Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında Htpc Basit Mod başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bast mod diye baslamıssın ama bu basit mod olmaktn coktan cıkmıs bile tebriker cok güzel..." şeklinde özetlenebilir....
Bast mod diye baslamıssın ama bu basit mod olmaktn coktan cıkmıs bile tebriker cok güzel
teşekkür ederim bu zaten deneme çalışmam gibi olucak çünkü ikinci çalışmam bu ilkini nette yayımlamadım ama o zaman bu kadar ilgili değildim ama 3. çalışma artık tamamen kendi ürett
iğim bir çalışma olucak çizim tasarım imalat soyuncaz bir işlere bakalım tek ihtiaç nakit ve zaman bu aralar herkezde olduğu gibi bizdede piyasa durgun ve bakalım bir süre ufak ufak dewam etcez malzeme bulana yada alana denk
Çalışman cok güzel işçilik isteyen birşey devamını beklıyoruz
bir Sorum olacakdı bana bu 2-3 ytl lık boyalardan boyarsan hemen cıkar dediler acaba sende öle bir belirti varmı yani tavsiye edermısn ucuz boyaYla boyamamı ? teşekkürler
__________________ BiLGinin Efendisi oLmaK İstiyoRsaN , ÇaLışManıN KöLési oLmaLısın..!!
Çalışman cok güzel işçilik isteyen birşey devamını beklıyoruz
bir Sorum olacakdı bana bu 2-3 ytl lık boyalardan boyarsan hemen cıkar dediler acaba sende öle bir belirti varmı yani tavsiye edermısn ucuz boyaYla boyamamı ? teşekkürler
boyada en önemli olan şey ne kadar kuruaya bıraktığın ve çıkaracağın işçilik inan bana 3 ytl lik bazı boyalar kazısanda çıkmıyor
cpu blok hakkında benim şüphelerim var güzel fikir ama bakır boru içerisinde büyük bir rezervuar oluşması performansı büyük etki eder sonuçta kullanılan pompalar max 1200 lük ama o boruyu anca 3-4 sn yede doldurur yani su ısınıp yukarıya çıkacak zaman bulacak biraz daha ince bir boru kullansaydın daha iyi olurdu yarım parmak falan taksaydın keşke temas yüzeyi azalacaktı ama sıvı akışı daha hızlı olacaktı
bu arada radyatörüde oto tamircilerinden al 2. el birazda onla uğraş tam olur o zaman
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
cpu blok hakkında benim şüphelerim var güzel fikir ama bakır boru içerisinde büyük bir rezervuar oluşması performansı büyük etki eder sonuçta kullanılan pompalar max 1200 lük ama o boruyu anca 3-4 sn yede doldurur yani su ısınıp yukarıya çıkacak zaman bulacak biraz daha ince bir boru kullansaydın daha iyi olurdu yarım parmak falan taksaydın keşke temas yüzeyi azalacaktı ama sıvı akışı daha hızlı olacaktı
bu arada radyatörüde oto tamircilerinden al 2. el birazda onla uğraş tam olur o zaman
işlemci bloğunu kendim yaptığım için soğuk su direk olarak işlemciye en yakın noktadan giriyor ve yukardan çıkıyor yani emiliyor su pomplarıda rahatlıkla ayarlanabilirki ben zaten radyatörü oto tamircilerine sordumda çoğu ısıtma yani kalorifer radyotörü kullanılabilicek boyutlardakilerin ve eliminyum olmaları işime gelmedi aliminyum kolay işlenmez ama bakırın işlenmesi çok harikadır delinse bile kolay yapılır takılır hiç sorun çıkarmaz ama aliminyumun kaynağı bile derttir
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
en kaliteli boyanın bile sağlıklı kuruması 3 gündür arkadaşım (endüstüriyel boyalar ve yüksek ısıya maruz kalıcak ısı dayanıklı boyalar hariç )
kasayı boyadığım boya 10-15 dakikada kuruyor burada kurumadan kastettiğim dokununca parmak izi geçmesi yada elimize yapışmasıydı tam kuruma işi farklı oluyormuş demekki
kasayı boyadığım boya 10-15 dakikada kuruyor burada kurumadan kastettiğim dokununca parmak izi geçmesi yada elimize yapışmasıydı tam kuruma işi farklı oluyormuş demekki
ewt o şekilde kuruma için 20 dk yeterli ama boyanın tam serleşmesi 3 gün hatta boyaya 2. katı atacaksanda 20 dakika beklemen gerekir kardeşim
o zaman tmm ama radyatörü tam kasanın boyutunda bulabilirsin bir taraf olduğu gibi radyatör kaplanır al işlemesi kolayda kaynağı biraz zordur gerçekten 2 haftadır freze ve kaynakla yatpı kaltığım için artık hepsi kolay geliyo gerçi hız çeliğinden sıçrayan sıcak talaşlar olmasa bide güzel olacak ama