Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda d8a6610 Radiance mod başlıklı konu tartışılıyor; hocam harika çalışma,sen gerçek bir sanatçısın,o malzemelerede ruh katmışsın adeta,söylediğin gibi hazırını almak yerine her detayı kendin şekillendirip,üretmişsin.aynı zamanda yeni ...
hocam harika çalışma,sen gerçek bir sanatçısın,o malzemelerede ruh katmışsın adeta,söylediğin gibi hazırını almak yerine her detayı kendin şekillendirip,üretmişsin.aynı zamanda yeni fikirlerede yol açmışsın.şayet yanlış anlamazsan benimde küçük bir önerim olacak,kasanın önündeki metalik gri plastik cover ı şu alüminyum kaplama ile değiştirsen??
@asymetry tesekkur ederim dostum gercekten cok haz verici sozler bunlar.
elestirilere yorumlara her zaman acigim.kaplama ne tarz bisey gorme imkanim varsa neden olmasin?
@asymetry tesekkur ederim dostum gercekten cok haz verici sozler bunlar.
elestirilere yorumlara her zaman acigim.kaplama ne tarz bisey gorme imkanim varsa neden olmasin?
özür dilerim,belirtmeyi unutmuşum,şu senin kasanın içinde(tabanda) kullandığın kaplamalardan bahsediyordum.ancak onu işlemek senin çok zamanını alacaktır.
saka gibisin :O kac mm o sac biliyomusun. saka saka gercekten onun ince desenlisinden alip oraya gore dovsem zirh gibi olur.denemekte fayda var.ince desenlisinin saci da daha ince.
saka gibisin :O kac mm o sac biliyomusun. saka saka gercekten onun ince desenlisinden alip oraya gore dovsem zirh gibi olur.denemekte fayda var.ince desenlisinin saci da daha ince.
tam aradığım kelimeyi söylediğin dostum,o parça bir gladyatörün kalkanına benziyor ,o kaplama ile yapılsa eserine saldırgan bir esintide katmış zırh giydirmiş olursun,incesiyle bir dene istersen.
hocam harika çalışma,sen gerçek bir sanatçısın,o malzemelerede ruh katmışsın adeta,söylediğin gibi hazırını almak yerine her detayı kendin şekillendirip,üretmişsin.aynı zamanda yeni fikirlerede yol açmışsın.şayet yanlış anlamazsan benimde küçük bir önerim olacak,kasanın önündeki metalik gri plastik cover ı şu alüminyum kaplama ile değiştirsen??
Atatürkün Bir sözü;
Herkes Milletvekili olabilir, Başbakan olabilir hatta Cumhurbaşkanı olabilir Ama Sanatçı olamaz.