@@ Server Kasa Modum Huzurlarinizda @@
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda @@ Server Kasa Modum Huzurlarinizda @@ başlıklı konu tartışılıyor; SERVER KASA MOD @@ MOD BY MUHO06@@
Evet uzun uğraşlardan sonra server kasa modum bitti sayılır , ama henüz ışıklandırması ...
-
Member
-
Member
-
Member
-
Member
-
Member
-
V.I.Member
Sanada bravo. Resmi bi kasayı gerçekten güzel yapmışsın eline sağlık..
-
ellerine sağlık güzel olmuş darısı benim başıma 
-------
"evanescence & cranberries"
-
Silver Member
Dostum kasa mütiş olmuş, helal valla kasa ne halden ne hale..
-
V.I.Member
gayet güzel olmuş hoca ellerine sağlık. merak ettiğim birşey var arka paneli atx e çevirirken kestikten sonra açık kalan kısımları nasıl kapattınız? bide şu boyama işi ücreti ne kadar acaba? bide şu lcd yi kendinizmi yaptınız?
AMD 64bit (939) X2 4600 , EPoX 9NPA+Ultra, Leadtek 8800GTS 640MB,
-
Member
Zygoma tarafından iletildi.
gayet güzel olmuş hoca ellerine sağlık. merak ettiğim birşey var arka paneli atx e çevirirken kestikten sonra açık kalan kısımları nasıl kapattınız? bide şu boyama işi ücreti ne kadar acaba? bide şu lcd yi kendinizmi yaptınız?
lcd ergin ateş malı boya işi çok pahalı 60 ytl civarı açık kalan yerleri diğer kasadan kestiğim atx bölüm ve diğer yerletide sac ile kapatttım.
-
Rookie Member
ardaşım lcd çok kolay onda bişey yok da diğerleri dehşet olmuş yanii..dnecek başka bişey yok
-
Member
shewko tarafından iletildi.
ardaşım lcd çok kolay onda bişey yok da diğerleri dehşet olmuş yanii..dnecek başka bişey yok
sağol
-
V.I.Member
çok güzel
paraya kıydığın balli oluyor
BANA İNSANLAR ÜSTÜNDE BİR DOĞUŞ YÜKLEMEYE KALKIŞMAYINIZ.
DOĞUŞUMUNDAKİ TEK DOĞAÜSTÜNLÜK TÜRK OLARAK DÜNYAYA GELMEMDİR.
K.ATATÜRK
-
Member
elline sağlık güzel çalışma, birde o su deposuyla ilgili bilgi verebilir misiniz.
-
Member
SU DEPOSU SU SOĞUTMASINA AİT GÖRDÜĞÜN GİBİ
-
hARDWAREMANIAC
Güzel çalışma bravo. Çok şık olmuş.
-
Member
arkadaşım tebrik ederim...neredeyse 2 yıldır buraya üyeyüm... çok takılır, az yazı yazar biriyim...bu modu görünce bu alışkanlığımı bitirip, tebrik edeyim dedim...Tebrikler...
Gigabyte ma780gsh2-amd 64-LE1620-120 gb seagate sata-2BG geil ddrII 800-aopen h600b+FSP blue storm 500
-
helal olsun walla kasa çok manyak olmuş ellerine sağlık