+ Cevap Yaz
Sayfa 2, toplam 10
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 ... SonSon
Results 16 to 30 of 142

d8a6610 Radiance mod

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda d8a6610 Radiance mod başlıklı konu tartışılıyor; güzel olmuş keşek benimde böyle bi kasm olsa neyse ben kontraplak moda devam bende 2 şerit çektim ama kart okuyucum ...

V.I.Member bur4k Avatar
    Katılım tarihi
    05.12.2006
    Nereden
    afyonin):
    Blog Mesajları
    4

Re: d8a6610 Radiance mod

güzel olmuş keşek benimde böyle bi kasm olsa neyse ben kontraplak moda devam bende 2 şerit çektim ama kart okuyucum yanımda olmadığı için resimleri upload edemiyorum

Member rapstar41 Avatar
    Katılım tarihi
    07.09.2006

gergerçekten cok güzel olmuş.süper işçilik.ellerine sağlık

hARDWAREMANIAC dbaggio Avatar
    Katılım tarihi
    25.07.2004
    Nereden
    LOST
    Blog Mesajları
    3

sagolun arkadaslar,bende cok ugrastim ama gercekten.umarim sizlere de nasip olur.

d8a6610
    Alıntı samyazah tarafından iletildi. Mesajı göster
    "hepimiz dbaggio'yuz"

V.I.Member x-vipen Avatar
    Katılım tarihi
    17.08.2005
    Nereden
    ankara
    Blog Mesajları
    3

kardeş tebrikler çok güzel bir iş çıkartmışsın helal olsun

sana bir kaç tiyo vereyim farkındaysan psun oem onun kapağını kes tam bir güzel pencere aç kasanında üst tarafını kes yan kapayında tam o psuyu görecek bir şekilde kes plexle dışardan çok canlı duracak derim çok güzel renkler kullanmışsın psununda içini belli başlı yerleride bir renk atarsın o ortaya koyduğun ledli plex se birşeyler yaz onuda yazdığın yerleri boya ledler vurunca canlansın fan ızgarasınıda birkaç renkten yap değişik olsun ayrı yerlere ver ışığı renkleri kırsın psunun kablolarını güzel toplaöışsın yanlız onları tesisat borusu değilde sanayide bez mandlar var elektirik bandı yanı dışından boyandığı zaman çok güzel renk oluyor onlardan sarsaydın o kroma yukarıdan hafifden buslu boya at derim biraz değişik parlar nasıl kesdın sen onu yaw ben baya uğraştım bir esfer kapaklarada plex çaksaydın bari ama birşey söyleyim on numara işciliğin var helal olsun millet paintde birşeyler çiziyor kafasına göre birde reklam veriyor iş yaptım zannediyor gelsinlerde işcilik börsünler helal

not:kardeş msnden kimden tiyo aldın fan çerçeveleri ve kaplamalar hakkında
    BANA İNSANLAR ÜSTÜNDE BİR DOĞUŞ YÜKLEMEYE KALKIŞMAYINIZ.
    DOĞUŞUMUNDAKİ TEK DOĞAÜSTÜNLÜK TÜRK OLARAK DÜNYAYA GELMEMDİR.
    K.ATATÜRK

Member yussus Avatar
    Katılım tarihi
    13.03.2005
    Nereden
    ankara

eline sağlık çok güsel olmuş içim gitti ben yapmadan önce görseydim keşke fikirler çok güzel emeğine sağlık kolay gelsin

Katılım tarihi
    25.07.2004
    Nereden
    LOST
    Blog Mesajları
    3

Ynt: d8a6610 Radiance mod

@xvipen herseyi yavas yavas yaptigim icin hersey yavas yavas oturuyor.psu orjinal psu orjinal aopen psusu ona da biseyler yapmayi dusundum.

bez mandlar var dedign sey neY?
    bir esfer kapaklarada ne demek?
    nasıl kesdın sen onu derken neyi soruyosun?
    not:kardeş msnden kimden tiyo aldın fan çerçeveleri ve kaplamalar hakkında _ hepsi kendi eserim :=)kimseden bisey gorup uygulamadim.

@yussus projeyi kaptirmadan kurtardigim icin cok sansliyim sonra millet laf soylerdi yok benim projemdi filan...

Moderator GaNDHi Avatar
    Katılım tarihi
    30.04.2003
    Nereden
    TháLîÒñ
    Blog Mesajları
    1

Emek için ayrı, resimli anlatım için ayrı tebrik ederim hocam.. Güzel, sade ve el emeğine dayalı modifikasyonlar görmek bu aralar iyice zorlaştı devamını bekleriz.

