Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında d8a6610 Radiance mod başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "kaplamanin saclarini giyotinde kestim.bukumde de buktum.giyotin girmyen yerleri sac makasiyla kestim...." şeklinde özetlenebilir....
aslında konunun ilk açıldığı dakikalarda ilk mesajı ben atıcaktım ama vaktim olmadı anca şimdi bakabildim o an sadece resimlere şöyle bir göz gezdirdim sonra henüz açıp okuma fırsatı bulabildim o kapağın tamamını dremelle kesebilirdin nasılmı ? o kullandığın uçtan biraz daha kalın ve büyükleri var siyah renk ve iplikli o uçlarla keserek gitmek yerine bikaç seferde iyice inceltip bir yumrukla kırardın sonrada dremelin zımpara ucuyla çapaklarını alırdın olur biterdi ama neyse öyle yada böyle yapmışsın ve beklediyimden daha güzel olmuş tebrikler
aslında konunun ilk açıldığı dakikalarda ilk mesajı ben atıcaktım ama vaktim olmadı anca şimdi bakabildim o an sadece resimlere şöyle bir göz gezdirdim sonra henüz açıp okuma fırsatı bulabildim o kapağın tamamını dremelle kesebilirdin nasılmı ? o kullandığın uçtan biraz daha kalın ve büyükleri var siyah renk ve iplikli o uçlarla keserek gitmek yerine bikaç seferde iyice inceltip bir yumrukla kırardın sonrada dremelin zımpara ucuyla çapaklarını alırdın olur biterdi ama neyse öyle yada böyle yapmışsın ve beklediyimden daha güzel olmuş tebrikler
o ucun resmi varsa gonderirmisin?ben elimde olan ucu kullandim baska uc yoktu.bide capaklari almak oyle kolay degil bi h600 kapagina bak bakalim.oyle dandik sac degil bu.cok ugrastirdi kapak...
yok oyle bi dusuncem yok kesinlikle kasayi isyerinden arkadasim gordu satin almak istiyor.ama kasanin isi daha bitmedi yakinda diger calismalari gorursunuz...
zahmetsiz rahmet olmaz demişler..zahmet vereceksin ki karşılığını alasın..bakalım bizde bi başlasak yapsak bi şeyler insallah güzel olcakta nasıl olcak..şimdi bide taşınma olayı çıktı işler biraz suya düşer gibi oldu ama..olmadı başka bi kasa modlucam..cnm sıkılıyor ya