29-08-08, 00:05
|
#1 (permalink)
|
| Member
Katılım tarihi: 26.08.08 Mesaj: 71 | Kasa Alacağım Yardımınız Ve Tavsiyeleriniz ! Evet arkadaşlar geçen sene aldığım pc'me yeni 1 kasa alıp 1 2 fan neon ve ram ekleyip daha güzel 1 hale getirmek istiorm performans için Kasamda bulunan 1 gb ddr2 533 mhz ramin yanına 2 gb ddr2 533 mhz ram ekleyip performansı tamamlamış olacağım Standart 1 kasayı modifie edip uraşacagıma yeni görünüşü güzel 1 kasa almak istiyorum aklıma gelen 2 kasa var 230 ytL ye kadar nakit sınırım var. VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'ları Recom Backdraft Siyah Kasa + 550 Watt PSU Türkiyenin En Büyük Overclock ve Modifikasyon Sitesine Hoşgeldiniz ve bu işte amatör olduğum için henüz ne nedir pek bilmem benim kasamdaki parçaların bu alacaım kasaya uyması için veya psu'nun gücünün yetmemesi wb. gibi problemler olacağı için size danışmadan bişi yapmak istemedim bana önerebileceğiniz kasaları bekliyorum..
Ve uyumlu olması gereken herhangi 1 unsur warsa Lütfen yazın cevaplarınızı bekliyorum mesela psu yetmezliği ws. ws. 
Önerilerinizi ve pc hakkındaki sorularınızı bekliyorum Vereceğiniz Her cvp için şimdiden teşekkürler  |
| |