Bu sayfada Donanım kategorisindeki İşlemciler forumunda Phenom II X4 940 Test başlıklı konu tartışılıyor; BreakTheLimt.net, a Malaysian hardware portal tested the Phenom II X4 940 at its stock speed of 3.00 GHz, and posted ...
BreakTheLimt.net, a Malaysian hardware portal tested the Phenom II X4 940 at its stock speed of 3.00 GHz, and posted a sting of benchmark results of the said chip. It was tested on a platform consisting of a MSI DKA790GX Platinum motherboard, with 2 GB of DDR2 1066 MHz memory and a ASUS Radeon HD 4870 TOP graphics card. All components were set to run at stock speeds. The chip was put through Super Pi 1M and 32M, Cinebench R10, PiFast Multithreaded, WPrime 1.5, Aquamark and 3DMark06.
bende ne zaman bu işlemciyi aldılarda,blackbox ile teste başladı modlarımız diyordum..
helal olsun ne diyelim..
Cole@ kardeşim senin bilgisayarın şekilleniyor gibi değilmi bu testlerden sonra
Daha BlackBOX'ın ilk versiyonu çıkalı 2 ay bile olmadı, siz 2 yıl sonra görün. Süprizler yolda bu arada BlackBox ta
Bu arada arkadaş v1.0.1.03 beta yı kullanmış. v1.0.1 kullansaydı phenom II desteği sorunsuz olurdu ama yılmamış eski versiyon ile de yetinmiş
İnşallah daha güzel yerlerde görürüz yine HWM BlackBox'ı.Bu test görüntülerini görüpte BlackBox'ı merak edenler olacaktır eminim.Tekrarden ellerinize sağlık eUGENE.Süprizleri bekliyoruz...
ozgurkeles64 tarafından iletildi.
bende ne zaman bu işlemciyi aldılarda,blackbox ile teste başladı modlarımız diyordum..
helal olsun ne diyelim..
Cole@ kardeşim senin bilgisayarın şekilleniyor gibi değilmi bu testlerden sonra
Bakalım abi görünce test sonuçlarını kafamda şekilleniyor.Ama core i7 super PI sonuçları daha iyi gibiydi.Ve ayrıca ortalıkta ne Phenom II'ler ne de bunlara uygun anakartlar var.(Full AM3 Support DDR3 belleklerden bahsediyorum)Bakalım biraz daha beklemede kalabilirim,kalmayadabilirim garantisi yok
bekleyebileceğini pek zannetmiyorum
insan bu şekil işlerde biraz sabırsız oluyor.. yanlız ddr3ram lerin getirisi ne olacak bu sistemlere orası bir muamma..malum intel gibi 2000mhz lere dayanan ram leri desteklemeyecek..benim duyumum bu..bakalım nasıl olacak..çıksında bir görelim
yanlız amd ağırdan ama emin geliyor gibi ayrıva sb750 nin artısı am2+ larda pasif kalan 6 pini devreye sokarak advanced clock calibration ile fsb ve mhz arttırmaya olanak vermesi
yanlız amd ağırdan ama emin geliyor gibi ayrıva sb750 nin artısı am2+ larda pasif kalan 6 pini devreye sokarak advanced clock calibration ile fsb ve mhz arttırmaya olanak vermesi