Bende diyorum bu kasayı dergide okudum mu yoksa çokmu benziyor ta kendisiymiş![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda İşte ilk kasa modumda bitti... başlıklı konu tartışılıyor; Bende diyorum bu kasayı dergide okudum mu yoksa çokmu benziyor ta kendisiymiş...
Bende diyorum bu kasayı dergide okudum mu yoksa çokmu benziyor ta kendisiymiş![]()
digiboard tarafından iletildi.
estafurullah, ne meşhur olması![]()
![]()
'Para her kapıyı açar' diyenlerin,
'Para icin çalmayacakları kapı yoktur.'
Dragon Mod V 1 - Dragon Mod V 2.0
kasa gecen ay chip dergisine cıktı ya güzel olmus hakketten
İNTEL Core2Duo E4300@2655MhzGEİL DDR2 800Mhz@885Mhz 4-4-4-12
tebrik ediyrum emeklerine deymiş
KADER BU OLSA GEREK GEREKTİĞİNCE SEVİLMEMEK...
H:arika olmuş.
O aletin adı nedir? Alevi falan kesmekte kullandığın?
ben yanıtlayayım "dremel" 100ytl'den başlıyo sanırım fiyatlar.
Tehlikenin farkında mısınız?
süpper olmuş abi tek kelime ile ama o lcd nin altında duranlar ne yav?? hadi ppc yi anladıkta gerisini çözemedim kumandalar falan sen harbi server falanmı var evde..
hocam tebrikler eline sağlık... cidden çok güzel olmuş... yalnız gözüme çarpan bişey avr... plexy deki ejderin hatlarında çarpıklıklar var biraz... yani tam bir çizgi gibi düzgün değil yer yer hatalar avr hat üzerinde... dikkat çeken bişey değil aslında ama yakın çekimde gözüme çarptı... sanırım dremelle çalışmanın böyle sorunları olması normal... diğer çalışmalarınıda 4 gözle bekliyoruz...![]()
aletin markası dramel. ismi DRILL.
"Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,1922
___
"Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Forum yöneticilerinden özür dileyerek link veriyorum...
Ufak bi domain ortamı var...vivacocha tarafından iletildi.
kumandaların üçü tv kartlarının (skystar2, visionplus ve aver) diğeride audigy2 zs nin kumandası, altındaki siyah olan usr acces point-router, onun altındaki bej kutuda external scsi diskler var, soldaki audigy nin external drive ı ve kart okuyucu, en soldakide hp 6340 cep telefonum.
evet, o daha dremeli ilk kullandığımda yaptığım bi şekil, acemliğime geldi birazvolkanslim tarafından iletildi.
![]()
şimdi kasanın öntarfını komple değiştiriyorum, aksilik olmazsa bikaç haftaya bitecek gibi...
eheuheuheuh hatta meeuheuheuhe ben bunu pc nette görmüştüm
yoksa sen o dergideki kişimisin euheuheuheuh = ) ?
İkinci bir mantaboy mu yetişiyo desek acephakkaten gaza geldim ben de mi yapsam (yuh artık modifikasyon bölümünde daha bu 2. mesajım
)
Bu kasa neyle boyanıyo ya özel bi boyası filan varmı yoksa normal sprey boya mı nedir? yani![]()
![]()
onedir öylee pes yaaa müthiş olmuş ağzım açık kaldı güle güle kullan
bide gerçekten oaletin adı nedir nerde buluruz onuda söylersen![]()