Bu sayfada Donanım kategorisindeki İşlemciler forumunda Sıcaklık konusunda yardım...! başlıklı konu tartışılıyor; Kasanın yan kapakları açık olduğu halde işlemcinin yüksüz halindeki ısısı 53-57 arasında. oyun oynarken ise 70 derecelere çıkıyo. Bende amd ...
Kasanın yan kapakları açık olduğu halde işlemcinin yüksüz halindeki ısısı 53-57 arasında. oyun oynarken ise 70 derecelere çıkıyo. Bende amd 3000 vardı daha sonradan 3800x2 aldım ve onu kullanıyorum. Acaba fan yetersizmi kalıyor?? Bu değeri bir türlü düşüremedim.
Galiba fanlar tozlanmış.. Yada yerinden oynamış.. Bence sök güzelce temizle ve yerine iyice oturt..
bu sıcaklık değerleri her zaman için böyleydi. fan temiz sürekli üzerinde biriken toz abakalarını alırım. yerine sağlam oturmuş vaziyette. birde macun fln bişeler öğrendim. macun işlemciyemi sürülüyo ısınmasını önlemek için?
eğer fan almaya karar verdiysen onu alma sana yaramaz arkadaşa aldık şuan ev sıcaklığı 30-32 derecelerdeyken 25-30 derece arası çalışıyo bayağı sessiz ilk fırsatta elime para geçince bende alcam kışın 22derecede çalışıyomuş tavsiye ederim alcan fanda 35-40 derece arası olur.
Eğer termal macunda fayda etmezse ondan sonra git cpu fan al thermaltake den başka alma çok iyi cpu soğutucuları onların; cooler master da iyi ama thermaltake kadar iyi değiller
Eğer termal macunda fayda etmezse ondan sonra git cpu fan al thermaltake den başka alma çok iyi cpu soğutucuları onların; cooler master da iyi ama thermaltake kadar iyi değiller