hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

+++ lütfen acil yardım +++

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki İşlemciler forumu altında +++ lütfen acil yardım +++ başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim. Sistemim AMD Athlon 64 X2 Dual 6000+, geForce 8500 GT, Ram 2 Gb, anakartta nvidia ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > İşlemciler

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 02-07-08, 17:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
slayerkule33
New Member

Katılım tarihi: 02.07.08
+++ lütfen acil yardım +++

Arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim.
Sistemim AMD Athlon 64 X2 Dual 6000+, geForce 8500 GT, Ram 2 Gb, anakartta nvidia chip setli bi MSI.

Crysis, Hellgate London vb. oyunları sorunsuz çalıştırırken Gears of War ve Rainbow Six: Vegas II'de oyunu oynarken mavi bi ekran geliyor, dıırt sesi geliyor ve bilgisayar resetliyor. Mavi ekrandan anlayabileceğimiz gibi sorun donanım veya sürücüden kaynaklanıyor.

Ekran kartı ve işlemci sürücüsünü güncellememe rağmen sorunum geçmedi. Zaten şu işlemci güncellemesini de tam anlayamadım. Windows un amd işlemcileri için olan güncellemesini de yaptım. İşe yaramadı. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
slayerkule33 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-07-08, 18:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
/FRosT/
Senior Member
Bilgisayarım

/FRosT/ Avatar

Katılım tarihi: 01.07.08
Nereden: Tokat-Antalya
Ynt: +++ lütfen acil yardım +++

Sana yardımı olurmu bilmem ama benim pcdede aynı sorunu yaşadım....Bazı oyunları mükemmel oynuyodu bazılarında da mavi ekran ve Ram hataları veriyodu...Bellek written olamadı falan...Ben rami deiştirdim ve hiçbirşey düzelmedi...Oyunu farklı bir pc ye kurduk ve o pc dede aynı hatayı verdi...Bazen oyundan yani cd den kaynaklanan hatalar olabiliyo...Hemen pc ye yormamak gerek....
/FRosT/ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-07-08, 21:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
bulkan
Silver Member
Bilgisayarım

bulkan Avatar

Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara
Ynt: +++ lütfen acil yardım +++

Evet sorun çıkaran oyunları tekrar silip yüklemek gerekiyor, olmaz ise sağlam bir kaynaktan tekrar yüklemen lazım.Sorun oyunlardandır.

Bookmarks
Konu araçları

+++ lütfen acil yardım +++ ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
acil yardım eliminator evidence kullanımını bilen lütfen yardım edebilirmi sacmabelki Genel(OS) 2 20-01-08 20:55
arkadaşlar acil yardım lütfen hıs ati redion x1650pro ıceQ yardım yardım lütfen SÜHA Ekran Kartları 0 02-01-08 21:46
acil yardım pc topluyorum lütfen yardım edin mehmetkarlik21 Genel 1 23-10-07 02:33
Lütfen Arkadaşlar Çok Acil Yardım RicaEdiyorum..Lütfen Yardım.. xlynx3 Nokia 21 29-04-05 11:35

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:38.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999