hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

moda başlıyorum ne önerirsiniz?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında moda başlıyorum ne önerirsiniz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: V.G.C._prodigy_ tarafından iletildi. @AİR senin kasa dehşet bişeymiş yav. bendede yanda 25 cm fan var ama senin kasadaki pek ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 08-05-08, 22:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #76 (permalink)
AİR
Senior Member
Bilgisayarım

AİR Avatar

Katılım tarihi: 17.04.08
Nereden: uzaklardan
Ynt: moda başlıyorum ne önerirsiniz?

Alıntı:
V.G.C._prodigy_ tarafından iletildi. Mesajı göster
@AİR senin kasa dehşet bişeymiş yav. bendede yanda 25 cm fan var ama senin kasadaki pek bi küçük görünüyo modlumu kasan?
yan kapakta 25 cm öndede kasa anormal büyük a-380 dünyanın en büyük yolcu uçaklarının adını vermişler psusuz 190 lira verdim ama daha pahalı piyasada ve simsiyahını bulmak imkansız...

ewet biraz tarafımdan modlu fanlar neonlar ledler felamn ekran kartınıda kendim soğutuyorum...

sağdaki 42'' soldaki 22'' kasanın boyutunu hesapla bu arada bende bayabi büyük '' denim hahaaona göre hesapla işte
AİR çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-08, 17:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #77 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member
Bilgisayarım

V.G.C._prodigy_ Avatar

Katılım tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home

he he önemli olan boyut diil işlev dermişim şimdi

maaşallah diyelim de nazar deymesin
V.G.C._prodigy_ çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-08, 18:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #78 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 3
Resimler: 22

dağıtman len konuyubu fandaki ledleri açılı bir şekilde koyarsak daha mı iyi görünür?

bur4k çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-08, 22:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #79 (permalink)
AİR
Senior Member
Bilgisayarım

AİR Avatar

Alıntı:
bur4k tarafından iletildi. Mesajı göster
dağıtman len konuyubu fandaki ledleri açılı bir şekilde koyarsak daha mı iyi görünür?
işlevide iyi mudür sen merak etme burak çık forumdan biz aldık bu konuyu tapusu war senin mod felan yapıcağın yok modluğunuda aldırıyorum ibo gelsin
Eski 11-05-08, 20:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #80 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

ledleri 5'er santim aralıklı olarak koydum lehimliyorum yarın hepsini lehimlerim heralde temizlik vardı evde yapamadım
Eski 13-05-08, 12:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #81 (permalink)
AİR
Senior Member
Bilgisayarım

AİR Avatar

Alıntı:
ledleri 5'er santim aralıklı olarak koydum lehimliyorum yarın hepsini lehimlerim heralde temizlik vardı evde yapamadım
modcuların nesli tükendi sen hala başlıyacaksın bende eski yıllarımdaki gibi o.c merak saldım anakartın yanma sınırlarını ölçüyorum
Eski 04-07-08, 22:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #82 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

şimdi arkadaşlar ben bir sorum soracağım.renk uyumu nasıl olsun aklımda siyah-gri var
turuncu-siyah olabilir ama oda kırmızı siyah gibi klasik gelmeye başladı kasanın üzerini gri içinide gri içine çatlaklı bir şekilde siyah çatlaklı düşünüyorum ama kapağı kesmeyi şu an için düşünmüyorum.onun için dışını da çatlaklı bir şekilde yapabilirim sizce hangisi?ya da başka renk önerisi olan var mı?
Eski 15-07-08, 13:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #83 (permalink)
AİR
Senior Member
Bilgisayarım

AİR Avatar

Alıntı:
şimdi arkadaşlar ben bir sorum soracağım.renk uyumu nasıl olsun aklımda siyah-gri var
turuncu-siyah olabilir ama oda kırmızı siyah gibi klasik gelmeye başladı kasanın üzerini gri içinide gri içine çatlaklı bir şekilde siyah çatlaklı düşünüyorum ama kapağı kesmeyi şu an için düşünmüyorum.onun için dışını da çatlaklı bir şekilde yapabilirim sizce hangisi?ya da başka renk önerisi olan var mı?
kasanın içine süreceğin boyanın kalitesine bağlı giriş aparatları değdiğinde spreyle felan boyayacaksan çizilecektir buda hoş olmaz sentetik oto boyası kullan derim onuda sen beceremezsin
Eski 15-07-08, 19:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #84 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

peki renkler?

Bookmarks
Konu araçları

moda başlıyorum ne önerirsiniz? ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Ben de başlıyorum modifikasyona... (Yeniden) DJ Waterfall Modifikasyon 12 26-02-08 19:34
Dvd başlıyorum yardım gigi Divx/DVD 8 25-02-08 14:16
MODA ÇİZİMLERİ İÇİN HANGİ LAPTOP karaman39 Notebook'lar... 4 10-07-07 19:46
Bende Başlıyorum Mod Olayına Ama Birkaç Yardım Bekliyorum evanescence Modifikasyon 13 19-02-06 02:18
Yeni başlıyorum yardım pls Hellknight Grafik Tasarım 2 20-08-05 20:45

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:06.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999