Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda El Yapımı NOTEBOOK STAND-SOĞUTUCUSU başlıklı konu tartışılıyor; yaratıcı peki sonuçlar nasıl ??...
Önceden tuşlara dokunamıyodum. Tabii oyun oynarken. Çok ısınıyordu. Normalde ısınmıyo zaten. Oyun oynayacağım zaman takıyorum. Fan bildiğimiz PowerSupply fanı. 12 V . USB den 5 V ile çalıştığı için ses neredeyse hiç yok. Çok süper bi soğutucu olmadı ama beni tatmin etti
evet çok amatör . Hatta şöyle söyleyim. Bir saat sürmedi yapmam . Ama beklediğimden daha güzel oldu. İş görüyo yani ama bitane alcam mutlaka güzel bişey. dediğim gibi idareten yetiyo. İyi bi soğutucu alıncaya sağlam bi karton ve power fanı ile işinizi görün derim
murat abi şimdi aklıma takıldı.kırmak çok zor demişsinde nasıl kıvrılabiliyor?yani nasıl bir araçla.kötülemek amaçlı değil
kırmak zor damacana su şişelerini düşün hatta istersen kırmayı dene kıvırma işinide biz abkant presle kıvırıyoruz mini kasa projesinde var o makinanın resmi yani kıvrılıyor ama zor kırılıyor