Katılım tarihi
    25.07.2004
    Nereden
    LOST
    Blog Mesajları
    3

rica ederim ne demek.yakinda devamini da gorursunuz

V.I.Member x-vipen Avatar
    Katılım tarihi
    17.08.2005
    Nereden
    ankara
    Blog Mesajları
    3

Ynt: Re: d8a6610 Radiance mod

Alıntı yussus tarafından iletildi. Mesajı göster
    eline sağlık çok güsel olmuş içim gitti ben yapmadan önce görseydim keşke fikirler çok güzel emeğine sağlık kolay gelsin
    Alıntı x-vipen tarafından iletildi. Mesajı göster
    kardeş tebrikler çok güzel bir iş çıkartmışsın helal olsun

sana bir kaç tiyo vereyim farkındaysan psun oem.onun kapağını kes tam bir güzel pencere aç,kasanında üst tarafını kes,yan kapayında tam o psuyu görecek bir şekilde kes plexle dışardan çok canlı duracak derim çok güzel renkler kullanmışsın. psununda içini belli başlı yerleride bir renk atarsın.o ortaya koyduğun ledli plex se birşeyler yaz,onuda yazdığın yerleri boya ledler vurunca canlansın.fan ızgarasınıda birkaç renkten yap değişik olsun ayrı yerlere ver ışığı,renkleri kırsın.psunun kablolarını güzel toplaöışsın yanlız onları tesisat borusu değilde,
    sanayide bez mantlar var elektirik bantı,yanı dışından boyandığı zaman çok güzel renk oluyoronlardan sarsaydın.o kroma yukarıdan hafifden buslu boya at derim biraz değişik parlar,nasıl kesdın sen onu yaw ben baya uğraştım bir sefer. kapaklarada plex çaksaydın bari,ama birşey söyleyim on numara işciliğin var helal olsun.millet paintde birşeyler çiziyor kafasına göre,birde reklam veriyor iş yaptım zannediyor gelsinlerde işcilik börsünler helal

not:kardeş msnden kimden tiyo aldın fan çerçeveleri ve kaplamalar hakkında

kardeş kusura bakma bende bir şey anlamadım yazdıklarımdan. şimdi düzelttim galiba o gün unutmayım diye biraz hızlı yazdım

hARDWAREMANIAC
    Katılım tarihi
    09.07.2006
    Nereden
    İzMiT
    Blog Mesajları
    2

helal olsun..güzel çalışma..ellerine sağlık..
    iyi bir örnek olmuş

KARACA
    (Bizim imzamıza gelince mi kurallar geçiyor? ! )

Katılım tarihi
    25.07.2004
    Nereden
    LOST
    Blog Mesajları
    3

kaplamanin saclarini giyotinde kestim.bukumde de buktum.giyotin girmyen yerleri sac makasiyla kestim.

Member yussus Avatar
    Katılım tarihi
    13.03.2005
    Nereden
    ankara

Alıntı x-vipen tarafından iletildi. Mesajı göster
    kardeş kusura bakma bende bir şey anlamadım yazdıklarımdan. şimdi düzelttim galiba o gün unutmayım diye biraz hızlı yazdım
    bende anlamadım yaa kafam karıştı ben iş yapamam bugün

Senior Member volkov_19 Avatar
    Katılım tarihi
    30.11.2006
    Nereden
    ankara

aslında konunun ilk açıldığı dakikalarda ilk mesajı ben atıcaktım ama vaktim olmadı anca şimdi bakabildim o an sadece resimlere şöyle bir göz gezdirdim sonra henüz açıp okuma fırsatı bulabildim o kapağın tamamını dremelle kesebilirdin nasılmı ? o kullandığın uçtan biraz daha kalın ve büyükleri var siyah renk ve iplikli o uçlarla keserek gitmek yerine bikaç seferde iyice inceltip bir yumrukla kırardın sonrada dremelin zımpara ucuyla çapaklarını alırdın olur biterdi ama neyse öyle yada böyle yapmışsın ve beklediyimden daha güzel olmuş tebrikler

New Member
    Katılım tarihi
    28.12.2006
    Nereden
    small-world

tek kelimeyle super

Katılım tarihi
    25.07.2004
    Nereden
    LOST
    Blog Mesajları
    3

sayfa yavas baglantilarda ve yavas pc lerde acilmiyo.o yuzden izleyemeyen arkadaslar olabilir.

+ Cevap Yaz
Sayfa 2, toplam 10
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 ... SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3