Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > Donanım > Modifikasyon »

Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " Buda benim kasam pek bi mod falan yok. Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2 var çoğu beklediğim ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (1) Konu araçları |  
Eski 20-01-06, 00:28   1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1
Rookie Member

cmsph Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.06.05
Nereden: Istanbul
Post Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2

Buda benim kasam pek bi mod falan yok. Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2 var çoğu beklediğim gibi çıkmadı hatta görüşlerimide yazayımda alacak olan arkadaşlar düşünerek alsın:

Feel Hurricane 2
Kasanın hava dolaşımı gayet iyi ama içinden çıkan fanlar çok sesli, power supply kötü ve fanı çok sesli direk eski psu mı taktım. Ayrıca öndeki 14cm lik alandaki uçak motoru diye geçen dönen parçayı çıkaramadım epey enteresan monte etmişler.

Aerogate Gatewatch
Fanların hızlarını düşürmek için 3 kere set butonuna basıp arzu edilen rpm değeri giriliyo (ki bu 3 kere set e basarken ilk ikisi saati ayarlamak için kullanıylıyo yani her defasında saati geçip rpm e geliyosunuz) ama hızı çok yavaş düşürüyo ve genellikle istenilen rpm e düşüremiyo. Bazı fanlardaki bu blueorb2 de başıma geldi hızı 1400rpm e düşürünce bi daha 1700 rpm e çıkaramıyo ama başka devirli bi fanda denedim 4500 rpm den 2500 e düşürüp tekrar 4500 e çıkarabildi belki bu düşük rpm li fanlarda geçerli olabilir. Ayrıca ön konsolu biraz dandik gibi geldi lcd ekranın olduğu bölümün çevresinden ışık belli oluyo... Aslında kasaya çok hoş bir hava kattı ama özellikle blueorb2 yle çıkardığı sorun tüm hevesimi kırdı

Thermaltake BlueOrb2
Alırken özellikle büyük ve sessiz bir cpu soğutucu arıyodum ve 17db le blueorb2 de karar kıldım. Kasaya taktım ama acayip sesli çalışıyo yani aşırı değil ama 17db le alakası yok 20-24 db arası hatta daha fazla olması muhtemel. önceden gigabyte neon cooler 775pro kullanıyodum onda kıstığım zaman tamamiyle sessiz oluyodu fan ve kutusunda 19db yazıyodu. Tek sorunu bence sesi yoksa genelde gayet iyi soğutuyo ortamdan soğuk hava alabilirse p4 520 (lga775 - 2,80ghz) işlemcimi 24 dereceye kadar düşürdüki bu epey iyi bi değer ama bu olduğunda ortam soğuktu normalde 33 derece gibi değerlerde dolaşıyo...

Bu arada 14cm lik mavi ledli fan arıyorum ama hiçbiyerde göremedim thermaltake yada coolermaster ın istanbulda 14cm lik fanını gören varsa mesaj atarsa sevinirim...
cmsph çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-01-06, 01:09   #2
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv
Fan için dijitalcenter.com bakabilirsin. Kasa hoş gözukuyor.Kasa içi kablolarını daha iyi bir şekilde toplayıp, UV ışık atarsan içeri daha hoş olucak.
semender çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-01-06, 01:12   #3
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Güzel Ekipmanlar , Biraz Kasa İçin Sırıtıo , Boya, Kablo toplamasi Semenderin Dediği gibi

Şu hurricane 2 modeline bi alişamadim , 1 daha sıcak geliyor bana nedense
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-01-06, 01:36   #4
Rookie Member

cmsph Avatar

Bilgisayarım
aslında kabloları toplamıştım ama gatewatch alınca epey dağıldı zaten yeni kasa fanları alacağım için şimdilik böyle bıraktım fanları alınca toparlamayı düşünüyorum.Buarada Dijitalcenter ın sitesinde 140cm lik fanı geçtim doğru düzgün fan yok acaba mecidiyeköydeki showroomlarında varmıdır
cmsph çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-01-06, 01:43   #5
V.I.Member

semender Avatar

Dijital centerin dükkanında varmıdır bilmem, ama Kadıköy`de var onu biliyorum.
semender çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-01-06, 02:05   #6
V.I.Member

semender Avatar

Senin istediğin bende.

