Beni en cok ugrastiran zamanimi harcayan iste bu yan kapak oldu.Normalde bu kapagi ostimde lazer de kesecektik.autocad te projesi hazirdi.ama gel gorki icimdeki maceraci ruh bana kapagi kendi kendime kesmeye yonlendirdi

hani demistik ya hersey el isciligi olacak diye.iste boylece kapak macerasi basladi...
kapagin herkesce bilinen hali.
uzerine kagit bant cekip desen uygulamasina basliyoruz.Herkes kasanin her kosesinden oyup sadece citasini birakiyodu ben daha degisik bi eser olsun diye boyle degisik bi calisma yapayim dedim.
deseni cikartip kasada nasil diye baktim.begendim.
kesim islemine basliyoruz.yeni kesim yapacak arkadaslara tavsiyem once bir referans kesigi acmaniz ve onu takip etmeniz olacaktir.yoksa kaydirabilirsiniz keseceginiz alani.
buraya kadar hersey yolunda
iste dremelin en kotu yonu bu.ornegin acili bi yer kesecen asla izin vermiyo.burda kac tane uc yedim.
kesim bitti.simdi bicim basliyor..
burda dremelin icinden cikan taslama ucuyla kenarlarini taslayim dedim ama nafile.saci yemedi uc.sac ucu yedi

mecbur egeleyerek alistircaz kenarlari.
kapagi kasaya monte edip bakalim bi istedigimiz gibi olmusmu
olmus.bantlari cikarip egeleyip alistircaz ..
artik dremelle isimiz bitti.bundan sonra egelerle caliscaz.
cok calismam gerek daha
en sonunda biseye benzedi.
kapagin kenarlarini artik iyice alistirdim.elimden kacan ege kapagi cizgi.dremel cizdi matkap cizdi kapagin iyi bi boyaya ihtiyaci var.iyice zimparalayip su delikleride macunla kapatacam.
bu kapakta yaptigim en buyuk yanlislardan bi tanesi delikleri macunlayarak kapatmak oldu.
Kapagi elektrostatik boyayla boyadim ve macunlu yerler elektrik almadigi icin kapanmadi.otoboyasi attim.cok pot durdu.
(bu resmi simdilik yayainlayamiyorum sanirim laptopta kalmis)
bende kapagi kumlayarak sil bastan geri eski haline getirdim....macunlu yerleri de guzelce geri soktum.tekrardan zimparaladim.ve tekrardan elektrostatik boyaya soktum.
bu sefer tam istedigim gibi oldu.
plexiyle kapagi birlestirdigim bu percinleri tam bir hafta aradim.