hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: lapciko tarafından iletildi. Kardeşim benim.Bunları söylemen yeter.Sen yeterki iste ben sana herşeyi gönderirim.Senin için araştırma yapmaya başladım bakınıyorum kasanın ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 09-06-08, 23:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: izmir
Resimler: 19
Ynt: case maz mod -2- yardım

Alıntı:
lapciko tarafından iletildi. Mesajı göster
Kardeşim benim.Bunları söylemen yeter.Sen yeterki iste ben sana herşeyi gönderirim.Senin için araştırma yapmaya başladım bakınıyorum kasanın içinde kullanabileceğin ilginç bişeyler bulayım sana iletecem.Şu anda kargon yolda zaten 2 gün içinde alır işe koyulursun.İrtibatı kesmeyelim öss den sonra jostick olayını ayarlarız .Senin de Trabzon'da 2,5 yıldızlı bir evin var haberin olsun
trabzon teknık unıversıtesı yazıcm sonuclar gelsınbırlıkte olduktan sonra the burshe el arab halt ederer yaımızdaozelden mesaj yazdıktan sonra okudum burdakı mesajını
Eski 10-06-08, 01:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Katılım tarihi: 23.07.07
Nereden: Akçaabat/TRABZON
Blog Mesajları: 2
Resimler: 5

Alıntı:
mazopsy tarafından iletildi. Mesajı göster
trabzon teknık unıversıtesı yazıcm sonuclar gelsınbırlıkte olduktan sonra the burshe el arab halt ederer yaımızdaozelden mesaj yazdıktan sonra okudum burdakı mesajını
Kanka fikir bol ama sermaye yok onu da halledersek tasarım işine gireriz
Eski 10-06-08, 20:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

lapcıkooo olur olur hepsı bır gun olur .
musketterın butun gostergelerın renklerı degıstırdım daha guzel oldu sankı
bu gun malzeme aldım bıraz
5 tane swıtch
5 tane 10k potansıyo
10 tane mat sarı
10 tane mat yesıl
10 tane parlak kırmızı
4 tane rgbrenk degıstıren led
4 tane rgb ledı musketterde kullandım
mazopsy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-08, 22:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Kankam bayağı vaktini almıştır bu iş senin.Sonuca bakınca değdiğini söleyebilirim benim çok hoşuma gitti.Birebir webcam da gördüm nede olsa
lapciko çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-08, 22:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

kardesım musketterın yenı halıne bır yorum yazsanabırtek canlı canlı ızleyen sensın
Eski 10-06-08, 22:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Sen ne diyorsun yazmaz mıyım he.Manyax olmuş.Rengarenk sırayla hepsi yanıyor kasadaki halini de görmek isteriz.Arkadaşlar fotoyla olacak iş değil renkleri izlemeniz lazım bundan daha iyisi olamazdı.
Eski 10-06-08, 22:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

arkadaslar u gun plexy satarn yer buldum pembemsı kırmısımsı uv plexy m2 fıyatı 135 ytl ama normal ısıkta bıle parıl parıl parlıyor aklınız hayalınız durur ısteyen varsa 3 kısı bulmak lagzım 50 *50 olarak adam en az 1 m2 satarım dedı ozel sıparıs mıs o yuzden ılgılenenler olursa pm atsın 135 ı 4 e bolerız ayarlarız
Eski 11-06-08, 16:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

lapcıko kardesımın gonderdıgı psu ve fan su dakıka ıtıbarı ıle elıme gecmıs bulunmakta cok tessekur ederım lapcıko cok saolasın

bu forumu ve bu forumdakı ınsanları durustluklerını sevıyelerını cok begenıyorum belkıde dunyadakı en kalıtelı ınsan toplulugunun oldugu forumdayız herkeze selamlar ve tessekurler
Eski 11-06-08, 16:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
Power
Cool Member
Bilgisayarım

Power Avatar

Katılım tarihi: 12.11.06
Nereden: kuzey koprusunden sola don ilerle işlemci fanınından sağa don ilk dukkan =)

rica
Power çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-08, 17:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

