Bu arada sata kablosunu tornavidanın üzerinde 2 gün bekletmeye gerek yok anında şekil aldı benimkisi![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda d8a6610 Radiance mod başlıklı konu tartışılıyor; Bu arada sata kablosunu tornavidanın üzerinde 2 gün bekletmeye gerek yok anında şekil aldı benimkisi...
Bu arada sata kablosunu tornavidanın üzerinde 2 gün bekletmeye gerek yok anında şekil aldı benimkisi![]()
dogru 2005te almistim ilk.sifirlaninca hep 2005e donuyo.plexiglasi 5 ytlye aldim hepsini.
valla ben oyle sarmistim sekil alsin diye oyle de kaldi.ozellikle 2 gun degil yaniBu arada sata kablosunu tornavidanın üzerinde 2 gün bekletmeye gerek yok anında şekil aldı benimkisi![]()
Bu arada 1.5 mm sacı bir yerde "ilgili yerleri kestim" diyerek kesilmiş fotorafını koymuşun. Benim elimde de 1mm sac var kesmem lazım ama nasıl keseceğimi bilmiyorum. Dremelle mi kestin öyleyse yüksek devirde mi düşük devirde mi ve hangi uçla kestin çok merak ettim. Teşekkürler.
sanirim su taban kaplamasinda kullandigim baklama dilimli sacdan bahsediyosun.ben onu ince iscilik gerktigi icin dremelle kestim.yoksa kaba bi is olsa avuc ici taslama kullanacaktim.eger kesecegin sac 1,3-1,5 mm arasinda ise ve ozen gerekmeyen bi kesimse kaba isini jet tasiyla yada avuc ici taslamayla yap.ben dremelle kesmek zorunda oldugum icin vede dremelin kutusundan cikan uc cok zayif kaldigi icin cok zorlandim.
eee ? hala modifiye devam ediyor mu?
devam etcek etmesine ama bu ara kasayi isteyen biri var.ciddi ciddi satin almak istiyo bende acaba verip su sogutmali kasa filan mi yapsam diye dusunmeden de edemiyorum....
su sogutmayi da katarsak 2008 yazina ancak cikar yeni kasade bu sefer hangi case i yapariz onu dusunuyorum
Wallaha db süper olmuşbi zahmet benim kasayada el atsana
![]()
PcManiac
Bence de sat. Yeni bir kasa yeni bir modifiye, rahat durmazsın sen![]()
bence satma ama para bolsa sayıp yenisini yapabilirsin.bende para pul olmadığı için anca üni. den sonra yaparım rahat rahat tabii evlenmezsembu arada lise 2 deyim daha cooooook var
vallahi çok güzel olmuş seni tebrik ederim hiç hazıra kolayada kaçmamışsın büyük bir özenle yapılmış bir çalışma bana göre değişik projelerini görmek isterim![]()
sagol arkadasim.zaten hic kolaya kacmadim hep en iyisini yapmak icin ugrastim.zamanla daha degisik calismalarimi da goreceksiniz.
hakkaten süper olmuş.özellikle grill yapımı ve sata kablolarını dolandırmak çok güzel fikirler. bir de kasa kapağı kesimi süper olmuş, tebrik ederim.