hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selamlar arkadaslar casemaz mod-2- ye bu ayın 16 sında allah kısmet edese baslamayı dusunuyorum hemen hemen butun malzemelrımı tamamladım bır ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 07-06-08, 01:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: izmir
Resimler: 19
Question case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER)

selamlar arkadaslar
casemaz mod-2- ye bu ayın 16 sında allah kısmet edese baslamayı dusunuyorum hemen hemen butun malzemelrımı tamamladım bır ıkı ufak tefek eksıklerım kaldı macun spatula dremel uclar vs vs
ama benım ıstedıgım baska seyler var yardımlarınızı esırgemezsenız sewınırım arkadaslar
paralar suyunu cektıgı ıcın yenı bır psu alamıcam vede sızden rıcam eskı ama calısır durumdakı bır psu nuz var ıse sevabına gonderebılır mısınız ??

calıstıgım plexyglass satan yerle kavga ettıgım ıcın plexyglass sıkıntısı cekıyıyorum uv plexy (sarı) vede 3-5-10 mm lık seffaf plexyglassların fıyatları ogrenıp gerektıgı zaman alıp gonderebılecek bır yardım sever arkadas varsa cok sevınırım(akbank ısbank yapıkredı veya vakıfbank kartlara dırek havale yapıcam)

ve son olarak bu mazod-1- de kının aksıne bazı parcalar harıc hurda bozuk ve eskı parcaları kullanıcam fan ,eskı bozuk laptop ,bozuk adsl modem ,ekran kartı,ıslemcı,hdd,mp3 player ,mıkser ,ozellıkle 1 lt bos yangn tupu... aklınıza gelebılecek her turlu bozuk hurda parcaları cope atmak yerıne tekrar degerlendırmek uzere bana gonderırsenız sewınırım

not:dusunmeyın kı bu eleman mod yı belese getırmeye calısıyor dıye oyle bır amacım yok sadece cope atılcak zıyan olucak parcaları degerlendırıp allah ızın verırse guzel ve gosterıslı bırsey yapmayı planlıyorum yarın bazı tasarımlarımı scan edıp koyucagım

şimdiden ilgilenen ,ilgilenmeyen ,yardım eden ,etmeyen,fıkır paylasımı yapıp ,yapmayan herkeze cok tessekur edıyorum

herkeze sewgıler saygılar ıyı aksamlar
Eski 07-06-08, 01:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
rachadell
Senior Member

rachadell Avatar

Katılım tarihi: 05.02.08
Nereden: ADANA/Seyhan
Ynt: case maz mod -2- yardım

mazo kanka sen hele bir resimlerle bir başla olaya bende sana kıyak geçeceğim bekliyorummm
rachadell çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 10:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

abım sımdıden cok tessekkur ederım cok sagolasın
mazopsy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 19:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member
Bilgisayarım

V.G.C._prodigy_ Avatar

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home

ayın 16 sında başlıyosun, öss durumları var heralde varsa şimdiden başarılar.
öncelikle şunubelirteyim yangın tüpüyle napcanı çok merak ediyorum aniden kasa yanmaya başlarsa söndürmek için olabilirmi plexi satan yerle kavga ettim demişsin. oraya bi arkadaşını gönderip aldırabilirsin. plexi için kargo parası verme bence. bilgisayarcılarda teknik servislerde 2. el psu ucuza bulabilirsin.(ben bi ara bilgisayarcıda gördüm eski beyaz kasaları servisin içinde arkaya yığmışlardı. satıyomusun dediğimde al götür dedi sanırım içlerinde psu vardı )
Eski 07-06-08, 19:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
eriten
Cool Member
Bilgisayarım

eriten Avatar

Katılım tarihi: 21.11.07

kardeşim bende izmirde oturuyorum ve elimde çeşitli malzemeler var istediğinde lazerplasttan gidip beraber bile pleksi alabiliriz istediğin renk ve ölçülerde elimde çalışır durumda olmuyan 2 adet power supply var biri kendi kendine flip flop oldu kesik kesik elektrik veriyor adınlatmada ben kullanmayı düşünüyorum harika bir aralıkta yanıp sönüyor

diğerinin arızasını bilmiyorum ama bunlar ucuz power ler p4 powerlaı

ama buca civarına yakınsan yada bornova benim ev buca iş bornova görüşür bakarız neler var işe yarıyacak

