walahi helal olsun bendede ana kartı bozuk bi lap top var bende yapmak isterim keşke dediğin uygulamalar olsa harika ayrıca nasıl yaptığını çok merak ediyorum..
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda Laptop Monitörü Kasaya Modifiye başlıklı konu tartışılıyor; walahi helal olsun bendede ana kartı bozuk bi lap top var bende yapmak isterim keşke dediğin uygulamalar olsa harika ayrıca ...
walahi helal olsun bendede ana kartı bozuk bi lap top var bende yapmak isterim keşke dediğin uygulamalar olsa harika ayrıca nasıl yaptığını çok merak ediyorum..
süper olmuşmükemmel olmuş
harika olmuş
bayıldım
![]()
![]()
çok şık, çok temiz bir çalışma olmuş...
ve çok orjinal
![]()
her sabah bir çöl masalında uyanırdım belki de yanlış bir leyla ... (by the way, i got my pea back)
walla bunu görünce benim Dell D500 ün anakartı gitmişdi bende deneyecem bakalım sonuç ne olacakgüzel çalışma emeğine sağlık
Abi Önünde Sagıyla Eğiliyorum ölene kadar Düşünsem Aklıma Gelmezdi
Ha Birde Ekran Kartına Nasıl Bağlandın LCD yi![]()
eline sağlık kardeş çok güzel olmuş
usta sen bunun patentini al bence.Sonrada hakkını pazarlamaya çalış.çok marlinal birşey bu senin yaptığın.kafayı çalıştır.işi paraya çevir.bir şekilde ulaşmaya çalış büyük firmalara.
İyi yaratıcılık, özel sipariş alıyor musunuz?
güzel olabilir.Düşünce gücünüz baya gelişmiş.
~Nobody Like ?, But me don`t like !~
Gerçekten şapka çıkartılır, Şuana kadar gördüğüm en iyi gelişimlerden biriydi. Tam olarak yapımını paylaşır mısın ?
helal olsun Güzel Olmuş =)
gayet şık olmuş
Al sana All in One PCHepsi bir arada diye ben buna derim.Diğer All in One lar gibi sistem düşüklüğü problemi de olmaz
Süper olmuş gerçekten.
Saçmalamayı kesin arkadaşlar bu sistem çok süper ama Patent vs vs olayı çok saçma adamlar bunun kartını üretmiş demekki var böyle birşey
Emege saygı![]()
laptop ekran kablosunu bir dönüştürücüye baglıyor vga oluyor
Süper olmuş.Ellerine sağlık.