Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 21

FEEL HURRICANE II

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda FEEL HURRICANE II başlıklı konu tartışılıyor; Geçen senenin en çok beğeniler kasalarından olan Feel Hurricane bir çoğumuzunda beğenisini kazandı, eksik yönü çoktu ama gerek soğutma gerekse ...

hM Haber Editörü ALIENWARE Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2004
    Nereden
    N/A

FEEL HURRICANE II

Geçen senenin en çok beğeniler kasalarından olan Feel Hurricane bir çoğumuzunda beğenisini kazandı, eksik yönü çoktu ama gerek soğutma gerekse tasarım bakımından bayağı sık ve iyiydi, Feel, Hurricane II ile aynı beğeniyi yakalıcakmı bilinmez ama sitede bi incelemesini görmek isteriz.

Değişiklik olarak ön kapağın gitmesi, biraz daha büyük pencere görebiliyoruz.

Siyah olanı tip olarak benden bi - puan aldı siyah kasa ve beyaz 5.25 lik kapaklar hiç uymamış. Grisi ise uzaktan gayet şık gözüküyor.

Satın almak için tık
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Moderator DonQuichotte Avatar
    Katılım tarihi
    03.06.2004
    Nereden
    izmir
    Blog Mesajları
    3
    eski kasa zaten aerocool kasanın taklidiydi. tam bilmiyorum belki de ikisi de aynı firmadır, ancak her ikisini deneme şansı bulmuş arkadaşlar aerocoolun çok daha iyi bir işçiliğe ve kaliteye sahip olduğunu söylüyorlardı. Hurricanein ince işçiliğinin ve detaylarda kötü olduğunun farkına ben de varmıştım.
    BLACKBOX kullanın ve top10hardware'e kaydedin. Ardından Bilgisayarım kısmına, Top10hardware nickinizi girerek sistem dökümünüze HWM üzerinden bakılabilmesini sağlayın. Bir sorunla karşılaşırsanız, yardım almanız hızlanacaktır.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Silver Member littleboy Avatar
    Katılım tarihi
    17.05.2004
    Nereden
    İZMİR
    İlk izlenim olarak pek hoşuma gitmedi ama yine de bi incelemesi olsa fena olmaz.

Senior Member Prototip Avatar
    Katılım tarihi
    05.07.2005
    Nereden
    Harddiskin bir köşesinde
    Önceki feel daha şık

V.I.Member CrKN Avatar
    Katılım tarihi
    11.10.2004
    Nereden
    216
    Blog Mesajları
    1
    Belki soğutması daha iyidir, ya da fanları daha sessizdir, ya da daha kaliteli malzeme kullanmışlardır. Hiçbiri yoksa bu sefer satamıyacaklar çünkü
    Close your eyes.. let me kiss you..

Moderator mantaboy Avatar
    Katılım tarihi
    29.01.2004
    Nereden
    .....
    o kapak gıtmıs kasa kendıne gelmıs bence...
    Orçun ÖNEL

Banned user Woxed Avatar
    Katılım tarihi
    26.08.2005
    Nereden
    Ankara
    Alıntı mantaboy tarafından iletildi.
    o kapak gıtmıs kasa kendıne gelmıs bence...
    Eskisini kullanan biri olarak bu kasanın kapaksız hali hem güzel hemde de kötü.İyi olmuş çünki kapağın menteşeleri çok zayıftı ve kolay kırılıyordu.Kötü olmuş;daha yuvarlak görünerek daha hoş bir görüntü oluyodu.Ama bence fiyat olarak gayet uygun diğer modelle hemen hemen aynı fiyat.Bence Grisinin görüntütsü daha hoş.

hARDWAREMANIAC CyberKnight Avatar
    Katılım tarihi
    01.03.2005
    Nereden
    İstanbul
    abi hastayım o öndeki uçak motoru kıvamındaki dev gibi fana

kasayı yeni modlamış olmasaydım alırdım bi tane..

V.I.Member ArgyrE! Avatar
    Katılım tarihi
    24.02.2005
    Nereden
    Edirne
    valla bu hurrican'ye başından beri ihiç sevmem (aopen almasaydım feel alıyodum ellerinde yokmş )

ama bence bu kasa resmen berbat olmuş.
    Tehlikenin farkında mısınız?

V.I.Member wwwengin Avatar
    Katılım tarihi
    10.02.2004
    Nereden
    toprağın üstü arşın altında
    feell mi acaba onun kadar dandik bi ön kapağa olan kasa varmıdır??
    AMD64 3700+S@nDiego@2800mhz~Thearmal right XP 120 ~ DFI SLI-DR NF4-SLI~512*2 Adata VITESTA 566 ~ 2* Leadtek 7600gt ''SLI''
    Tagan 480W~CM Stacker "with blower"~2*250GB WD 16 keş SATA 2-RAID0 ~19"Sony LCD~Creative THX 550 & X-Fi xtreme music

Member ReDDoG Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2004
    Nereden
    Ankara

İnceleme

Arkadaşlar maalesef kasa bence hiç güzel olmamış. Ön kapak gitmiş ve güzel olmuş ama geriye kalan özelliklerde pek bi gelişme yok.Siyah kasanın kapakları beyaz değil gri.Yani sırıtmıyor ama maalesef diğer dizayn cok çirkin.Fanlar daha büyük gibi.Galiba 14lük.Ama bozulursa nerden bulacagız bilemiyorum.
    Sessizlik ve sogutma performansı güzel.Güç kaynağı ve kullanılan malzme maalesef berbat.
    Kendinize iyi bakın ve bu kasayı bence almayın.Ha unutmadan...Yan kapağa fan yerine çamaşır leğeni koymuşlar
    BURASI BESIKTAS ALAYINA GIDER....

Banned user Woxed Avatar
    Katılım tarihi
    26.08.2005
    Nereden
    Ankara
    Arkadaslar.Üşenmeyip Mavi Bilgisayar a gidip kasayı yakından gördüm.Gri olanını getirmişler.Renk çok mat,plastik dandik gözüküyor.Ama öndeki fan,CPU bacası egzos fanı yani soğutma sistemi güzel gibi.Ama kasa o kadar büyük değil(Benim Shark tan sonra ).Önceki modelle yan yana koumuşlar ikisi de hoş kasalar.Fiyatları da uygun

Power Member
    Katılım tarihi
    24.02.2005
    Nereden
    İSTANBUL
    Benimde hiç hoşuma gitmedi
    SÖYLEDİĞİM HER ŞEY YANLIŞ OLABİLİR.

Member ReDDoG Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2004
    Nereden
    Ankara

Ben koydum yanyana :)

Sevgili Woxed;
    Getirdiğimiz kasa siyah renk.Gri Aerocool'la yanyana koydum ki yeni versiyonun farklılığını görün diye.Kasada kullanılan malzeme dandik ama sessiz ve kullanıslı gibi...3 tane satıldı 1 tane kaldı.Acıkcası alınabilir ama ben cok daha fazla paraya cok daha iyi kasa almalı...

Moderator gOkO Avatar
    Katılım tarihi
    10.04.2004
    Nereden
    on hm multi cpu
    Blog Mesajları
    3
    bir tek fan olayı gizel görünüuyor ama ben beğenmedim...kişisel fikrimdir...
    ERBAA'LI
    "TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"

Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon