hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

moda başlıyorum ne önerirsiniz?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında moda başlıyorum ne önerirsiniz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "kasanin icinin siyah oldugunu gordum ve buz gibi oldum .. aman Allahim one renk oyle. nasil dayaniyon ona....." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 29-04-08, 23:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Katılım tarihi: 21.12.07
Nereden: evden
Ynt: moda başlıyorum ne önerirsiniz?

kasanin icinin siyah oldugunu gordum ve buz gibi oldum .. aman Allahim one renk oyle. nasil dayaniyon ona..
Eski 29-04-08, 23:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: izmir
Resimler: 19

Alıntı:
mondeogeforce tarafından iletildi. Mesajı göster
kasanin icinin siyah oldugunu gordum ve buz gibi oldum .. aman Allahim one renk oyle. nasil dayaniyon ona..
kasanın yanında flexy yok onun heralde ondan dayanıyodur )gecen gun vatan computerde 2 tane 4 cekırdeklı ıslemcıyle calısan anakart gordum yada adam bnı yedıanakart sımsıyah pasparlak sankı yenı cıladan cıkmıs gıbı chıpset cogutucular bnım ıslemcının ustundekı blok kadar bıde bakır borularla bırbırıne bglanmıs aklımı kacırıyordum yanındada bır tane kasa vardı sımsıyah ıcı dısı parlak onu grıı yok ya olamaz boyle bır makına eger gıdersem resım koyarım herkez yesın kafayı
Eski 30-04-08, 00:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Alıntı:
mazopsy tarafından iletildi. Mesajı göster
kasanın yanında flexy yok onun heralde ondan dayanıyodur )gecen gun vatan computerde 2 tane 4 cekırdeklı ıslemcıyle calısan anakart gordum yada adam bnı yedıanakart sımsıyah pasparlak sankı yenı cıladan cıkmıs gıbı chıpset cogutucular bnım ıslemcının ustundekı blok kadar bıde bakır borularla bırbırıne bglanmıs aklımı kacırıyordum yanındada bır tane kasa vardı sımsıyah ıcı dısı parlak onu grıı yok ya olamaz boyle bır makına eger gıdersem resım koyarım herkez yesın kafayı
bende merak ettim koy fotoyuda gorelim
mondeogeforce çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 12:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 3
Resimler: 22

niye taktın modeo kasamın içindeki renge yahu siyah işte parlıyordaişlemci fanını orjinalle değiştirdim sıcaklım 10 derece düştü biosdan da quiet e getirdim ama minimum fan speed %85 olduğu ven en düşük bu olduğu için ses biraz arttı.mondeo içini hangi renge boyayım madem siyah hoşuna gitmedi.oturup siyahı çıkaracaktım zaten astar atmamıştım tekrar astar atıp boyayacaktım(gene siyah düşünüyordum ama)

resme baktım kötü görünüyor çünkü telefonla çektim aslında daha parlak siyah yerler kamerayla çekip tekrar foto koyacağım

bur4k çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 13:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
Cole
V.I.Member
Bilgisayarım

Cole Avatar

Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 9

Alıntı:
Anakart Sanırım bu [b]D5400XS LGA771 FBDIMM DDR2 800Mhz 1600FSB SKULLTRAIL...

CPU Soket Tipi LGA771
CPU Teknolojisi Intel Core2 Extreme
CPU Teknolojisi XEON
CPU Bus Hızı 1600
CPU Bus Hızı 1333
CPU Bus Hızı 1066
RAM Tipi FBDIMM
RAM Bus Hızı 800
RAM Bus Hızı 667
VGA Slot PCI Express
HD I/O IDE100
HD I/O SATA2
HD I/O RAID
SES Çıkışı 8 Kanal 7.1
MB PCI Sayısı 2
MB Ram Slot sayısı 4
MB PCI Ex Slot Sayısı 4
Cole çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 16:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

ewet bu .benım gordugumde alımınyum bloklar daha farklıydı teshırde durdugu ıcın olabılır ustunde borular vardı cok fecııı bır goruntusu vardı eger gıdersem cekıcem resmınıde
mazopsy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 16:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Alıntı:
bur4k tarafından iletildi. Mesajı göster
niye taktın modeo kasamın içindeki renge yahu siyah işte parlıyordaişlemci fanını orjinalle değiştirdim sıcaklım 10 derece düştü biosdan da quiet e getirdim ama minimum fan speed %85 olduğu ven en düşük bu olduğu için ses biraz arttı.mondeo içini hangi renge boyayım madem siyah hoşuna gitmedi.oturup siyahı çıkaracaktım zaten astar atmamıştım tekrar astar atıp boyayacaktım(gene siyah düşünüyordum ama)

resme baktım kötü görünüyor çünkü telefonla çektim aslında daha parlak siyah yerler kamerayla çekip tekrar foto koyacağım
oldugu gibi biraksan daha iyi olurdu.. ama illada boyayacaksan acik bir renk olsun..
mondeogeforce çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 16:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

siyahken ki hali bu

kötü mü?

