Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda d8a6610 Radiance mod başlıklı konu tartışılıyor; Yani %100 el yapımı bu kadar güzel olabilirdi tebrikler dbaggio mükemmel el işciliği...
@db radiusu kesmek kolay mı abicim kendin dedin şurda 3 tane uç yedim diye allah bilir ben nası keserim yani
radiusu kesmek cok zor dostum.hadi kestin.egelemesi duzeltmesi derken cok zahmetli bir is.
ha ayrica uv floresan ile ayni keskinlikte uv tepkimeyi yakalayabilirsin...
saykomatriXX tarafından iletildi.
Kanka ben yokken yapmışsın o yüzden kaçırmışım d8a6610 modunu. Vallahi gurur duydum. Ellerine sağlık. Şimdi yeni kasayı bekliyom. Gözlerimiz şenlensin. %100 el yapımı.
evet bilader sen hastanedeydin.gordugunue sevindim yeni kasa geliyo PiAnO PiNk gelecek yakinda....
CaSe-MoDDeR tarafından iletildi.
Yani %100 el yapımı bu kadar güzel olabilirdi tebrikler dbaggio mükemmel el işciliği
mersi...aman efendim ne demek kendi capimizda bisiyler yapmaya ugrasiyoruz iste
sendemi denesene kardeşim parlıyor ama tatmin etmez gibime geliyor bir u.v ile verdiği ışığı görüp ikna olmam lazım.çok ucuz gibi söyledin kdv ötv kar otobüs parası falan derken benim ledlerden pahalıya gelir
yav olmaz işte,kendinden parlaması için üstüne ultraviyole düşmesi lazım,ancak uv led veya uv lamba alacaksın,floresanla olmaz,olsa bile içeri ışıl ışıl olacağından belli olmaz,bak adam karanlık ortamda çekmiş,boşuna mı yapmış
güsel ve temiz bir çalışma ya bakıyorumda genelde hep aopen kasalar mod yapılıyo nedendir nedir bu aopen kasaların modculardan çektikleri bnm kasada aopen bnde hiç üşenmeden mod yaptım