Biraz önce farkettim kasanın eğik olarak çakilen fotoğrafında kasa önünde Mavi Led fan var sanırım ışık yanıyo ama ekranda görüntü yok.Monitör için ayrı bir açma kapama düğmesi mi mevcut?Kendi laptop'umun monitörünü inceledim ısınma olayı fazla yok.İçeriye çok fazla bir ısı vermiyodur ama kasa arkasına sağlam bir fan koymak lazım.Hatta
işlemci için Kasanın tavanına da koysan iyi olur.Biraz daha gelişmiş halini görmek isteriz...Ayrıca kasa önüne ısı led ısı göstergesi koyacağım demişsin monitörün üstünde boş bir kısım var Optik sürücü ile güç kaynağı arasına monte edebilrsen daha hoş durur.Sıcaklık değerlerini de monitörün hemen üstünde görülebilir yerde olur,iyi bir fikir gibi...Kolay gelsin
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |