hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

bir modifikasyon macerası bitti gibi

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında bir modifikasyon macerası bitti gibi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "cizimlerle claismak cok iyi sonucta ne elde edeceginizi gormek insana guven ve daha fazla azim veriyor. guzel olacak bu kasa.. ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Modifikasyon

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 18-02-08, 20:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Katılım tarihi: 21.12.07
Nereden: evden
Cevap: bir modifikasyon macerası

cizimlerle claismak cok iyi sonucta ne elde edeceginizi gormek insana guven ve daha fazla azim veriyor. guzel olacak bu kasa.. benim ksadan daha fazla sabirsizlikla bekliyorum bunu.
mondeogeforce çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-02-08, 21:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Katılım tarihi: 23.03.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Ynt: bir modifikasyon macerası

yani ne istiyorsam onu çiziyorum ölçüler mm lik zaten lazer kescek deliikleri dahil birtek büktürürken dikkat edecez sonra boya veya kaplamasına özen bitince karşısına geçip fotolarını koymak var

üstte 4 hhd var görüntüde
2x250+500 ve 2,5 gb one demeyin en üstü şeffaf yaptımki içini açayım üstten görünsün diye
Eski 18-02-08, 21:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Cevap: Ynt: bir modifikasyon macerası

Alıntı:
muratyayla tarafından iletildi. Mesajı göster
yani ne istiyorsam onu çiziyorum ölçüler mm lik zaten lazer kescek deliikleri dahil birtek büktürürken dikkat edecez sonra boya veya kaplamasına özen bitince karşısına geçip fotolarını koymak var

üstte 4 hhd var görüntüde
2x250+500 ve 2,5 gb one demeyin en üstü şeffaf yaptımki içini açayım üstten görünsün diye
bende psu ustune bir delik acacagim yerini cizdim matkabin gelmesini bekliyorum.. oranin acik olmasi gercekten iyi hem isik hem goruntu hemde sogutma olayi sagliyor .. iyi etmissin dusunmekle oraya.. bu kasada psu yu nereye koyacaksin murat abi..?? ben goremedim birsey.
Eski 18-02-08, 21:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

altta bu kasa ters anakart kırmızı plaka yanında kide psu lacivert gibi
buda diğer yan kapak için düşündüğüm olay türkiye haritası kesim altındaki kırmızı plexi ayuıldız beyaz pleksi odan anakart plakasında kesilcek hepsini üstüste getirmem lazım kırmızı beyaz made in türkiye

üstündeki boğluğa ejderha kesiyorduk kafası sorun oldu bir iki tribal kesim olcak öyle düz komik olur
muratyayla çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-02-08, 22:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
reproach
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 26.12.06
Nereden: İSTANBUL

yavrum eyderyayı bitiirsem olay kopacak bide kaplama yaparız bu görüntüye olay budur...
reproach çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-02-08, 22:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Alıntı:
reproach tarafından iletildi. Mesajı göster
yavrum eyderyayı bitiirsem olay kopacak bide kaplama yaparız bu görüntüye olay budur...
bir ejderhayı yapamadı koca günmetin arkadaşlar karışık çizimleri yapıyor ama ejderhanın kafası elinde kaldı
Eski 18-02-08, 23:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
reproach
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 26.12.06
Nereden: İSTANBUL

kafasıda bitti kasa sonlandı montaj var.... murat arwen ve alf e ii bak
reproach çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-02-08, 23:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Alıntı:
reproach tarafından iletildi. Mesajı göster
kafasıda bitti kasa sonlandı montaj var.... murat arwen ve alf e ii bak
ok bakarım itlere
Eski 19-02-08, 20:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

fanlarım geldi firebaldan baya hoş duruyor
metin kafasını yapmış ejderhanın ama ters koymuş düzeltsin resimi koyarım
edit:arwen ve alfi merak edenler var ;bizim pitbullar işyerinde besliyoruzda ..
Eski 19-02-08, 21:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

glcd olayını unuttuk onunda siparişini verdim yanamı koysam önemi gelsin bakalım boyutları ne
Eski 20-02-08, 21:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

diğer yan tarafa kesim tasarımımda bu

kırmızı ve beyaz boya değil plexi olacak ayyıldız anakartın bağlandığı plaka plaka ile anakart arasında beyaz ledle aydınlatılmış beyaz plexi dış kapakta harita kesimi altında kırmızı ledle atdınlatılmış kırmızı plexi şimdilik aklımdakiler bunlar gelirde ekleme yaparım yada akıllı değişikfikirlere açığım
Eski 20-02-08, 21:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

murat abi cok hos guzelde ben Turk bayragiyla ejderhanin bri arada olmasina bir anlam veremedim.. tamam illa bir anlami olmasi gerekmiyor ama... genede soyle birbiriyle uyusan bagdasan birseyler daha hos olurdu. aha simdi dusunmeye basladim.. aklima birsey gelirse hemen haber ederim.. kolay gelsin ..
Eski 20-02-08, 21:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Alıntı:
mondeogeforce tarafından iletildi. Mesajı göster
murat abi cok hos guzelde ben Turk bayragiyla ejderhanin bri arada olmasina bir anlam veremedim.. tamam illa bir anlami olmasi gerekmiyor ama... genede soyle birbiriyle uyusan bagdasan birseyler daha hos olurdu. aha simdi dusunmeye basladim.. aklima birsey gelirse hemen haber ederim.. kolay gelsin ..
atalarım orta asyadan gelmiş ya
kurt düşündüm kesimde bir karartı olur diye vaz geçtim alev deseni dedim sarmadı
aklıma bu geldi daha başka birşey gelirse yada getirirseniz onuda yaparız belki sonuçta düşünme safhası şu an başlayınca kesime yap boz yapmadan bitecek
Eski 20-02-08, 22:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
x-vipen
V.I.Member
Bilgisayarım

x-vipen Avatar

Katılım tarihi: 17.08.05
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 23

muradım nezaman çakacan ilk çiviyi ya bir kaç foto koyda bizde bakalım nasıl bir iş olacak
x-vipen çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-02-08, 22:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Alıntı:
x-vipen tarafından iletildi. Mesajı göster
muradım nezaman çakacan ilk çiviyi ya bir kaç foto koyda bizde bakalım nasıl bir iş olacak
dostum çivileri çakıyomda pahalı çiviler 7 fan 1 fan kontrol 300 ytl tuttutasarım resmiyle idare edecez şimdilik ama aynısı olcak rengi hariç
Eski 21-02-08, 16:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Murat abi o ejderha yerine benim aklima birsey geldi ama bilmiyorum begenirmisin? oraya birbirine capraz olarak duran iki eski osmanli kiliclarindan koyabilirsin. hatta daha da ileri gidip gercek iki eski bicak satin alip oraya monte edebilirsin soyle hos parlayan kabiyla falan..
Eski 21-02-08, 19:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

şu an dağılmış haldeyim cimbomun 5 yemişşekili koyman lazım kesince içi boş oluyor onuda düşün vazgeçircen beni ejderhadan
Eski 21-02-08, 21:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Alıntı:
muratyayla tarafından iletildi. Mesajı göster
şu an dağılmış haldeyim cimbomun 5 yemişşekili koyman lazım kesince içi boş oluyor onuda düşün vazgeçircen beni ejderhadan
su resme bak mesela.. http://img132.imageshack.us/img132/9695/37703710qt4.jpg buna benzer birsey olabilir. kenerlardan kesilirken her on cm'de bir 3mm lik (yada ne kadar uygunsa ..cunku kalinliga gore degisir )parcalar birakirsan kiliclarin kendileride metal uzerinde kalir.. bu resim ters cevirerekte kullanilabilir. bas asagi yani. kiliclarin kenarlarindan suzulen led lambalarin isiklarida cok hos bir hava verir olaya diye dusunuyorum