hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: rachadell tarafından iletildi. hadi bakalım hayırlıs hattayız bekliyoruz. hatta kalın devam edeıcek abım :..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 19-06-08, 23:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #101 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: izmir
Resimler: 19
Ynt: case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

Alıntı:
rachadell tarafından iletildi. Mesajı göster
hadi bakalım hayırlıs hattayız bekliyoruz.
hatta kalın devam edeıcek abım:
Eski 20-06-08, 00:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #102 (permalink)
mystical.
Member

mystical. Avatar

Katılım tarihi: 04.03.08
Nereden: Yasadıgımı kim soyledi?

kanka itiyacın olan seylerı yazsan şahsen elimde varsa ve kullanmayı dusunmuyosam dırek yollarım veya burdan daha ucuza temın edebılecegımız bır sey se de hemen alıp yollarım
mystical. çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-06-08, 00:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #103 (permalink)
mystical.
Member

mystical. Avatar

flood gıbı olcak ama kusra bakmayın su an bozuk bı cd rwr var msla duruyo ole mal mal rengıde kasana gıder sıyah cok guzel kahve tutacagı olucagını dusunmekteyım

Yada hdd sı ve kalwyesı olmıyan aynı zamanda pilide olmıyan eskı toshıba bı lap top var ıstersen onuda yollarım yada ne bılım sole işte işine yarıyabılecek seylerı varsa yollarım hemen
Eski 20-06-08, 00:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #104 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
mystical. tarafından iletildi. Mesajı göster
flood gıbı olcak ama kusra bakmayın su an bozuk bı cd rwr var msla duruyo ole mal mal rengıde kasana gıder sıyah cok guzel kahve tutacagı olucagını dusunmekteyım

Yada hdd sı ve kalwyesı olmıyan aynı zamanda pilide olmıyan eskı toshıba bı lap top var ıstersen onuda yollarım yada ne bılım sole işte işine yarıyabılecek seylerı varsa yollarım hemen
canim kankim tamda ihtiyacim olan seylercıddı cıddı gonderırmısın kankı laptop ve cdrom u vallaha kankı bna oyle bı ıyılık yaparsan sana mınnetar olurum kardesım ya hurda bozuk olan herseye cok ıhtıyacım var.yarın peder beyle krıtık yapıcaz sabahtan hangı malzeme kullanayım dıye koctasa bakıp karar verırsek malzemeye yazarım fıyat hakkında bılgısı olan arkadaslarda varsa yardımcı olurlarsa sevınıırm
mazopsy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-06-08, 01:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #105 (permalink)
mystical.
Member

mystical. Avatar

ayıp edıyon kanka ya bosu bosuna duruyolar yollarım tabı ama yarın istanbula gecıcem doktora anca obur gun verebılırım kargoya
Eski 20-06-08, 01:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #106 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

tamam kankı salı elektrık tesısatını cekmeye baslarım dııye dusunuyorum zaten o zamana kadarda yetısır zaten kankı cok sagolasın tekrar tekrar
Eski 20-06-08, 11:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #107 (permalink)
cery_
Member
Bilgisayarım

cery_ Avatar

Katılım tarihi: 06.06.08
Nereden: Eskişehir - Diyarbakır

üst ve altı ince mdf veya kontoplak ile de kaplayabilirsin. daha ucuza gelir hem. üstüne 1 kat macun ve ince zımparayla pasparlak olur.
cery_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-06-08, 14:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #108 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Katılım tarihi: 23.07.07
Nereden: Akçaabat/TRABZON
Blog Mesajları: 2
Resimler: 5

mazopsy kardeşim cd-rom ve bolca disket sürücü seç kardeşim ne istersin? Madem bunlara da ihtiyacın oluyor yardıma devam ederim ben.Öle hurda henüz elime geçmedi.Ben de başladım mod a dremel alınca herşey güzel oluyor ama vidaya yalama yaptırdım onu değişecem.Kardeşim ihtiyacın varsa sen söle ben sana yine gönderirim.
Eski 20-06-08, 18:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #109 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

lapcıko dostum sagolasın sımdılık bır ıhtıyacım kalmadı saolsun mystıcal cd surucu gonderdı sagolsun ılgın ıcın cok tessekur ederım

@cery
ufak bır parca mdf alıp deneyım eger olursa malzeme bellıdır .tesekkeur ederım sagolasın cery.
Eski 21-06-08, 22:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #110 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

http://www.resimuploading.com/pictur...1ba0055b02.JPG
bulasık makınasının ıcındekı suzgecten on panel ıcın mash yaptım

http://www.resimuploading.com/pictur...3579d8b474.JPG

bulasık makınasını boya kurutucu olarak kullanıp on paneldekı arızaları gormek ıcın 1 astar katı attım

http://www.resimuploading.com/pictur...78d0c44bbe.JPG

zemının boyası guzel oldu ama arka taraf ıcın aynı seyı soylıyemıcem
yarın 1 daha boyancak hwm bulusmasından sonra

http://www.resimuploading.com/pictur...0008b47682.JPG

macun ve macunu yapan ben

http://www.resimuploading.com/pictur...4704ae43b7.JPG
macunun 1 ıncı kattı bıttıkten sonra zımparalanmadan oncekı halı

