+ Cevap Yaz
Results 1 to 9 of 9

Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2 başlıklı konu tartışılıyor; Buda benim kasam pek bi mod falan yok. Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2 var çoğu beklediğim ...

Rookie Member cmsph Avatar
    Katılım tarihi
    24.06.2005
    Nereden
    Istanbul

Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2

Buda benim kasam pek bi mod falan yok. Feel Hurricane 2 + Aerogate Gatewatch + Thermaltake BlueOrb2 var çoğu beklediğim gibi çıkmadı hatta görüşlerimide yazayımda alacak olan arkadaşlar düşünerek alsın:

Feel Hurricane 2
    Kasanın hava dolaşımı gayet iyi ama içinden çıkan fanlar çok sesli, power supply kötü ve fanı çok sesli direk eski psu mı taktım. Ayrıca öndeki 14cm lik alandaki uçak motoru diye geçen dönen parçayı çıkaramadım epey enteresan monte etmişler.

Aerogate Gatewatch
    Fanların hızlarını düşürmek için 3 kere set butonuna basıp arzu edilen rpm değeri giriliyo (ki bu 3 kere set e basarken ilk ikisi saati ayarlamak için kullanıylıyo yani her defasında saati geçip rpm e geliyosunuz) ama hızı çok yavaş düşürüyo ve genellikle istenilen rpm e düşüremiyo. Bazı fanlardaki bu blueorb2 de başıma geldi hızı 1400rpm e düşürünce bi daha 1700 rpm e çıkaramıyo ama başka devirli bi fanda denedim 4500 rpm den 2500 e düşürüp tekrar 4500 e çıkarabildi belki bu düşük rpm li fanlarda geçerli olabilir. Ayrıca ön konsolu biraz dandik gibi geldi lcd ekranın olduğu bölümün çevresinden ışık belli oluyo... Aslında kasaya çok hoş bir hava kattı ama özellikle blueorb2 yle çıkardığı sorun tüm hevesimi kırdı

Thermaltake BlueOrb2
    Alırken özellikle büyük ve sessiz bir cpu soğutucu arıyodum ve 17db le blueorb2 de karar kıldım. Kasaya taktım ama acayip sesli çalışıyo yani aşırı değil ama 17db le alakası yok 20-24 db arası hatta daha fazla olması muhtemel. önceden gigabyte neon cooler 775pro kullanıyodum onda kıstığım zaman tamamiyle sessiz oluyodu fan ve kutusunda 19db yazıyodu. Tek sorunu bence sesi yoksa genelde gayet iyi soğutuyo ortamdan soğuk hava alabilirse p4 520 (lga775 - 2,80ghz) işlemcimi 24 dereceye kadar düşürdüki bu epey iyi bi değer ama bu olduğunda ortam soğuktu normalde 33 derece gibi değerlerde dolaşıyo...

Bu arada 14cm lik mavi ledli fan arıyorum ama hiçbiyerde göremedim thermaltake yada coolermaster ın istanbulda 14cm lik fanını gören varsa mesaj atarsa sevinirim...

V.I.Member semender Avatar
    Katılım tarihi
    03.09.2005
    Nereden
    İstanbul/Plovdiv
    Fan için dijitalcenter.com bakabilirsin. Kasa hoş gözukuyor.Kasa içi kablolarını daha iyi bir şekilde toplayıp, UV ışık atarsan içeri daha hoş olucak.

V.I.Member PoWeRLoGY Avatar
    Katılım tarihi
    14.09.2005
    Nereden
    Eskişehir
    Blog Mesajları
    1
    Güzel Ekipmanlar , Biraz Kasa İçin Sırıtıo , Boya, Kablo toplamasi Semenderin Dediği gibi

Şu hurricane 2 modeline bi alişamadim , 1 daha sıcak geliyor bana nedense

Katılım tarihi
    24.06.2005
    Nereden
    Istanbul
    aslında kabloları toplamıştım ama gatewatch alınca epey dağıldı zaten yeni kasa fanları alacağım için şimdilik böyle bıraktım fanları alınca toparlamayı düşünüyorum.Buarada Dijitalcenter ın sitesinde 140cm lik fanı geçtim doğru düzgün fan yok acaba mecidiyeköydeki showroomlarında varmıdır

Katılım tarihi
    03.09.2005
    Nereden
    İstanbul/Plovdiv
    Dijital centerin dükkanında varmıdır bilmem, ama Kadıköy`de var onu biliyorum.

