hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "hadi hacı başla da yolumuzu bulak yaw resim çekmeyi unutmaaaa..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 13-06-08, 18:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #51 (permalink)
cery_
Member
Bilgisayarım

cery_ Avatar

Katılım tarihi: 06.06.08
Nereden: Eskişehir - Diyarbakır
Ynt: case maz mod -2- yardım

hadi hacı başla da yolumuzu bulak yaw resim çekmeyi unutmaaaa
cery_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 18:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #52 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: izmir
Resimler: 19

kısmetse pazartesı 3 gıbı baslıcam son kalan malzemelerı japon ,tıner,boya,onları alcam sabahtan 3 gıbıde dınlenıp baslıcam acelemız yok yavas yavas sındıre sındıre yapıcaz
Eski 13-06-08, 18:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #53 (permalink)
cery_
Member
Bilgisayarım

cery_ Avatar

Katılım tarihi: 06.06.08
Nereden: Eskişehir - Diyarbakır

japon mu???? bali al arada çekersin de
cery_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 20:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #54 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

onu dusundum de onun yerıne tıner alıyorum artık onla ıdare edıcez
mazopsy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 23:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #55 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

deejay abımız basta olmak uzere herkeze bır sorum olucak .sımdı modıfıye ederken mecbur anakartı kasanın ıcınden sokup cıkartıcam vede masanın usutune kurup o sekılde bır muddet kulanıcam sıstemımı ama bu sekılde kullanırken anakartın bır yuklenme durumu falan olabılır mı??anakarttan topraga veya psu ya bır sase kablosu cekmeme gerek var mı??
Eski 14-06-08, 01:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #56 (permalink)
rachadell
Senior Member

rachadell Avatar

Katılım tarihi: 05.02.08
Nereden: ADANA/Seyhan

Alıntı:
mazopsy tarafından iletildi. Mesajı göster
deejay abımız basta olmak uzere herkeze bır sorum olucak .sımdı modıfıye ederken mecbur anakartı kasanın ıcınden sokup cıkartıcam vede masanın usutune kurup o sekılde bır muddet kulanıcam sıstemımı ama bu sekılde kullanırken anakartın bır yuklenme durumu falan olabılır mı??anakarttan topraga veya psu ya bır sase kablosu cekmeme gerek var mı??
Mazo anakartını bir ajanda-defter...vs üzerinde çalıştır.AYrıca sistem dışarıda olacağı için dikkat et metal kısımlar birbirine temas etmesin.Uzay sistemi az çalıştırmadım ben sistemimi
rachadell çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-06-08, 01:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #57 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
rachadell tarafından iletildi. Mesajı göster
Mazo anakartını bir ajanda-defter...vs üzerinde çalıştır.AYrıca sistem dışarıda olacağı için dikkat et metal kısımlar birbirine temas etmesin.Uzay sistemi az çalıştırmadım ben sistemimi
abım tavsıye ıcın cok saolasın uzun zamandır gozukmuyordunuz??yanı anakartla psu yu sase yapmaya gerek yok sanırım dıkkat ederım abım 5 metreden yakın metal esyala yaklasmam .
Eski 15-06-08, 14:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #58 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

ewet arkadaslar artık moda baslıyorum varsa tavsıye ve onerıler beklıyorum
Eski 15-06-08, 14:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #59 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator
Bilgisayarım

DeeJaY_gT Avatar

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: İstanbul/Göztepe
Resimler: 9

Alıntı:
NAsıl kaçırmışım burayı anakrtın orjinal statik pojeti duruyorsa onun üzerine koy olmadı bi derginin üzerine koy çalıştır. Bi sorun olmaz metal eşyaları uzak tutuman yeterli. Şase gibi bişey cekmene gerek yok.
Eski 15-06-08, 14:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #60 (permalink)
eriten
Cool Member
Bilgisayarım

eriten Avatar

Katılım tarihi: 21.11.07

Alıntı:
ewet arkadaslar artık moda baslıyorum varsa tavsıye ve onerıler beklıyorum

bir kaç resimle şenlensşn ortalık o zaman tavsiyeler gelicektir kardeşim bende girip bakıyorum bakalım bu arada şu 22 si kesinleştimi ????

Zoru Başarırım, İmkansız Biraz Zaman Alır...
eriten çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-06-08, 00:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #61 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

arkadaslar kusura bakmayın resımlerı acılmıs bır sekılde koymayı denedım ama olmadı.yardım edebılecek arkadas yada moderatorlerımız varmı??

1.resım balkonu atolye halıne getırerek calısmaya basladım bıraz vaktımı aldı ama ne olsun

2.resım kasayı cigerlerıne kadar sokup profıl denemesı yaptım

3 resım elımde kullanabılecegım malzemeler 1 raf

4 resım kullanabılecegım malzemeler 2ncı raf

5 resım kullanabılecegım malzemeler 3uncu raf

6 resım 3.5 lık odd yuvasını cıkartırken zemıne verdıgım zarar

7 resım 3.5 lık odd yuvasını cıkarırken verdıgım zarar

8 resım odd yuvasını cıkartırken vedıgım zarar

elektrık olmadıgı ıcın karanlıkta calıstım saate bakarsanızda gorursunuz zaten o yuzden fark etmeden bırazcık zarar vermısım:
yarın bu zararları duzeltıp macun yapıcam