semender çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-01-06, 02:33   #7
Senior Member

proximus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.08.05
Nereden: istanbul
Kardes eline saglık guzel bir uyum olmus, dijitalcenter biraz mantara bagladı gibi geliyor bana uzun zamandır adam gibi birsey gelmiyor, eskiden surekli mal gelirdi, artık yok, zaten yerlerini degistirmelerinden belli oldu abuk biryere tasındılar ..

su Gatewatch ı bende almak istiyorumda devir konusu aklıma takıldı benim kullanacagım fanlar cm ın x fanlarından en yuksek hızı zaten 1400rpm bu fanları kullanabilirmiyim acaba? kutusunda falan birseyler yazıyormu ? zahmet olmazsa bir bakıp yazarsan super olur bosuna para bayılmayalım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-01-06, 02:07   #8
Rookie Member

cmsph Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
proximus tarafından iletildi.
Kardes eline saglık guzel bir uyum olmus, dijitalcenter biraz mantara bagladı gibi geliyor bana uzun zamandır adam gibi birsey gelmiyor, eskiden surekli mal gelirdi, artık yok, zaten yerlerini degistirmelerinden belli oldu abuk biryere tasındılar ..

su Gatewatch ı bende almak istiyorumda devir konusu aklıma takıldı benim kullanacagım fanlar cm ın x fanlarından en yuksek hızı zaten 1400rpm bu fanları kullanabilirmiyim acaba? kutusunda falan birseyler yazıyormu ? zahmet olmazsa bir bakıp yazarsan super olur bosuna para bayılmayalım
içinden çıkan kitapçıkta eğer takılacak fan 2000rpm in altındaysa en fazla 500rpm düşürebilirsiniz yazıyo. bendeki blueorb2 açılışta 1780rpm gibi değerlerde başlıyo ama gatewatch la 1200 rpm e ayarladığımda maksimum 1370 e düşüyo ve 1370-1400 arası oynuyo habire ama hızlandırmak istediğimde gatewatch fanı hızlandıramıyo hızlı fanlarda sorun yok hızı düşürüp tekrar hızlandırabiliyo ama 2000rpm altında sanırım sorun çıkarıyo
cmsph çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-01-06, 01:07   #9
Senior Member

proximus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.08.05
Nereden: istanbul
Alıntı:
cmsph tarafından iletildi.
içinden çıkan kitapçıkta eğer takılacak fan 2000rpm in altındaysa en fazla 500rpm düşürebilirsiniz yazıyo. bendeki blueorb2 açılışta 1780rpm gibi değerlerde başlıyo ama gatewatch la 1200 rpm e ayarladığımda maksimum 1370 e düşüyo ve 1370-1400 arası oynuyo habire ama hızlandırmak istediğimde gatewatch fanı hızlandıramıyo hızlı fanlarda sorun yok hızı düşürüp tekrar hızlandırabiliyo ama 2000rpm altında sanırım sorun çıkarıyo

Saol kardes, baya hayallerim yıkıldı aslında ama sayende bosuna para bayılmaktan kurtuldum 1780rpm lik fanda sorun cıkarıyorsa bendeki 1400rpm likleri iplemez buyuk ihtimalle
proximus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/modifikasyon/feel-hurricane-2-aerogate-gatewatch-thermaltake-blueorb2-49474.html
Gönderen For Type Gün
Feel Huricane Ii - PC Labs Forumları This thread Refback 29-05-09 23:42

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2 ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
FEEL HURRICANE II ALIENWARE Modifikasyon 20 14-08-07 16:36

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 04:26.