Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda Laptop Monitörü Kasaya Modifiye başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar yaptiğim modifiyelerden yayınladığım ilk modifiye çalışmasıdır.
Anakartı bozuk olan Laptop umun monitörünü kasaya modladım(Bu ekranın vga ile çalışması için ...
arkadaşlar yaptiğim modifiyelerden yayınladığım ilk modifiye çalışmasıdır.
Anakartı bozuk olan Laptop umun monitörünü kasaya modladım(Bu ekranın vga ile çalışması için özel bi dünüştürücü kart gerekiyor). Aynı zamanda kasayı çalıştırmadan sadece monitörü açarak TV seyretme özelliği kasaya mod hoparlörler.
Sisteme LCD Fan kontrol ve ısı göstergesi yapma çabasındayım. 3,5" lik lcd panel kullanarak yapıyorum fakat daha tamamen bitmiş değil ve sonrasında kasa eğim aparatı olacak.
Saygılarımla
ben bağlantılarını görmeden inanmam. belkide sadece monitörü kapağa monte etmiştir. normal kablolarınıda kasanın arkasından içine geçirip bağlamış olabilir
Tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş..Asgielavner arkadaşımız sormuş ama sanırım yanıt gelmemiş açıkcası bende sıcaklık değerlerini merak ettim.Monitörün tüm sıcaklığı kasaya gidiyor.Bu durum için ne yaptın acaba?
inanmayan arkadaşlar için iç detay resimlerinide yayınlayacağım.3 callofduty oyunu sonucunda cpu 39 ekran kartı 40 kasanın iç ortam sıcaklığı 37 derece . bu değerler lcd ısı göstergesinin değerleridir. bios dan alınan değerler bu değerlerin 1 derece üzerinde . unutmadan şu an kasanın ön paneline lcd ısı gösterge paneli yaptım ve monte aşamasında resimlerini yayınlayacağım. saygılarımla
bu arada normal monitörü kasaya monte etmiş diyen arkadaşıda bu haftanın bir numarası ilan ettim. eğer normal monitörü kasa içine monte edebiliyorsa ellerinden öperim. ama unutmadan emeğe saygı lütfen.