hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: mazopsy tarafından iletildi. wallaha murat abıcım resım cekıcem dıye masanın ustunu toparladımda oyle cektım allahtan yatagın ustunu gormedınız destek ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 18-06-08, 00:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #76 (permalink)
GaNDHi
Co.Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Ynt: case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

Alıntı:
mazopsy tarafından iletildi. Mesajı göster
wallaha murat abıcım resım cekıcem dıye masanın ustunu toparladımda oyle cektımallahtan yatagın ustunu gormedınızdestek oldugunuz ıcın tessekkur ederım abıcım

ganchı abım yorumunuz ve ılgınız ıcın tessekur ederım cok ıyı psu lar kullanmıyorum ama kasanın altındakı alımınyum odayı 2 tane psu koymak ıcın tasarladım toplamda 3 psu kulanıcam dıger bırını sadece sıstemde dıger ıkısınıde sadece modıfıye ıcın kullanıcam cok ısıklı renklı bırsey yapayı dusunmuyorum sadece ve keskın sık bır tasarım olmasına calısıcam tekrar yorumlar ıcın tessekurler

deejay abım sana sonsuz ere tessekur etsem bıle az gelır hersey ıcın sagolasın hakkını hellal et abım
Okey ozaman. Size kolay gelsin, bir tarafınızı kesmeyin
Eski 18-06-08, 01:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #77 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: izmir
Resimler: 19

Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi. Mesajı göster
Okey ozaman. Size kolay gelsin, bir tarafınızı kesmeyin
abım keske bastan soyleseydın bunubır arkadas gormek ıstedı yuklendım kasayı dısarı cıktım mılletın saskın bakısları arasında yurudum bıraz yolda durup cevırenler falanda oldu bu ne dıye(sankı cok garıp bırsey yapıyoruzda her neyse)ewe gelınce sol kolumun kanlar ıcınde oldugunu gordum .ilaç almak ıcın eczaneye ugradım (agrı kesıcı)macun cok kotu basagrısı yaptı.eczacı tanıdık kolumu gorunce yarın gel tetanoz asısı vurul dedı bıde yarın onla ugrasıcaz
Eski 18-06-08, 01:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #78 (permalink)
GaNDHi
Co.Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Alıntı:
mazopsy tarafından iletildi. Mesajı göster
abım keske bastan soyleseydın bunubır arkadas gormek ıstedı yuklendım kasayı dısarı cıktım mılletın saskın bakısları arasında yurudum bıraz yolda durup cevırenler falanda oldu bu ne dıye(sankı cok garıp bırsey yapıyoruzda her neyse)ewe gelınce sol kolumun kanlar ıcınde oldugunu gordum .ilaç almak ıcın eczaneye ugradım (agrı kesıcı)macun cok kotu basagrısı yaptı.eczacı tanıdık kolumu gorunce yarın gel tetanoz asısı vurul dedı bıde yarın onla ugrasıcaz
Aşıyı ihmal etme sakın. Gerçekten önemli. Bende ilk kasamı aldığımda dükkana gelen müşteriler "soba mı bu" diye sormuşlardı
GaNDHi çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-08, 01:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #79 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi. Mesajı göster
Aşıyı ihmal etme sakın. Gerçekten önemli. Bende ilk kasamı aldığımda dükkana gelen müşteriler "soba mı bu" diye sormuşlardı
aman bana allahtan ole demedıler ole deseler doverdım vallaha
mazopsy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-08, 01:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #80 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member
Bilgisayarım

V.G.C._prodigy_ Avatar

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home

mazopsy nihayet başlamışsın hayırlı olsun eminim bitince mükemmel olacak. tavsiye istemişsin ama bence tavsiyeye pek ihtiyacın yok, gözüme takılan küçük bişey var onu söyleyim: arkadaki fan grilleri kesip kendin bişeyler yapsan, plexi veya mesh kullanarak bi ızgara yapsan güzel olur bence kolay gelsin iyi çalışmalar
Eski 18-06-08, 01:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #81 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
V.G.C._prodigy_ tarafından iletildi. Mesajı göster
mazopsy nihayet başlamışsın hayırlı olsun eminim bitince mükemmel olacak. tavsiye istemişsin ama bence tavsiyeye pek ihtiyacın yok, gözüme takılan küçük bişey var onu söyleyim: arkadaki fan grilleri kesip kendin bişeyler yapsan, plexi veya mesh kullanarak bi ızgara yapsan güzel olur bence kolay gelsin iyi çalışmalar
V.G.C._prodigy cok tessekur ederım cok saolasın gerı donusu olmayan bır yola gırdık sanırım artık arkadakı fan grıllerını kestım belı olmuyor ama sanırım resımlerde bu resıme dıkkatlı bakarsan bellı oluyordur.her zaman tavsıyelerınıze ve onerılerınıze ıhtıyacım var.
Eski 18-06-08, 08:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #82 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Katılım tarihi: 23.07.07
Nereden: Akçaabat/TRABZON
Blog Mesajları: 2
Resimler: 5