OOO kankam hayrını gör.Hemen işe başlamak istiyorsun ama pazar gününü bekle ondan sonra ben de başlayacağım.Bu arada forum halkı gerçekten çok iyi.
Eski 11-06-08, 18:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

pazar gunu tasarımımın 1 e 1 aklımdakı tasarımını 2d olarak 3 farklı bakıs acısı ıle cızıcem sonra ona bır aynısını metalden yapıcam ama tabı once kasayı tamamen param parca yapmam gerekıcek son kalan vıda ve percıne kardar sokucem
Eski 11-06-08, 19:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
eriten
Cool Member
Bilgisayarım

eriten Avatar

Katılım tarihi: 21.11.07

Alıntı:
bende balcovada oturuyrum oss ye bucada ewka bır 9 eylul muh fak ta gırcem ayın 15 ınde bıde yerını bılıyorsanız tarıf edersenız cok memnun olurum.
sızde bu mod ıslerıne meraklıysanız bos zamanlarımızda gorusup yardımlasırız ayın 16 sında ıstersenın musaıt olursanız plaxy cıye gıdıp bır urunlerı goreyım kafamdakı tasarımlarda ona gore bır degısıklık yada muhtemel hataları ona gore duzeltmeye calısayım .balcovaya yolunuz duserse mutlaka haberım olsun ıyı geceler ılgınız ıcın cok tessekur ederım

kusura bkam çok geç cvp oldu ama işlerden nete bile giremedim doru dürüst sorduğun yere balçovadan direk otobus var 270 yada 670 bunlara sor bir direk kampüsün içine gidiyorlar tınaztepe kampüsünde olması gerek ama sınavdan önce gidip bir yerini görmende fayda var ayın 16 sı pazartesi ve ben çalışıyor olurum kardeşim modifiyeye meraklıyım ama yeni bir kasa alıp başlamam gerek eski kasama 3 sene önce mod yapmıştım sonra sadece ufak tefek şeyler deiştirdim ve oyun merakım olduğu için ekran kartı ram işlemci felan paramızı bunlara ayırdık mod geri kaldı ama komple bir kasayı sıfırdan yapacak kadar meraklısıyım modun

Zoru Başarırım, İmkansız Biraz Zaman Alır...
eriten çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-08, 19:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

ılgın ve yardımların ıcın cok tessekkur ederım abım ayın22 sınde ızmır bulusması olsun mu dıye konusuluyordu en son bulusma olursa bn kesın gelıcem .sızde gelıcekmısınız??eger bır yerlerden cıkma kasa bulrsam ayarlamaya calısayım abım
Eski 11-06-08, 20:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
eriten
Cool Member
Bilgisayarım

eriten Avatar

Katılım tarihi: 21.11.07

izmirde olursam kedsin gelirim bende çok isterim ama şu varki ben seyahatli çalışıyorum sadece haftasonu olacak bir buluşmaya katılabilirim 22 si olursa uygun ama başka bir gün için bir planım olamaz sanırım ben bu sefer çıkma bir kasa yada elimdeki bir kasayı kullanmak istemiyorum aklımda düşündüğüm bir model var ama fiyatı uçuk onu alıp elimden geldiğince ona bişiler yapmak istiyorum eski kasa kapakları üzerinde dremel kesme deneyimimi geliştirmek için deişik şekillerde çalışacağım sadece
eriten çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-08, 17:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

abı bu gun oss ye gırcegım okulu gormeye gıttım gıdıp gelmem 5 saat surduuu
Eski 12-06-08, 19:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 3
Resimler: 22

Alıntı:
abı bu gun oss ye gırcegım okulu gormeye gıttım gıdıp gelmem 5 saat surduuu
oda güzel.hadi bakalım 4 gözle bekliyorum sizden neler çıkartacaksınız

bur4k çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-08, 20:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
Power
Cool Member
Bilgisayarım

Power Avatar

Nereden: kuzey koprusunden sola don ilerle işlemci fanınından sağa don ilk dukkan =)

bu forum ölmüş ya biraz haraket beyler
Eski 12-06-08, 21:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

buyuk konusmak ıstemem ama bu yaz cok saglam modıfıyeler goruceksınız bu forumda konustugum bazı arkadasların bna gore cok guzel fıkırlerı var.
power para ve vakıt olsa emın ol hareketlenır .
madem kendını modıfıye ustadı olarak goruyorsun sen yapta bız sana yorum yazalım.
Eski 12-06-08, 21:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
Power
Cool Member
Bilgisayarım

Power Avatar

modifiye üstadı olarak görmüyorum kendimi ama eski yaptıklarıma göre o sınıfa çıkmış olarak görüyorum kendimi merak etme aklımda projelerim var bugun biraz el attım kasaya öncelilkle psu kablolarını uzattım ve gizledim başlangıç olarak iyi bence arkası gelicek merak etmeyin.
Power çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-08, 22:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #45 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
Power tarafından iletildi. Mesajı göster
modifiye üstadı olarak görmüyorum kendimi ama eski yaptıklarıma göre o sınıfa çıkmış olarak görüyorum kendimi merak etme aklımda projelerim var bugun biraz el attım kasaya öncelilkle psu kablolarını uzattım ve gizledim başlangıç olarak iyi bence arkası gelicek merak etmeyin.
o zaman projelerını merakla en kısa zamanda bekıyoruz .sımdıden hayırlı ugurlu olsun