Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda Laptop Monitörü Kasaya Modifiye başlıklı konu tartışılıyor; berhudar tarafından iletildi. hniiiiiii forum kurallarına dikkat!...
eline saglık
Eline sağlık
New Member'lar için siftah yerine dönüşmüş topic![]()
tekrardan selamlar arkadaşlar. aşağıda verdiğim link bu modifiyeyi yaparlen kullandığım controller card ın aynısı fakat farklı bir firma satışa sunmuş. burdaki fiyatıda biraz tuzlu. belki işinize yarayabilir.
NK-GM2221-421 LCD Controller KIt
Analog VGA Controller Cards
bu kartlarda TV özelliği yok-tunerli olan modelini bu sitede bulamadım. hala aramaktayım bulduğumda linkini vereceğim.
saygılarımla
çalışan bi link varmı bu alet satışı ile ilgili
YasaL uyarı : DL Bağımlılık Yapar....
Ilginç bir çalışma tebrikler
Kasanın uğultusundan kurtulmak için kasayı kapalı bir yere koymayı çok düşünen ama standart kabloların kısa olmasından bir sonuca ulaşamayan biri olarak su soğutmalı ve daha küçük bir kasayla yapılsa iyi olurmuş diyebileceğim bir çalışma. Ama eldeki parçalarla "myilma1010" arkadaşın eline sağlık denecek güzel bir çalışma olmuş. Hali hazırda firmalar bu türde ürünler üzerinde çalışıyorlar ve bazı modelleri satışta.
myilma1010 Arkadaşım seni kınıyorum. Bu konu senin değil, diğer forumlardan alıp burada ben yaptım diye bizi uyutmaya çalışma biz senin geçtiğin yollardan geçtik.
Gelmedi, diğer forum da taktığı vidadan taktığı kabloya kadar herşeyi anlatıyor. Buraya açılan kısa bir özet o mesaj atma stili de böyle değil, tanıyanlar anlar diye düşünüyorum.
Uzatmaya gerek yok, Arkadaşım süper olmuş. Eyvallah
selam arkadaşlar o beni kınayan arkadaş sana teşekkür ederim. ama diğer forumada bakarsan myilma1010 nick ini göreceksin. bu arada canın mod görmek isterse izmite iş yerime gelebilirsin. bu yaptığım basit bir mod. diğerlerini görünce inan bole diyemeyeceksin.e işimiz mod olunca oluyor ama tabi bazı insanlarada hak vermek lazım e böyle şeyleri yapamayınca yapanlara sataşıyor. neyse düşüncene saygı duyuyor ve tekrarlıyorum eğer mod görmek istersen mail at bana iş yerime gel istediğin modu uygun fiyata evine götür. saygılarımla myilma10@gmail.com
Abicim benim seninle bir alıp veremediğim yok bazı arkadaşlar kendilerinin olmayan konuları diğer forumlardan alıp açıyorlar. Bu forumdan alan başka bir forumda açıyor o yüzdendi tepkim. Diğer forumda da sen anlatmışsın. Tekrar tekrar baktığım halde, senin olduğunu çıkartamadım. Özür diliyorum.
oLc001ReiS@windowslive.com eklersen sevinirim abi. Bende yeni sayılırım mod olayında, bu modunu çok beğendim. Diğer forumda da mesaj yollamıştım ama cevap gelmedi.Msn mi eklersen bu mod konusunda bana yardımcı olursan çok sevinirim.
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler..