hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "mazopsy hacı bi durgunluk var sende. bi yerine bişi mi oldu Allah muhafaza???..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 28-06-08, 15:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #126 (permalink)
cery_
Member
Bilgisayarım

cery_ Avatar

Katılım tarihi: 06.06.08
Nereden: Eskişehir - Diyarbakır
Ynt: case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

mazopsy hacı bi durgunluk var sende. bi yerine bişi mi oldu Allah muhafaza???
cery_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-08, 01:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #127 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: izmir
Resimler: 19

Alıntı:
cery_ tarafından iletildi. Mesajı göster
mazopsy hacı bi durgunluk var sende. bi yerine bişi mi oldu Allah muhafaza???

yok yok allaha sukur hıc bır yerımde bırsey yok genel olarak bıraz problemlerım var o yuzden bıraz ara verdım mod a ufak ufak seyler yapıyorum .
Eski 29-06-08, 01:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #128 (permalink)
asymetry
Silver Member
Bilgisayarım

asymetry Avatar

Katılım tarihi: 24.12.07
Nereden: balıkesir

çalışmalar devam ediyor,yaptığınız çalışmalar bu konuya eğilimli kişilere başvuru bilgisi niteliğinde,teşekkür ederiz,kolay gelsin.(bu çalışmları izledikçe,atıl bir kasayla çalışma düşüncem ,düşünce olmaktan çıkacak yakında)

Hayat; aldığın nefeslerin toplamı değil,nefesini kesen anların toplamıdır.
asymetry çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-08, 11:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #129 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Katılım tarihi: 23.07.07
Nereden: Akçaabat/TRABZON
Blog Mesajları: 2
Resimler: 5

mazopsy kankam işini bilir.O bir seferde voleyi vuracak bu mod işinde Yavaş ve temkinli adımlarla kendinden emin şekilde ilerliyor.Bizle de paylşalsın inşallah kardeşim.
Eski 29-06-08, 12:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #130 (permalink)
eriten
Cool Member
Bilgisayarım

eriten Avatar

Katılım tarihi: 21.11.07

mazopsy bende ufak ufak bişiler yapmaya başladım ve kendime dremel 300 aldım esnek milli keşke yakın olsaydık şirinyer tarafından bir arkadaş olsa beraber çalışsak çok süper olur ama işte nasip bu arada sanada kolay gelsin

Zoru Başarırım, İmkansız Biraz Zaman Alır...
eriten çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-06-08, 16:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #131 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

uzun bır aradan sonra bır tane resım koyayım yanlız arkadaslar sızden rıcam ben beceremedım forum bunu resım
olarak koyabılcek bır arkadas var mı??

RapidShare: Easy Filehosting

arkadaslar resım bıraz buyuk 5 mb kadar 11 mp de cektım
mazopsy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-06-08, 19:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #132 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Kankam sen yeterki iste kardeşim benim.Ben seve seve bu resmi buraya koyarım.Bu arada çok dehşet olmuş kanka umarım hiç gaz kesmeden gidersin.

lapciko çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-06-08, 21:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #133 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

sagolasın kardesım cok tessekur ederım fanın ustundekı sıyah yer sıyah cam ama ısıkta guzel gorukuyor aksam elektrık vereyım bır muddet bırde ısıklı halını koyayım
Eski 30-06-08, 21:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #134 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Kankam bişey değil.O siyah şey cam mıydı? Hoş görünüyor ama ben cam olduğunu anlamadım.Alttaki fan çok hoş durmuş musketter ve üstündeki şey de acayip yakıştı kasaya. Bunu böle yapıyorsun kankam ama sonradan inşallah boyarken sıkıntı çekmezsin.Hadi saa kolay gelsin.
Eski 01-07-08, 15:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #135 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 3
Resimler: 22

bu çiçekli şortlar herkesde varne biçim şey başka modelmi kalmadı
kasan güzel olmuş o üst kısımdaki parçayı ışıklandırmayı düşünüyormusun

bur4k çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-07-08, 16:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #136 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

o sortu ılk moda oldugu zaman almıstım sımdı eskıdı dıye ısbası olarak kullanıyorum calısırkenust kısımda ocık olan swıtch lerde sarı kapalı olanlarda kırmızı led yanıcak yanı kasadakı fanların acık olup olmadıgını o ledlerden anlıcam ama ısıl ısıl yapmıcam ole
Eski 01-07-08, 22:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #137 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Alıntı:
mazopsy tarafından iletildi. Mesajı göster
o sortu ılk moda oldugu zaman almıstım sımdı eskıdı dıye ısbası olarak kullanıyorum calısırkenust kısımda ocık olan swıtch lerde sarı kapalı olanlarda kırmızı led yanıcak yanı kasadakı fanların acık olup olmadıgını o ledlerden anlıcam ama ısıl ısıl yapmıcam ole
güzel şeyler çıkacak ama kasadakiyle aynı renkler kullanırsan daha hoş bir görünüm sağlayacağını düşünüyorum
Eski 02-07-08, 09:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #138 (permalink)
cery_
Member
Bilgisayarım

cery_ Avatar

Katılım tarihi: 06.06.08
Nereden: Eskişehir - Diyarbakır

resimde utanır gibi ayak parmaklarını bükmüşün. hayırdır)))
cery_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-07-08, 09:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #139 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

cok utanıyorum sızdenyok yok resmı zamanlayıcı ıle cektım yetısebılmek ıcın bıraz acele ettımde o yuzden poz vermeye zamanım olmadıyanlız bırsey fark ettım herkez bnm hakkımda yorum yapıyor leee bn kendımı modlamadım kasayı modladım kasa hakkında yorum yapın
Eski 03-07-08, 10:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #140 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Kankam mod dan çok sen dikakt çekiyon Bir ara şu şortu da sen modlarsın. Şaka bir yana kankam devamını bekliyoruz senden hala daha.
Eski 03-07-08, 11:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #141 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Alıntı:
cok utanıyorum sızdenyok yok resmı zamanlayıcı ıle cektım yetısebılmek ıcın bıraz acele ettımde o yuzden poz vermeye zamanım olmadıyanlız bırsey fark ettım herkez bnm hakkımda yorum yapıyor leee bn kendımı modlamadım kasayı modladım kasa hakkında yorum yapın
güze dedik ya.sende meyve veren ağaç misali işte anla çekemiyoruz senibekliyorum bakalım neler yapacaksın daha senin panel fikrini çalacağım hiç kusura bakmaben daha önceden düşünüyordum ama ben cdromların olduğu yere yapacağım
Eski 03-07-08, 17:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #142 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

cal burak kardesım helal olsun sana senden degerlı mı .sortu modladım yırttım cope attımsu anda bu aksam yazlıga gıdıcem mod ıslerıne bıraz ara verıcem hattan ayrılmayın orda devam edıcek
Eski 03-07-08, 17:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #143 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Alıntı:
cal burak kardesım helal olsun sana senden degerlı mı .sortu modladım yırttım cope attımsu anda bu aksam yazlıga gıdıcem mod ıslerıne bıraz ara verıcem hattan ayrılmayın orda devam edıcek
biz tatili yaptık geldik izmirde dolasmaya falan gidseydik sana haber veriridim bi kez pazara!gittik.tekrar gidersem buluşuruz şu modu birde canlı görelim.bende biraz malzeme falan alacağım bende hafiften moda başlayacağım ama yan kapağı açmayacağım daha.ne dremel var ne bişey sadece matkap var ama uç bulmam gerekir önce.madem yazlığa gidiyormuşsun iyi tatiller iyi dinlen gelince tam gaz bekliyoruz
Eski 04-07-08, 00:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #144 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member
Bilgisayarım

V.G.C._prodigy_ Avatar

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home

kardeş sorması ayıp sen nerede uyuyosun? o yatak nedir öyle

kasa güzel oluyor.bende yapınca paneli üste koymayı düşünüyodum yalnız ben kapaklı bişey yapcam. etrafta çoluk çocuk meraklı kişiler falan varsa sade bir kapak çok işe yarayabilir hatta istersen kilitli bile yapabilirsin