süper olmuş bu topic, ellerinize sağlık. bilmeyenler için bence üst konu yapılmalı![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda Ledler Hakkında Geniş Bilgi. başlıklı konu tartışılıyor; süper olmuş bu topic, ellerinize sağlık. bilmeyenler için bence üst konu yapılmalı...
süper olmuş bu topic, ellerinize sağlık. bilmeyenler için bence üst konu yapılmalı![]()
bu halini görmemiştim![]()
@mantaboy
hocam öldürücü darbeyi vurmuşsun süper olmuş, elimize sağlık
yorumlar için teşk arkadaşlar.
manta çok güzel iyi yapmışsın bilader ya ben baya kişiye bu konu hakkında link veriyordum iyi oldu eline sğlık![]()
![]()
BANA İNSANLAR ÜSTÜNDE BİR DOĞUŞ YÜKLEMEYE KALKIŞMAYINIZ.
DOĞUŞUMUNDAKİ TEK DOĞAÜSTÜNLÜK TÜRK OLARAK DÜNYAYA GELMEMDİR.
K.ATATÜRK
şaka maka seninde işcilik süper yani haaa
helal
gerçekten süper bir kaynak ellerinize sağlık manta ve sectoreXen
Hangi dvd-writer kendi yazdığı dvdyi okumaz ki??? Cevap: Benimkisi..
Abi ikinizede ayrı ayrı teşekkürler, çok yararlı bir döküman olmuş, elinize sağlık
sagolun arkadaşlar güzel açıklama
last name PRİMUS
acaba piyasada kaç türlü led ler vardır yani çeşitleri varmıdır
_( THE_LİVE_ONE_ROCK )_
aslında başka bir konuda yazmıştım ama burda da yazim barirenk için 3. maddeye dikkat:
Ortalama 100 bin saat ömürleri var. Yani, 24 saat açık kalan bir LED kaynağı 11 yıl sorun çıkarmadan çalışıp parlaklığını koruyor.
Diğer ışık kaynaklarının tersine, yaydığı ışığı tek bir yöne veriyor. Böylece aydınlatmada istenen verim alınıyor.
Bir mikroişlemci yardımıyla çalıştığında kırmızı, mavi ve yeşil rengin karışımından toplam 16 milyon renk elde ediliyor.
Parlaklıkları istenildiği gibi değiştiriliyor.
Diğer ışık kaynakları gibi ısı yaymıyor. Bu yüzden de yer aydınlatmalarında, müze ve gıda sektöründe de sıkça kullanılıyor.
İçlerinde bulunan çipler 1 mm. x 1 mm. boyutunda olduğu için en küçük alanlarda bile kullanılabiliyor.
İçeriğinde cıva bulunmadığı için çevreye zarar vermiyor.
beyler bu ledlerın daha parlakları ve kalıtelılerı yomu?
......................................................