direncimizide aldık 75 ohm luk şimdi sıra geldi bağlamaya![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda Ledler Hakkında Geniş Bilgi. başlıklı konu tartışılıyor; direncimizide aldık 75 ohm luk şimdi sıra geldi bağlamaya...
direncimizide aldık 75 ohm luk şimdi sıra geldi bağlamaya![]()
pff ne kadar zormuş led bağlamak :S
1 tane led kaldı ve direnci bağlamak kaldı
sarı elektirik bandı akımı geçiriyomu ? çünkü ledlerin ayaklarının arasına bağlıyacam kısa devre olmaması için.
Happy end3 günlük bi çalışmadan sonra sonunda yaktım ledleri. :P
molexin ucuna deydirip yaktım 2 kere denedim yandı 3. denedim pc res attı ve molexin ucundan küçük kıvılcım çıktıama pc ye bişi olmadı
direncin yönü olmaz ayrıca led in hangi bacağına bağladığınız önemli deil.
eğer usulüne uygun isterseniz negatif bacağa takın![]()
...
w810 için 3G edition Main ve FS çıktı !!!
Devrenin + ucunu sarıya - ucunu siyaha bağlıyacaksın. Sarı 12V, kırmızı 5v, siyah olanlar toprak. Değdirdiğinde kıvılcım çıkıp bilgisayar resetlediyse sakat, ikisinide sarı veya kırmızı olanlara değdirmiş olabilirsin. - uç mutlaka siyaha gelecek. Cevap azcık geç oldu kusura bakma.
yok kabloları doğru yere değdirdim. zaten ilk değdirdiğimde ledler ışık verdi, sonra çekip yeniden değidirdim yine ışık verdi 3. deneyişimde kıvılcım çıktı. kablo sürtünü orda biraz, ondan çıktı galiba. kabloları senin dediğin gibi değdirdim.
Cevaplarınız İçin Çok Teşekkürler Şu an Hiç bir Sorunum kalmadı.