Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Modifikasyon forumu altında bir modifikasyon macerası bitti gibi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bitmez bu kasa beee......" şeklinde özetlenebilir....
bugün pleksi işini hallettim kesim ve delik işleri bitmiş oldu yarın kısmetse boyanmış ve kaplanmış olarak parçaları alıyorum sonrası kolay artık
macera devam ediyor
aldım ama kasanın anasını ağlatmışlar kaplama olmamış güzel değil diye söktürdüm
bugun akrilik oto astar ve boyası aldım yarın dükkanda boyamaya niyetim var inşallah sağlam atarım
aldım ama kasanın anasını ağlatmışlar kaplama olmamış güzel değil diye söktürdüm
bugun akrilik oto astar ve boyası aldım yarın dükkanda boyamaya niyetim var inşallah sağlam atarım
kaplamayı herkes yapıyor adaş ama çizikler olduğu gibi çıkıyormuş polisaj şart polisajıda yemedi kimsenin maçası
yarın atarım dedim sıkıldım gittim dükkana akrilik astar attım bugün yarın akrilik siyah sonra pasta cila
kaplamayı herkes yapıyor adaş ama çizikler olduğu gibi çıkıyormuş polisaj şart polisajıda yemedi kimsenin maçası
yarın atarım dedim sıkıldım gittim dükkana akrilik astar attım bugün yarın akrilik siyah sonra pasta cila
herkes yapıyor ama güzel yapan adam sayısı az
var bizim de bir bildiğimiz bir ustamız
Bence herşey güzel hoşuma gitti ama sanki kasa 20 kilo filan olcak gibime geliyo
içindekilerle ağır olcak kesin
bugün simsiyaha boyadım biraz akma oldu fazla attım herhalde yarın kurusun belki zımparalarım belki öylece takarım artık yoruldum