Zoru Başarırım, İmkansız Biraz Zaman Alır...
eriten çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 22:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
V.G.C._prodigy_ tarafından iletildi. Mesajı göster
ayın 16 sında başlıyosun, öss durumları var heralde varsa şimdiden başarılar.
öncelikle şunubelirteyim yangın tüpüyle napcanı çok merak ediyorum aniden kasa yanmaya başlarsa söndürmek için olabilirmi plexi satan yerle kavga ettim demişsin. oraya bi arkadaşını gönderip aldırabilirsin. plexi için kargo parası verme bence. bilgisayarcılarda teknik servislerde 2. el psu ucuza bulabilirsin.(ben bi ara bilgisayarcıda gördüm eski beyaz kasaları servisin içinde arkaya yığmışlardı. satıyomusun dediğimde al götür dedi sanırım içlerinde psu vardı )
ewet ayın 15 ınde oss var cok tesekkur ederım 3 senedır gırıyorum tam bır oss magduruyum vallaha
elektırık tesıısatım havaya ucmazbu gun scnnerı baglarken 12 voltluk kablo yerıne 30 voltlugu paglamısım havaya uctu ıcındekı ısıgı motoru falan kullanırım ne yalan soyleyım havaya uctuguna pek uzulmedım
gelelım yangın tupune yanından kare bır parca kesıp ıcını botucam gumus rengı yada kırmızı nos yazıcam kesıgım parca yerıne plexy yapıp ıcıne uv sıvıve uv neon koyucam tupun agzındakı vanayı sokup 4tane 4 tabe bakırdan yol yapıcam hortum gecırıp onlarıda uv sıvı doldurcam ve ledlerle beslıcem hortumların dıger uclarını fanlara takıcam
O.ver C.locklu herıf cok ona tek kurus bıle kazandırmıcam aramızdakı muhabbet bayagı kotu o yuzden ne kendım alırım nede baskasına alırım gerekırse plexy kullanmam ama genede ondan alma.arcelık bekonun falan hurdalıklarına gıdıcem bulursam ordan bırsey bakıcam ama cok zor
Eski 07-06-08, 22:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
eriten tarafından iletildi. Mesajı göster
kardeşim bende izmirde oturuyorum ve elimde çeşitli malzemeler var istediğinde lazerplasttan gidip beraber bile pleksi alabiliriz istediğin renk ve ölçülerde elimde çalışır durumda olmuyan 2 adet power supply var biri kendi kendine flip flop oldu kesik kesik elektrik veriyor adınlatmada ben kullanmayı düşünüyorum harika bir aralıkta yanıp sönüyor

diğerinin arızasını bilmiyorum ama bunlar ucuz power ler p4 powerlaı

ama buca civarına yakınsan yada bornova benim ev buca iş bornova görüşür bakarız neler var işe yarıyacak
bende balcovada oturuyrum oss ye bucada ewka bır 9 eylul muh fak ta gırcem ayın 15 ınde bıde yerını bılıyorsanız tarıf edersenız cok memnun olurum.
sızde bu mod ıslerıne meraklıysanız bos zamanlarımızda gorusup yardımlasırız ayın 16 sında ıstersenın musaıt olursanız plaxy cıye gıdıp bır urunlerı goreyım kafamdakı tasarımlarda ona gore bır degısıklık yada muhtemel hataları ona gore duzeltmeye calısayım .balcovaya yolunuz duserse mutlaka haberım olsun ıyı geceler ılgınız ıcın cok tessekur ederım
Eski 08-06-08, 11:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

ewet bıraz bıraz mod ısıne basladım bu sabah soft mod olarak musketter ın ıcını actım voltaj gostergesının arkasındakı ledlerı rgb 7 renklı renk degıstıren led yaptım gayet sık durdu eger merak eden varsa vıdeosunu cekıpebılrım ama bu muskketerın ustunde oynamazsak ayıp olur voltaj gostergesını komple sokup oraya fan takıcam bır ıse yaramıcak ama genede takıcam onerıler varsa alabılırım
Eski 08-06-08, 12:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Katılım tarihi: 23.07.07
Nereden: Akçaabat/TRABZON
Blog Mesajları: 2
Resimler: 5

Kardeş güzel şeyler yapıyorsun ama resim felan koysan merak ettim ben nasıl birşey oldu die? Hurdalardan bişeyler çıkarmak süper olay.Eğer hala daha power arıyorsan yardımcı olayım sana.Bende bir tane fazlalık var ama standart P4 power yani öyle iyi birşey bekleme. Madem ihtiyacın var ben sana gönderirim.Eğer ilgilenirsen PM atabilirsin.
Eski 08-06-08, 14:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

lapcıko sayesınde sagolsun su problemım halloldu
ama sımdı sırada dıger problemler var dıger yaptıgım kasalar underground tarzı kasalardı bu sefer kasanın temasını degıstırım bambaska bır sey yapmak ıstıyorum onerıler varsa cok memnun olurum

dıger bır problemımde renk konuları
acık grı -yesıl sarı ve mavıdıye yapmayı dusunuyorum(mavı ve sarı olmak zorundacunku neon ve uv boya )
ama sıyah kırmızı mavı sarıda cok guzel duruyor

hep sevdıgım renklerde turuncu yesıl sarı mavı

varsa cesıtlı renk onerılerı mutlaka bılmek ısterım sımdıden yardımlar ıcın herkeze cok tessekur ederım
Eski 08-06-08, 14:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member
Bilgisayarım