En son mazopsy tarafından düzenlendi: 17-06-08 saat 00:43. Sebep: ohbe sukur sonunda resımlerı koymayı basardım dıye duzelttım
Eski 17-06-08, 08:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #62 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Katılım tarihi: 23.07.07
Nereden: Akçaabat/TRABZON
Blog Mesajları: 2
Resimler: 5
Ynt: case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

Şimdiden hayırlı olsun dostum.Başlangıcı yaptın.Eminim gerisi gayet güzel gelir.Verdiğin zararların telefisini yapabilirsin takma kafana.Benden bir isteğin olursa söylemen yetrli.Kolay gelsin.
Eski 17-06-08, 11:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #63 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
lapciko tarafından iletildi. Mesajı göster
Şimdiden hayırlı olsun dostum.Başlangıcı yaptın.Eminim gerisi gayet güzel gelir.Verdiğin zararların telefisini yapabilirsin takma kafana.Benden bir isteğin olursa söylemen yetrli.Kolay gelsin.
cok tessekurler kardesım sagolasın valaha basladk artık gonusu yok bırazdan macun ıslerıne gırcem dogrultmayı yaptıktan sonra
Eski 17-06-08, 20:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #64 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

once alımınyum profıllerı olcu alıp keserek basladım bu gun ıse

fazla resım kaplamasın dıye montaj asamasını atlıyarak psu koyacagım yerın montajını yaptım

dun zemıne verdıgım zararları ve luzumsuz olan delıklerı kapamak ıcın polyerster macunu kullandım aktıvatorlu olanlardan bu resmı cekene kadar kurumus

on panelın luzumsuz gırıntı cıkıntılarını delıklerını macunlmak ıcın arkasını bantladım

macun ıcım bıttıkten sonra cok cırkın bır goruntu olmus olabılır ama taamen purussuz desem yerıdır yarn ınce macun var sırada unutmadan dıger resme dıkkar edersenız 3.5 lık hdd yuvasına ve hdd yuvasının altındakı yerlere sekıl verdım ve dıkkat eedrsenın kasaya sabıt olan fan grıllerını kestım ve kasanın ıcını astar baabında turuncu boyadım
ilk macunlanma asaması

kasanın altındakı puruzler bellı olsun vede astar olsun dıye bıraz boya sıktım kasanın ıcı bu renk yada taksı sarısı olucak??
Eski 17-06-08, 20:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #65 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Çok süper olmuş en alttaki boya.Kaymak gibi olmuş.Kasanın o altı düz değilde biraz meilli geliyo ya oranın bitmiş halini çok merak ediyorum.Bu işlerde acemi de değilsin eminim ki çok güzel bişey olacak.Aboneyim konuya her zaman bekliyorum yeni mesajlarını.
lapciko şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-06-08, 20:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #66 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

bu resmı kasasız kullanmak zorunda oldugum ıcın barı modlu yapayım dedıgm lapcıko ya bu resım armaganımdır
Eski 17-06-08, 20:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #67 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Uzay moduna geçmişin kankam.Aman dikkat et meteorlar zarar vermesin PC bileşenlerine.Bu mod dan acayip umutluyum ben.
lapciko şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-06-08, 23:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #68 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

arkadaslar calısmalarımı begenmıyormusunuz??calısmalarımın daha guzel olabılmesı ıcın sızın destek ve gazınıza ıhtıyacım var .lapcıko kardesıme ve deejay abımıze verdıgı destek ve gazlardan oturu coooooookk tessekur ederım cok sagolsunlar.
Eski 17-06-08, 23:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #69 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator
Bilgisayarım

DeeJaY_gT Avatar

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: İstanbul/Göztepe
Resimler: 9

Senin gaza ihtiyaçın yok Mazopsy adım adım ilerliyosun ve ortaya yavaş yavaş bişeyler çıkıyor. Modun güzel olacağından eminim.. Biz şuan izliyiciyiz biraz şekle gelsin burdaki arkadaşların hepsi yorum yapacaktır emin ol.
DeeJaY_gT çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-08, 00:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #70 (permalink)
GaNDHi
Co.Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Çalışmalarınızı konunun başından beri takip ediyorum ancak şimdi mesaj yazma imkanım oldu. Öncelikle istekli, özenli çalışmanızdan dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca belki farkında değilsiniz ama modifiyenin sadece para işi olmadığını birazda yetenek ve beceri işi olduğunu kanıtlamaya çok yakınsınız. Günümüzde "hardmod" örneklerini görmek bir hayli zorlaştı. Umarım bu zinciri siz kırarsınız -kırmaya başladığınıza da inanıyorum-. Önceki mesajlarınızın birinde de bahsettiğiniz gibi "bu yaz burayı şenlendirmezseniz" bu forumun sizden alacağı olur

Bir iki öneride bulunmak isterim:

Öncelikle rengarenk fanlar ve bol ışıklı kasalar hernekadar hoş ve alımlı gözüksede psu için bazen ciddi yüklemeler yapabiliyorlar. (psunuzun marka ve modelini bilmemekle birlikte) Şayet psunuz çok güçlü değilse aşırı yüklenmeden kaçının.

Kasanızın kenarında köşesinde metal, alüminyum çapak, kıymık kalmamasına azami dikkat edin. Bu hem yaralanmalara sebep olabilir, hem de kasanızda elektik kaçağı olmasına sebep olabilir.

Kasa içinde elinizden geldiğince fosforlu ürünler kullanmaya özen gösterin. Görünümünün çok farklı olduğunu sizde bilirsiniz.

Son olarak, bu önerilerim belkide zaten sizin bildiğiniz ve dikkat ettiğiniz şeylerdir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.