birinci sayfadan son mesaja kadar tekrar bastan okudum
o anlarim aklima geldi su anda 06 db 6610 la ilgilendigim icin kasaya bakamiyodum bile ama aklima bisuru sey geldi.umarim icra ederim yakinda.
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda d8a6610 Radiance mod başlıklı konu tartışılıyor; birinci sayfadan son mesaja kadar tekrar bastan okudum o anlarim aklima geldi su anda 06 db 6610 la ilgilendigim icin ...
birinci sayfadan son mesaja kadar tekrar bastan okudum
o anlarim aklima geldi su anda 06 db 6610 la ilgilendigim icin kasaya bakamiyodum bile ama aklima bisuru sey geldi.umarim icra ederim yakinda.
çok güzel olmuş
herseyı en ınce ayrıntısına kadar anlatmıssın,
aynı ıslemlerı bende yapmayı dusunuyorum...
teşekkürler...
kolay gelsin.Allah sabir versin![]()
harika olmuş hacım...Müthiş eline koluna sağlık...
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
kardes cok guzel olmus ancak bısı sorcam bu sprey ıle boyayınca parlaması ıcın ılla kasada neon olması gerekırmı yoksa kendı parlarmı
kendi parlamaz.o parlama olayi ultraviyole isinlara boyanin tepki vermesiyle gerceklesiyo.U.V. boya kullanacaksan parlamasi icin mutlaka U.V isik veren bi kaynaga ihtiyacin var.
arkadaslar bı sorum daha olcak bu plexı arkadas 40*40 5 ytl dedıde gercekten bu kadar ucuz mu plexi bide nerden bulurum acıl yardım yan kapagı delcemde
satan arkadaslar varsa bı goruselım
crazy.onur.can@hotmail.com
bir de o plexiler işe yaramayan artan parçalar olduğu için ucuzdur
arkadaşım öncelikle ellerine sağlık çok güzel yapmışsın. hatta senin kasayı görüp üye oldum buraya
benim soracağım 1-2 şey var:
-öndeki ızgarayı alıştırmak derken neyi kastediosun? ızgarayı büküp kestiğin çerçeveyemi sardın yoksa sadece yapıştırdınmı? bide boyadıktan sonra yapıştırdım demişsin.yapıştırdıktan sonra boyasan daha iyi olmazmıydı?
-pci slottaki plex güzel olmuş. sanırım ledleri seri bağlamışsın. kullandığın direnç kaç ohm? tek dirençmi bağladın?bide plexi oraya nasıl tutturdun? ağır gelmiyormu?
-bişey daa sorcaktım ama unuttum:P aklıma gelsin sorarım kolay gelsin...
evet o plexiyi slota nasıl sabvitledniz arkadaşım.
dirençler seriden çok pararlel bağlı gibi duruyor.
300Ohm'luk bir direnç işini görür![]()
hocam şu makaron denen ısıyla daralan malzemeyi nerden buldun. Bana çok lazım tamda bugün bişeye lazım oldu, bi yerde görmüştüm fiberoptik döşerlerken kurumta makinası gibi bişeyle ısıtıp kabloyu sarıyorlardı. Banada başka bişeyde lazım oldu ama ne isim nede nerde satıldığını bilemediğim için alamadım.
Bu tür malzemeler nerelerde bulunur.![]()
merhabalar.izgarayi alistirmak derken cercevenin icine rahatca oturacak sekilde cekicle dovmek demek istedim,izgaraya uygun sekli verdikten sonra pvc cercevenin icine oturttum...Once isledim,sonra boyadim,sonrada monte ettim.Eger sonra boyasaydim hem pvc malzeme boya olup orjinalligi bozulacakti hemde izgarayla cerceve arasina boya girecekti.Bu yuzden onc eisledim sonra boyadim sonra monte ettim.
.
Ledlere gelince ledler paralel calisiyo.Tek direnc kullandim.250 ila 400 ohm arasi bi direncti.
Plexiyi oraya normal i pcb baglar gibi vidaladim.
aklina gelirse sor
Iyi calismalar...
yanilmiyosam tek direnc kullanmistim.dediginiz gibi 300 ohm ideal
merhabalar bu tur malzemeleri elektrik elektronik malzemeler satan yerlerden cesitli boy ve genisliklerde edinebilirsiniz.
Son olarak yakinda d8a6610 radiance yeni cehresiyle tekrar geliyor![]()