Arctic mx-3 1 ay sonra çıkıyor buraya gelmesi 2 yada 2.5 ay..
    Dostum sen MX-3 ün incelemesini görmediysen ben yapayım ya, allah aşkına burda saçmalayan sensin, az araştır belki bulursun.

Bheyaz
    Ziyaretçi

Yeni bir macun kullanmadan önce eskisini cok iyi temizlemeniz gerekiyormus, aksi taktirde karisim olmasi sonucu daha fazla zarar verebiliyormussunuz.
    Temizlemek icin.
    OC-Card.de - Der Online Shop für Wasserkühlungen, Casemodding und PC-Zubehör - ArctiClean Reinigungskit
    Sonrasi icinde

bu sayfadaki
    PC-Experience - Das IT-Portal für Tests, Artikel und Problemlösungen - | Druckvorschau: Wärmeleitpasten-Workaround | Seite 1

Arctic Cooling MX-2 Material: Keine metallischen Inhaltsstoffe, nicht elektrisch leitend. Wärmeleitfähigkeit: 9,0 W/mK Spezifische Dichte: 3,69g/cm³
    Link zu Caseking

Arctic Céramique Thermal Material: Gemisch aus wärmeleitfähigem Aluminiumoxid, Bornitrid und Zinkoxid, basierend auf Keramik-Basis.Wärmeleitfähigkeit: 9,0 W/mK Spezifische Dichte: 2,5g/cm³
    Link zu Caseking

Arctic Silver V Material: Gemisch aus Silber-, Aluminium- und Zinkoxide.Wärmeleitfähigkeit: 9,0 W/mK Spezifische Dichte: 2,49g/cm³
    Link zu Caseking

Alpenföhn Schneekanone Material: Wärmeleitpaste auf Silikonbasis. Wärmeleitfähigkeit: 1.134 W/(m*K) Spezifische Dichte: 2,49g/cm³
    Link zu Caseking

Coolink CHILLARAMIC Material: Keramische Nano-Partikel, nicht elektrisch leitend Wärmeleitfähigkeit: keine Herstellerangaben vorhanden Spezifische Dichte: 3,2g/cm³
    Link zu Coolink

Noctua NT-H1 Material: Hybrid-Kombination unterschiedlicher Mikro-Partikel, nicht elektrisch leitend Wärmeleitfähigkeit: keine Herstellerangaben vorhanden Spezifische Dichte: 2,49g/cm³
    Link zu Caseking

Thermalright CHILLFACTOR Material: Frei von gesundheitsschädlichen Inhalten, elektrisch nicht leitend. Wärmeleitfähigkeit: 9,1W/m*K Spezifische Dichte: keine Herstellerangaben vorhanden
    Link zu Caseking

Xigmatek PTI-G3801 Material: Silikon basierend Wärmeleitfähigkeit: 3.8 W/m-K Spezifische Dichte: 2,5g/cm³
    Link zu Xigmatek

Bir yukaridaki linki tiklayin, orda yukaridaki yazilarin altinda bulunan link yazilarini tiklayin istediginizi alin. ama önce iyi temizlemek gerekliymis unutmayin.

Member 8eliW Avatar
    Katılım tarihi
    06.02.2009
    Nereden
    Sapanca

Tamam arkadaşlar en iyi termal macunlar zaten karşılaştırılmış ben benim için en iyisi hangisi olur diye sordum cevabımı aldım işimi hallettim vs vs...

+ Cevap Yaz