En son Blow-II tarafından düzenlendi: 23-06-08 saat 10:25.
Eski 21-06-08, 22:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #111 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

arkadaslar sanırım resımler bıraz buyuk olmus sabırla ınmesını beklersenız sewınırım

unutmadan kardesım mystıcel jokerın (levent)ın gonderdıgı laptop u saglam mı dıye baktıktan sonra onu eskı monıtorun ıcıne monte edıcem kardesım bnım ıcın laptop mause ve dvd surucu yu 6 saat tasımıs kardesım tekrar tesekkur ederım sagolasın o malzemelerı cok ıyı yerrlerde kullanıcam.
Eski 21-06-08, 22:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #112 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Kankam süper gidiyorsun.Sakın gaz kesme.Resimde de tam bir doktor edası var hani Hastayı kurtaracaksın sana sonsuz güvenim var.Kolay gele.
lapciko çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-08, 22:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #113 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member
Bilgisayarım

V.G.C._prodigy_ Avatar

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home

ortak sen doğuştan macuncusun eline yakışmış kolay gelsin devamını bekliyoruz
Eski 21-06-08, 22:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #114 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator
Bilgisayarım

DeeJaY_gT Avatar

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: İstanbul/Göztepe
Resimler: 9

Herşey hoş güzelde kasayı neden yarım boyadın başka planlarınmı var. Anakarttan görünmeyecek sanıyosan arka tarafın yanılıyorsun.

DeeJaY_gT çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-08, 23:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #115 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

yorumlar ıcın sagolun arkadasalar deejay abım kasanın arkasını aynalı flım bulursam onla kaplıcam kasayı daha buyuk gostersın dıye tabı bulursam
Eski 22-06-08, 01:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #116 (permalink)
rachadell
Senior Member

rachadell Avatar

Katılım tarihi: 05.02.08
Nereden: ADANA/Seyhan

üst alana ne gelecek merak ettim doğrusu mazo?
rachadell çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 16:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #117 (permalink)
mystical.
Member

mystical. Avatar

kanka valla cok guzel oluyo ellerine saglık o parcaları yıyosa guzel bı yerde kullanma valla acısını fecı cıkartırım

Hala eve gelemedım o yuzden cok nadır gırebılıorum ınternete pek sık takıp edemıcem kanka kusra bakma
Eski 22-06-08, 23:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #118 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

arkadaslar ust panele kontrol panelı gelıcek muzık ısık acma kapama vs vs vs gıbı dugmeler gelıcek resımlerı sadece ılerleme var dıye koyuyorum arada yaptıgım ıslemler gereksız can sıkıcı olmasın dıye koymuyorum kasa tamamen bıttıkten sonra butun resımlerı gun gun olarak rapıdshare atıcam ısteyen ordan butun resımlerı ındırır yorum ve onerıler ıcın cok tessekur ederım arkadaslar
Eski 22-06-08, 23:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #119 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
mystical. tarafından iletildi. Mesajı göster
kanka valla cok guzel oluyo ellerine saglık o parcaları yıyosa guzel bı yerde kullanma valla acısını fecı cıkartırım

Hala eve gelemedım o yuzden cok nadır gırebılıorum ınternete pek sık takıp edemıcem kanka kusra bakma

kankım yarın senın mause ve dwd surucuye bır amelıyat yapayım artık son halıne getıreyım onlarıda kendı mausem yerıne senın mausenı kullanıcam tamır edıp yapabılırsem kablosuz yapmaya calısıcam bna gnderdıgın laptop anakartı saglamsa onuda cok guzel degerlendırcem bu gun o laptopla ugrasıcaktım ama hwm gurubu bulusması vardı o yuzden zaman ayıramadım ona
Eski 23-06-08, 16:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #120 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Mazopsy kankam ön paneli çok beğendim acayip hoşuma gitti.Hele o en alt yatay değil mi oraya bayıldım.Konuna aboneyim takip ediyorum elimden geldiğince.Kolay gelsin sana.
lapciko çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-06-08, 21:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #121 (permalink)
mystical.
Member

mystical. Avatar

kanka o laptop calısıyo sadece dahılı klawyesı yok ekranı yok hdd yok ve monıtor yok ama calısıyo kızıl otesı falan her bı seyı saglam o laptoptun
Eski 24-06-08, 01:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #122 (permalink)