Katılım tarihi
    03.09.2005
    Nereden
    İstanbul/Plovdiv
    Senin istediğin bende.

Senior Member proximus Avatar
    Katılım tarihi
    25.08.2005
    Nereden
    istanbul
    Kardes eline saglık guzel bir uyum olmus, dijitalcenter biraz mantara bagladı gibi geliyor bana uzun zamandır adam gibi birsey gelmiyor, eskiden surekli mal gelirdi, artık yok, zaten yerlerini degistirmelerinden belli oldu abuk biryere tasındılar ..

su Gatewatch ı bende almak istiyorumda devir konusu aklıma takıldı benim kullanacagım fanlar cm ın x fanlarından en yuksek hızı zaten 1400rpm bu fanları kullanabilirmiyim acaba? kutusunda falan birseyler yazıyormu ? zahmet olmazsa bir bakıp yazarsan super olur bosuna para bayılmayalım
    Dost dedigin dostogru dost olmuyor..

Katılım tarihi
    24.06.2005
    Nereden
    Istanbul
    Alıntı proximus tarafından iletildi.
    Kardes eline saglık guzel bir uyum olmus, dijitalcenter biraz mantara bagladı gibi geliyor bana uzun zamandır adam gibi birsey gelmiyor, eskiden surekli mal gelirdi, artık yok, zaten yerlerini degistirmelerinden belli oldu abuk biryere tasındılar ..

su Gatewatch ı bende almak istiyorumda devir konusu aklıma takıldı benim kullanacagım fanlar cm ın x fanlarından en yuksek hızı zaten 1400rpm bu fanları kullanabilirmiyim acaba? kutusunda falan birseyler yazıyormu ? zahmet olmazsa bir bakıp yazarsan super olur bosuna para bayılmayalım
    içinden çıkan kitapçıkta eğer takılacak fan 2000rpm in altındaysa en fazla 500rpm düşürebilirsiniz yazıyo. bendeki blueorb2 açılışta 1780rpm gibi değerlerde başlıyo ama gatewatch la 1200 rpm e ayarladığımda maksimum 1370 e düşüyo ve 1370-1400 arası oynuyo habire ama hızlandırmak istediğimde gatewatch fanı hızlandıramıyo hızlı fanlarda sorun yok hızı düşürüp tekrar hızlandırabiliyo ama 2000rpm altında sanırım sorun çıkarıyo

Senior Member proximus Avatar
    Katılım tarihi
    25.08.2005
    Nereden
    istanbul
    Alıntı cmsph tarafından iletildi.
    içinden çıkan kitapçıkta eğer takılacak fan 2000rpm in altındaysa en fazla 500rpm düşürebilirsiniz yazıyo. bendeki blueorb2 açılışta 1780rpm gibi değerlerde başlıyo ama gatewatch la 1200 rpm e ayarladığımda maksimum 1370 e düşüyo ve 1370-1400 arası oynuyo habire ama hızlandırmak istediğimde gatewatch fanı hızlandıramıyo hızlı fanlarda sorun yok hızı düşürüp tekrar hızlandırabiliyo ama 2000rpm altında sanırım sorun çıkarıyo

Saol kardes, baya hayallerim yıkıldı aslında ama sayende bosuna para bayılmaktan kurtuldum 1780rpm lik fanda sorun cıkarıyorsa bendeki 1400rpm likleri iplemez buyuk ihtimalle

+ Cevap Yaz

LinkBacks (?)