biraz yan kapağın değdiği yerin boyası çıkmış onuda tekrar boyayacağım

sistem şimdi böyle kondansatörler ile pcı slotları u.v boyayacağım psu kablosunu düzelteceğim.başka?
Eski 30-04-08, 17:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Alıntı:
bur4k tarafından iletildi. Mesajı göster
siyahken ki hali bu

kötü mü?

biraz yan kapağın değdiği yerin boyası çıkmış onuda tekrar boyayacağım

sistem şimdi böyle kondansatörler ile pcı slotları u.v boyayacağım psu kablosunu düzelteceğim.başka?

Boya çok dalgalı ve bazı yerleri mat duruyor. Onları halledebilirseniz güzel olur, ayrıca çok parlak olmayan bir ışık ile hoş duracaktır.
Eski 30-04-08, 17:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

fotograf makinasının flaşı açıktı ondan olabilir genelde matlık yok flaştan kaynaklı olan şeyler sadece çerçevede boya çıktı içerdekiler sağlam ama biraz pürüz var uğraşıp onları gidereceğim.birde cilalarım parlak bir siyah istiyorum.başka öneriniz var mı?kapağı kestirmeden sol tarafın tamamını plexi kullanacağım güzel görüntü için biraz plexide boyama vs. yapabilirim
(ben sade olması için siyah kullandım sadelikten yanayım amacım sade ve şık olması kasamın)
Eski 30-04-08, 18:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

psuyu boyayabilirsiniz ayrıca o ufak fan kablolarını falan da renkli elektrik bantı ile kaplayabilirsiniz.
GaNDHi çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 18:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

psuyu boyamayı düşündüm farklı bir renk alınca u.v ile boyayacağım psu yu ordaki kablolarım çoğu topluydu işlemci fanını değiştirince biraz dağıldı ama diğerlerinide iyice toplayacağım.en kısa zamanda yeni resimleri gönderirim.işlemci fanının üzerindeki stickerde yırtıldığına göre bir sticker oluşturalım bari bur4k yaparım galiba.led istedim elektronikçiden bulursa alacağım onlarıda uygun bir yerlere takarım
Eski 02-05-08, 21:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

burak psu nun kabloları kagıt bantla sar cok daha ıyı boya tutar
Eski 02-05-08, 21:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

bu kapağa sablon uymuyormuş acaba kapağın tamamını mı plexi yapsam?psu kablolarını boyarsam kullanırım sağol mazo. senin kablo led olayını da yapacağım uygun bi yere
Eski 02-05-08, 21:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

karedsım senın kasa kapagı u seklınde mı????
u seklınde ulsa bıle ıstedıgın sekılde yaparsın modun onune hıc bırsey gecemez senın sablondan kastın ne??
Eski 02-05-08, 21:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

ilk sayfadaki mondeogeforce'un çizdiği şablon kasaya uydururum ama nasıl olur bilemiyeceğim.belki kestirmeden sadece plexi koyarım
Eski 05-05-08, 12:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

tanesi 30ykrden 50tane beyaz şeffaf led aldım tanesi 40ykrden kırmızı şeffaf led almaktan daha ucuza geldi ama bir sorum olacak:bu ledleri nereye takayım 4 tanesini egzost fana takacağım peki diğerlerini?aklıma sıralayıp neon gibi bir şey yapmak geldi ama siz ne önerirsiniz kasada herhangibir ışık kaynağı yok.sadece ışığı bu ledler sağlayacak
Eski 05-05-08, 14:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
mazopsy
Power Member

mazopsy Avatar

senın kasanın yanında plexy varmıydı yaaa yoksa hıc takma derım bekle bıraz varsa sayet plexy e bır 10 tane kadar tak ustune desen de cak gerı kalan 40 tanenın 10 tanesını kasanın altına koy neon gıbı dursun kalan 30 tanenın 12 tanesını fanlara tak son kalan 18 taneyıde bana gonder
Eski 05-05-08, 15:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member
Bilgisayarım

V.G.C._prodigy_ Avatar

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home

Alıntı:
senın kasanın ya