hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Everest mini tower kasa Modifikasyon - racha! mod

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında Everest mini tower kasa Modifikasyon - racha! mod başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "pekala murat kardeşim senide yorduk ama kusura bakma malum çok kolay bulunan birşey değil...." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 21-05-08, 20:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #101 (permalink)
rachadell
Senior Member

rachadell Avatar

Katılım tarihi: 05.02.08
Nereden: ADANA/Seyhan
Ynt: Everest mini tower kasa Modifikasyon - racha! mod

pekala murat kardeşim senide yorduk ama kusura bakma malum çok kolay bulunan birşey değil.
rachadell çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-05-08, 23:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #102 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: izmir
Resimler: 19

rachadel aklıma salakca ama guzel olabılecek bır fıkır geldı genede paylasmak ısteyorum
alarmlarda olan key pedlerı bılırsın abı onun gıbı num ped al ıstedıgın 4 tusa aynı anda basınca pc acılsın 1stedıgın 4 tusa basınca reset atsın hem sıfre korumalıda olur
Eski 22-05-08, 13:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #103 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Katılım tarihi: 23.03.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Eski 22-05-08, 15:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #104 (permalink)
drnoname
Silver Member

drnoname Avatar

Katılım tarihi: 03.04.04
Nereden: Al eline TÜRKİYE haritasını bak
Resimler: 1

Size sensei diyebilrmiyim? Üstad bütün konuyu baştan aşağı okudum. Şu an kendimden geçmiş vaziyetteyim. Seni tebrik ediyorum demek çok yavan geliyor. Ama aklıma şu an daha güzel bir kelimede gelmiyor. Seni tebrik ederim. Bu zevk işi. Modu bir an önce değil hazır olduğunu hissettiğinde bitir. Saygılarımla...
Eski 22-05-08, 17:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #105 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

rachadell sana cok guzel durabılecegını gusundugum bır swıch aldım aksam resımlerını koyarım butun gunumu neredeyse o dugmeyı arıyarak gecırdım yaklasık 3.5 saat 32 derece sıcaklıktabence degdı

murat abı sızınde aerocool gatewach ı buldum sayılır onumzdekı hafta tekrar ugrucam sıparıs verdı bu gun eger ellerınde varsa onumuzdeı hafta gelırmıs umarım vardır

ayrıyetten cooldrıve4 u bu gun gordum gercekten cok sexy bı alet tavsıye ederım fıyatı 50 ytl abı senın dedıgın aletın fıyatı 260 ytl cıvarıymıs

cooler masterın bu gun dıstrbıtorunu buldum

mazopsy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 19:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #106 (permalink)
rachadell
Senior Member

rachadell Avatar

Alıntı:
mazopsy tarafından iletildi. Mesajı göster
rachadell sana cok guzel durabılecegını gusundugum bır swıch aldım aksam resımlerını koyarım butun gunumu neredeyse o dugmeyı arıyarak gecırdım yaklasık 3.5 saat 32 derece sıcaklıktabence degdı
mazo kardeşim çok sağol ya bu kadar sevildiğimi bilmek çoook güzel.Tabiki senin zevkine güvenememezlik edemem.Koy bakalım resimleri.

Alıntı:

Bu cooldrive 50 ytl ha bende düşünebilirim one göre mazo
Eski 22-05-08, 19:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #107 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Alıntı:

murat abı sızınde aerocool gatewach ı buldum sayılır onumzdekı hafta tekrar ugrucam sıparıs verdı bu gun eger ellerınde varsa onumuzdeı hafta gelırmıs umarım vardır

ayrıyetten cooldrıve4 u bu gun gordum gercekten cok sexy bı alet tavsıye ederım fıyatı 50 ytl abı senın dedıgın aletın fıyatı 260 ytl cıvarıymıs
inşallah bulursun 260mışmı one yav yanlışlık var o işte 60 euro toplamda en fazla kdv dahil boşta yer yokki kasada yoksa musketeer düşündüm
muratyayla çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 22:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #108 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

cooldrıve 4 ten 1 tane buldum aynı zamanda hdd sogutma var hdd yı kutunun ıcıne monte edıyorsunuz serın serın calısıyor

rachadell buton 50 yks buyuklugunde monte edıldıgı zaman dısarı yaklasık 1 mm lık bır cıkıntı yapıyor cesıtlerıde var oval olanları da var ama aldıgım duz foto mak bulamadım yarın a kaldı resımlerıbır sekılde telle melle cekıcem

murat abıcım senın dedıgın 2 optık drıve kaplıyor lcd dokunmatık ekran degıl mı??
murat abıcım bnde musketer var kullanmıyorum ama daha onceden ıcını acıp 2 tane ledı beyaz yaptım ıstersen abı 0 ınıda alırım bnım ıcın fark etmez 2 gunde elınde olur abı ınt sıparıs vermeye gerek yok tabı abı sız bılırsızınız
Eski 22-05-08, 23:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #109 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Bimeks - Teknolojiye Odaklanın
dediğin gibi ama dokunmatik değil odamı çıkmış

benim dediğim buton işte

yukarda resmi olan asansör butonları özel panodaki devre ile yanıp sönüyor ama yapması kolay olur pleksi ile

musketeer için yer yok gatewatch bulana kadar 2 slot boş kalacak
Eski 22-05-08, 23:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #110 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

