Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında [A]Open H600 CARMODING başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Aopen H600 CARMODING
İLK HALİ
Aopen H600 MODUMA BAŞLADIM
KASAYI PARÇALADIM
YAN KAPAGI KESECEGIM SEKIL
YAPMAK ISTEDIGIM KASA..." şeklinde özetlenebilir....
KASANIN ALTINA GELECEK 20CM LIK KUTU ICIN ELIMDE BULUNAN P1 KASAYI KURBAN ETTIM
ALTLI USTLU 2 TANE PSU KULLANMAK ICIN KASANIN ALTINA DENK GELECEK SEKILDE PSU YERINI AYARLADIM
[A]Open H600 CARMODING
NOT:ELIMDE DISK OLMADIGI ICIN DREMEL ILE KESIM YAPAMADIM KOTU OLDUGUNU BILE BILE CANAVARLA YAPTIM
ŞİMDİLİK BU KADAR BIR SONRAKI BOLUM MENTESELI KAPAKLAR + MACUN + BOYA
fikir güzel kestiğin alet iyi kesmemiş ama sanırım 2. Aşama boya macundan sonra sorun kalmayacak
KESTIGIM YERLERDE CAPAKLAR KALDI ONLARI TEMIZLEMEDIM ONDAN OLE BIR DUSUNCEYE KAPILMIŞ OLABILIRSINIZ TABIKI BOYA VE MACUN ISLERINDEN SONRA KASA MEYDANA CIKCAK DAH AGUZEL OLCAK
Alıntı:
phrozen tarafından iletildi.
kasayı ilk gördüğümde kendi kasamı düşündüm heralde altında öyle bir bölme olsa sıcak kalması gerekebilecek yiyeceklerimi koyardım
bız sogutma ıcın yapıyoruz sız ısıtmak ıcın
Alıntı:
aslankarakoc tarafından iletildi.
iki forumada yazmışsınaynı konuuu
bıraz daha araştır 3 foruma yazdım bırı asıl takıldıgım dıger ıkısı uye oldugum ıcın koydum fıkır veya dusuncelerınızı almak ıcın
Alıntı:
ceceli tarafından iletildi.
nasıl bi boya yapmayı düşünüyorsun tek renk daha ideal olur bence
mat sıyah araba boyası ıle boyancak sımdılık tek renk ama h600 orjınalde ıkı renk bır kasa ben ıkıncı rengını krom denıcem guzel olursa kalcak benyenmezsem mat sıyah olcak
Alıntı:
dbaggio tarafından iletildi.
tekerlek bozar bu kasayi.
daha ıyı bır goruntu ve taşıma kolaylıgı ıcın tekerlek kullancam genellıkle buyuk kasalarda kullanıyor fırmalar demekkı bır bıldıklerı var bakalım guzel olmazsa cıkartırız
Alıntı:
muratyayla tarafından iletildi.
baya belli oluyor dimibakalım nasıl olcak kolay gelsin
sağolun takıpte kalın en yakın zmanda yenı fotolar gelıo
Çok iyi bir giriş olmuş.Bu girişin eminim devamı da geecek.Canavar kulşlansan da sonra ince ayarla onu halledersin sen.Devamını bekliyoruz.Kolay gelsin.
Bu arada içini boyamayacaksın galiba?