Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda El Yapımı NOTEBOOK STAND-SOĞUTUCUSU başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar 40x10CM 8MM,40x30 CM 3MM Plexi ve Alyan başlı civatalar kullanarak yapmış olduğun Notebook Stand ve Soğutucusu.Daha yeni yaptığım için ...
Arkadaşlar 40x10CM 8MM,40x30 CM 3MM Plexi ve Alyan başlı civatalar kullanarak yapmış olduğun Notebook Stand ve Soğutucusu.Daha yeni yaptığım için fan deliği açacak zamanım yok.Orta kısmına 1 adet 120MM fan deliği açılıp fan takılacak ve fotoğrafını en yakın zamanda ekliyeceğim. Siparişleriniz,Fiyat Bilgisi ve Önerileriniz için PM atabilirsiniz.
Diz üzerine koyabilmek için altına da düz ve sağlam bir malzeme yerleştirirsen daha pratik olur.
"Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,1922
___
"Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Forum yöneticilerinden özür dileyerek link veriyorum...
2 gün sonra plexinin vida yerlerinden çatlama ihtimali var ama bence hiç deilse şu pvc yapıstırıcı uhular var onlardan kullanılmalı , o o pvc yapıstırıcıları pilastiği kaynak yapmış gibi eriterek yapıstırıyo süper oluyo
Öncelikle hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim...
İlk olarak zaten Kloroform ile yapıştırmayı denedim fakat,sonuç güzel olmadı(çok hassas olduğundan).Bende bunun yerine uygun çapta deliklere açarak Alyen Başlı Civata'lar kullandım.
Elime biraz nakit geçince daha farklı bir tasarım ile karşınızda olacağım.Bu sadece zaman öldürmek amaçlı ve elimdeki parçaları değerlendirmek içindi
Öncelikle hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim...
İlk olarak zaten Kloroform ile yapıştırmayı denedim fakat,sonuç güzel olmadı(çok hassas olduğundan).Bende bunun yerine uygun çapta deliklere açarak Alyen Başlı Civata'lar kullandım.
Elime biraz nakit geçince daha farklı bir tasarım ile karşınızda olacağım.Bu sadece zaman öldürmek amaçlı ve elimdeki parçaları değerlendirmek içindi
ne demek her zaman :p bu arada devamını bekliyoruz
Uzun süredir notebook soğutucu arıyordum. AMa güzel bi soğutucu baya bi pahalı. O yüzden şimdilik kendi soğutucumu kendim yaptım. Tabii siz değerli arkadaşlardan aldığım ilhamla Buyrun Fotoğraflar aşağıda...