sağol ya eline sağlık. kasanın yeni halinide şimdiden merak etmeye başladım. kolay gelsin
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda d8a6610 Radiance mod başlıklı konu tartışılıyor; sağol ya eline sağlık. kasanın yeni halinide şimdiden merak etmeye başladım. kolay gelsin...
sağol ya eline sağlık. kasanın yeni halinide şimdiden merak etmeye başladım. kolay gelsin
ellerıne saglık kolay gelsın cok guzel olmus plexy nın ustundekı yazıyı nasıl yazdın??cok kalıtelı olmus.
POWERED BY MAZOPSY
DESİGNER BY K.U.K.A.
@mazopsy
birini yazdırmıştı galiba, anlatıyordu ilk sayfalarda yanlış hatırlamıyorsam
güzel olmuş renkler falan ama daha çok fotograf isteriz(:gerçekten güzelmiş
sagol.daha iyisi sizin olur insallah.yaziyi komsumun reklam ajansi var orda yapmistik.Ama o zaman programin teferruatlarini bilmedigimiz icin fazla sataftli seyler yapamamistik.Simdi ise degisik bi dis cover plexi ile icerdeki slot plexinin uzerine cok degisik bi imaj yapmayi planliyorum....
yeni telefon aldim bugun sarjda su anda dolsun bu aksam mutlaka atarim yeni resimleri.
degisiklik olarak eski sistem komple gitti,yerine yeni sistem geldi,ayriyetten crucial Lenfest , Zalman 9500A,ide kablolarinin yerine komple sata gibi degisiklikler oldu....
Zaman bulursam eger yan kapagi havaya dogru acmayi planliyorum,Projesi malzemeleri herseyi tamam.
Ve kaliteli ve gosterisli bi egzost fan.
naaptın sen yağan yahu?!hadi bakalım daha neler yapacaksın?telefonu iyi günlerde kullanman dileğiyle(böyle saçma cümle olmaz kötü günde telefon kullanılmaz mı?)birde abicim benim yan kapağı nasıl keseyim şablon uymuyormuş yeni farkına vardım
ben begenmedim modeli.dus kes ondan iyi.model yapacaksan benimkisi gibi radiuslu model ver,90,45 derece acilari herkes veriyo...oval acili seyler yap.
arkadaşım o siyah perçinleri nereden buldun? hırdavatçılarda falan satılırmı benzer şeyler
bide şu fotoğrafta kasanın üzerindeki şey lcd ekranmıdır yoqsa banamı öyle geldi
http://img266.imageshack.us/img266/3734/bitis1sa9.jpg
Helal olsun kardeş ellerine sağlık çok güzel bi kasa yapmışsın yaz gelsin ki bende böyle bir kasa moduna başlıyacam. KIBRS'ta olunca olmuyo. ne parça bulunur, bulunsada dünyanın parasını istiyorlar :'(
kapağı nasıl kestiniz bi soylermisiniz
resimde gozuktugu uzere dremelle.
sendemi denesene kardeşim parlıyor ama tatmin etmez gibime geliyor bir u.v ile verdiği ışığı görüp ikna olmam lazım.çok ucuz gibi söyledin kdv ötv kar otobüs parası falan derken benim ledlerden pahalıya gelir
@db radiusu kesmek kolay mı abicim kendin dedin şurda 3 tane uç yedim diye allah bilir ben nası keserim yani