bu gune kadar 1 kere gordum zaten o dokunmatık ekranıı ama gercekten cok saglamdıı baktırıyodu kendıne eger bulabılırsem resmını koyarım
ewet abı senın dedıgın butonun sadece metalı ama bu ustunde sekıl mekıl hıc bırey yok duz metall vede daha kucuk gıbı gozume geldı neyse abı ıkımızde gonderelım rachadell ıstedıgını taksınn
Eski 22-05-08, 23:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #111 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Alıntı:
bu gune kadar 1 kere gordum zaten o dokunmatık ekranıı ama gercekten cok saglamdıı baktırıyodu kendıne eger bulabılırsem resmını koyarım
ewet abı senın dedıgın butonun sadece metalı ama bu ustunde sekıl mekıl hıc bırey yok duz metall vede daha kucuk gıbı gozume geldı neyse abı ıkımızde gonderelım rachadell ıstedıgını taksınn
bende metali diyorum zati arkasında ince diş var rekor gibi nikel kaplı resim koyayım dedim tükkanda kalmışyukardaki resim asansör düşğmesi istek üzerine koydum sökerden köşeyi kırdım öyle kaldı artık
Eski 22-05-08, 23:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #112 (permalink)
rachadell
Senior Member

rachadell Avatar

PEki mazo bekliyorum.

Bu arada fan kontrol için aldığım malzemeleri hiç açmayayım ben direk cooldrive4 alayım diyorum.Aslında akasanın 4 fan kontrolüde iyi ama biraz tuzlu tabiki.Bir ara hediye gelmişti arızalı diye iade ettim devamı yokmuş onun yerine başka bir donanım almıştım.Bir bakınayım yarın ben çarşılara

http://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=31152
Eski 23-05-08, 00:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #113 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

o akasanınkını bnce hıc alma ewde yaparsın hatta daha guzelını yaparsın vede cok ucuza .ben cooldrıve 4 u alcam battı balık yan gıder hesabı acılsın kartlarkredı kartı magdurlarının sayısı bır daha artıcakbır acıp kendı pc de denerım calısıyormu dıye sonra sokerım ısteyen olursa satarım ısteyen olmazsa 15 hrırandan sonra bozarım
Eski 23-05-08, 17:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #114 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

rachadel dugme boyle bırsey bır tek aldım ıstersen begenırsen dıer tekınıde alıp yollayım

ben boyle sansın t.a.k cooldrıver 4 u almaya gıttım bu gun vede satıldıgını duyunca soke oldum ewet yanlıs okumadınız satılmıs magza sahıbıyle konustum 27 gundur kımse sormamıs bn sorduktan sonrada bırı gelıp almıso alanı bulursam sevgıyle kucaklıcam ıstanbul stoktada bır tane gozukuyor vede nerde oldugu bılınmıyor aletın bu nasıl ıs anlamadım artık ptesı vatan a gıtcem ordan sansımı denıcem
Eski 23-05-08, 18:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #115 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member
Bilgisayarım

V.G.C._prodigy_ Avatar

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home

@mazopsy sen burada yazıyosun ya, şimdi gidip vatandakinide alırlar
Eski 23-05-08, 19:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #116 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

gıtsınler alsınlar bulabılırlersestoklarında yokmus
Eski 24-05-08, 00:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #117 (permalink)
rachadell
Senior Member

rachadell Avatar

mazo kardeşim tabiki güzelmiş tekinide alıp yollabana adresimi yazayım pm ile
Eski 26-05-08, 21:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #118 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

racha dell pm atıım haberın olsun kargon bu gun yola cıktı ayrıntıları ozelden okursun
Eski 28-05-08, 16:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #119 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

rachadell bahsettıgım cooldrıve 4 u bu gun aldım kesınlıkle tavsıye ederım cok sekıl bırsey fanlardan bırı takılı olmadıgı zaman yada devrı dusuk oldugu zaman sesle uyarı verıyor vede artık yenı klavyemle yazıyorum frisby nın altı ısıklı klavyese herkeze tavsıye ederım
Eski 28-05-08, 20:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #120 (permalink)
rachadell
Senior Member

rachadell Avatar

Cool Ynt: Everest mini tower kasa Modifikasyon - racha! mod

Alıntı:
rachadell bahsettıgım cooldrıve 4 u bu gun aldım kesınlıkle tavsıye ederım cok sekıl bırsey fanlardan bırı takılı olmadıgı zaman yada devrı dusuk oldugu zaman sesle uyarı verıyor vede artık yenı klavyemle yazıyorum frisby nın altı ısıklı klavyese herkeze tavsıye ederım
cooldrive'dan bende buldum burada ayırttım alacağım inşallah

bu arada mazopsy kardeşim sağolsun bana 2 poer/reset tuşu gönderdi.Bugünelime geldi süperler ufak bir işlemden sonra yerine yerleştireceğim.Eyvallah mazo

İşte düğmeler.

Buna benzetmek için 2mm plexi aldım kenarına plexiyi sarıp arakadan ledlerle ışıklandıracağım

Ve bir arkadaşıma sistem toplamıştık çekmecede temizlik yaparken bu neylon anakart poşeeti elime geçti.Tabiki hemen şimşekler çaktı bendenasıl fikir ama...

Hemen yan kapağı söktüm ve gerdirerek tatbik ettim.Arada çift taraflı bant kullandım kesinlikle şahane durdu

Ayrıca öndeki 120'lik fanın ledlerinide değiştirip ultra parlak mavi led kullandım.Satıcının dediği kadarda parlakmış