Ynt: Taktığım Her Fan Bir Süre SOnra Görünmez Oluyor ??? :S
dallaspage tarafından iletildi.
beyler acil yardım nedir bu yaw
Daha öncede buna benzer bir konu açmıştın ve iki konuyu birleştirip incelrsek senin algılayıcılarda bir sorun olduğunu görüyoruz... İki şey yapabilirsin..
anakartın üzerini iyice temizleyeceksin.. hiç toz kalmayacak şekilde... olmazsa birde BIOSu güncelle.. belki düzelebilir... Olmazsa o anakarta alışmaya çalış..
dostum bence speedfan ı falan boşver. Biostan bak sıcaklıklara zaten eğer BenCesur kardeşimin dediği gibi böyle bir sorundan başka bir konu açmışsan gerçekten anakart algılayıcında bir sorun vardır.. Servise göndermeyi deneyebilirsin sonuç alamazsan da öyle kullanmaya devam et hiç kurcalama şimdiye kadar bişe olmadıysa sonrada olmaz diye düşünüyorum..
arkadaşım speed fan a felan inanma en net en doğru sıcaklığı bios taki veriyor.
ama işlemcinin soğutucusu biraz yerinden oynamış heralde ki işlemcinin beyni sulanmış 675000 rpm yazıyor
şaka bir yana da sen işlemcinin soğutucusunu işlemciye doğru bastırıp biraz öyle tutup hala aynı sıcaklık değerlerini mi gösteriyor bi bakarmısın.
çünkü bi arkadaşımın başına geldi sıcaklık 80 derece gösteriyordu soğutucuyu bastırdı bellibi süre sonra 50 dereceye düştü sıcaklık..
arcalper0658 tarafından iletildi.
arkadaşım speed fan a felan inanma en net en doğru sıcaklığı bios taki veriyor.
ama işlemcinin soğutucusu biraz yerinden oynamış heralde ki işlemcinin beyni sulanmış 675000 rpm yazıyor
şaka bir yana da sen işlemcinin soğutucusunu işlemciye doğru bastırıp biraz öyle tutup hala aynı sıcaklık değerlerini mi gösteriyor bi bakarmısın.
çünkü bi arkadaşımın başına geldi sıcaklık 80 derece gösteriyordu soğutucuyu bastırdı bellibi süre sonra 50 dereceye düştü sıcaklık..
ya bir süre sonra görünmez oluyor dediğim yani şöyle anlatayım res atınca 45 dk falan düzgün kalıyor değerler e ozaman biosa bakmamın manası ne :S
dallaspage tarafından iletildi.
ya bir süre sonra görünmez oluyor dediğim yani şöyle anlatayım res atınca 45 dk falan düzgün kalıyor değerler e ozaman biosa bakmamın manası ne :S
ben sıcaklık değerleri için bios a bak dedim arkadaşım
ama zaten şöyle bir durum var
sıcaklık çok yüksekse bilgisayar kendini birden kapatıyor arkadaşım..