V.G.C._prodigy_ Avatar

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home

sanırım bunlardan başka renk yok
V.G.C._prodigy_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-06-08, 15:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
V.G.C._prodigy_ tarafından iletildi. Mesajı göster
sanırım bunlardan başka renk yok
valla sımdı bnde fark ettım butunrenklerı yazmısım
acık pembe nasıl olur??

kasada renk denemesı yapmak ıcın underground 2 yı kurdum tekrar butun renklerı vınyl lardı denıyorum
Eski 08-06-08, 15:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Valla forumlarda gördüğüm en güzel renk kasanın içini turuncu uv ile boyayanlarınki oldu.Bu benim zevkim ama senin hoşuna gider mi bilmem.Dışı tabiki karizma renk olan siyah oluyor.Gerisi senin zevkine kalıyor.
lapciko çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-06-08, 22:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

DSCN1698.MOV Ykleniyor - Upload.gen.tr

buyrun sıze muskettera taktıgım ledlerle son halıı cok guzel bırsey beklemeyın
Eski 08-06-08, 22:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
lapciko
Cool Member
Bilgisayarım

lapciko Avatar

Bunu izlememe gerek kalmadı ben gördüm dehşet olmuş çok hoşuma gitti.Seni tekrar tebrik ederim çok süper çalışma.
lapciko çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-08, 17:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
cery_
Member
Bilgisayarım

cery_ Avatar

Katılım tarihi: 06.06.08
Nereden: Eskişehir - Diyarbakır

kasanın dışını parlıament mavi. (akçalı spreyde boncuk mavi veya lacivert olur) içini de altın yaldız denesene. ben öle yapcam şahsen. bu sene tanıştım şu modifiyeyle bilsem 10 sene önce yapardım. alet edevat toparlıyom şimdi. inş. okul bitince gidip dalcam kasaya havya aldım. fanlarım hazır. (biri 8 lik neonlu. ucuza kapattım gibi) dremel sanayide var. herşey tamam. bi okulun bitmesi kalıyo
cery_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-08, 18:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
cery_ tarafından iletildi. Mesajı göster
kasanın dışını parlıament mavi. (akçalı spreyde boncuk mavi veya lacivert olur) içini de altın yaldız denesene. ben öle yapcam şahsen. bu sene tanıştım şu modifiyeyle bilsem 10 sene önce yapardım. alet edevat toparlıyom şimdi. inş. okul bitince gidip dalcam kasaya havya aldım. fanlarım hazır. (biri 8 lik neonlu. ucuza kapattım gibi) dremel sanayide var. herşey tamam. bi okulun bitmesi kalıyo
kullancagım neonlarda mavı olcagı ıcın kasayı mavı boyarsam cok kasıcaktır dıye dusunuyorum en ıyısı kasayı sanayıye goturup metalık boya attırtmak olucak galıba metalık fume yaptırtırım sanayıde boyatırsam
ınsallah en kısa zamanda senı ve kasanıda burda gormekten mutluluk duyarız
Eski 09-06-08, 18:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

bu gun gıttım cankayaya vumetre devresı aldım 3 tanelı rakam plaketlerınden aldım bıde bır plakkette 10 ledlı cubuklar var 6 ytl ye cıktıı onları monte edıp calıstırcam bır an once sonra herzamnkı gıbı kasada yerını alıcaklar... glcd ekran sordum 30 ytl dedıler hersey dahıl ucuz mu pahalı mı karar veremedım??zatı parada yok en kotu ıhtımalle yerını ayırıp musaıt oldugum bır zaman alıp montaj yapmak
dun kasamda olması gerekenlere karar verdım

1)cd surucuden bardak tutacagı yapıcam
2)2 tane dahılı hoporlor
3)musketter
4)cooldrıve-4
5)bardak ısıtıcı*
6)ekolayzır*
7)vumetre stereo
8)uv ıde kablo
9)kendınden ısıklı kablo sarma kıtı
10)arabalar ıcın olan stroboskoplardan
11)hdd nın ustunde oynuyarak fan yapmaya calısıcam**
12)yesıl neon
*=kesın degıl
Eski 09-06-08, 18:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Alıntı:
lapciko tarafından iletildi. Mesajı göster
Bunu izlememe gerek kalmadı ben gördüm dehşet olmuş çok hoşuma gitti.Seni tekrar tebrik ederim çok süper çalışma.
lapcıko oss den sonra sureklı canlı yayın halınde oluruz senle bıtane joystic al sen bnde burda robot kol yapayım ordan sen bna yardım edersıncok saolasın lapcıko hersey ıcın ızmıre yolun duserse mutlaka beklerım bır ewınde burda var haberın olsun
Eski 09-06-08, 22:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #20 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

musketterın vıdeo yu ızleyıp begenıp beyenmeyen bır kısı bıle yok mu ??
mazopsy çevrim dışı