Hepten kırmızı olduğu için grill yerleri doluymuş gibi göründü ama evet kesilmiş.mazopsy kardeşimin değişik grill çalışmaları varmış bunları ben de çok merak ediyorum zaten.Dört gözle bekliyorum ne olacak bu kasa.Bu arada birden coştu herkes takip edemez olduk konuyu.Hadi kanka bu kez kolunu yaralamadan çalış.Kolay gele.
Eski 18-06-08, 13:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #83 (permalink)
cery_
Member
Bilgisayarım

cery_ Avatar

Katılım tarihi: 06.06.08
Nereden: Eskişehir - Diyarbakır

helal başladığına sevindim. coşturcan sen bu kasayı hadi bakalım benim başlamama da az kaldı. mezuniyet olayını atlatıp kasalara akıcam
cery_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-08, 13:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #84 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Alıntı:
cery_ tarafından iletildi. Mesajı göster
helal başladığına sevindim. coşturcan sen bu kasayı hadi bakalım benim başlamama da az kaldı. mezuniyet olayını atlatıp kasalara akıcam
Seni de bekliyoruz arkdaşım en kısa zamanda.
lapciko çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-08, 13:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #85 (permalink)
cery_
Member
Bilgisayarım

cery_ Avatar

Katılım tarihi: 06.06.08
Nereden: Eskişehir - Diyarbakır

malzeme filan toparladım. fan aldım 2 tane. biri ledli biri neonlu. ledlinin ledleri değiştirdim ultra parlak mavi led taktım. bunun için lehim seti almam gerekti ama olsun güzel oldu. ama işte bunu yurtta ve kasadan 1200 km uzakta yapınca tam havaya giremiyo insan. gidince kablolarla başlıycam
cery_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-08, 13:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #86 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Olsun.Kasa aşkı kuzey köprüsünde başlar PSU da biter.Aradaki mesafenenin öenmi yok.Sen yeterki bi başla gerisi elbet gelir
Eski 18-06-08, 18:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #87 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

bıtınce asagı yukarı boyle gozukucek alttakı yere psu ları koyucam bu gun bıraz deneme yaptım
Eski 18-06-08, 20:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #88 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Öf bea bu ne böle kankam.Süper görünüyor.Alttaki yerler PSU tamam da üstteki ne olacak?
Eski 18-06-08, 21:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #89 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

kankı ust tafarfta kontrol panelı yapmayı planlıyorum ınsallah olur cıdden guzel oluyor mu??
Eski 18-06-08, 22:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #90 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Sen ne diyorsun dostum yahu.Tam benim sevdiğim tarz büyük ve heybetli.Şu anda bile benim gözüme çok hoş geldi.Kontrol panelinden kastın ne ki o kadar büyük bir kısım ayırdın oraya.
Eski 18-06-08, 22:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #91 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

soylemem suprız olsun
Eski 18-06-08, 22:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #92 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Desene yine bekleyeceğiz burda PC başında F5 yapmaktan bıkıyorum.Bakıyorum yeni bişeler var mı die ama birtek senin mod var.Sen de bende gerilim yapıyon hep sürpriz oluyo
Eski 18-06-08, 23:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #93 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member
Bilgisayarım

V.G.C._prodigy_ Avatar

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home

kardeş uzay mekiğimi yapıyosun nasıl bir kontrol paneli o? neyi kontrol edcen bakiim? varya o üst tarafı hiç beklemiyodum gerçekten şaşırdım görünce biraz ipucu versene
V.G.C._prodigy_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-08, 23:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #94 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

cesı