Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda Bir sorum oLacak.. ? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaslar bnm size bir sorum olacak..yardımlarınızla ve bnm arastırdıgım kadar bilgiyle ben yaklasık 2 hafta sonra pc mod. baslıYcm.öncelkle sorum ...
Arkadaslar bnm size bir sorum olacak..yardımlarınızla ve bnm arastırdıgım kadar bilgiyle ben yaklasık 2 hafta sonra pc mod. baslıYcm.öncelkle sorum ben kasanın yan kapagını asus vento 7700'ün ön kapagı gibi yapmak istiyorm o malzemeleri nerden alabılırm kasa içine nereye monte edebilirm...Yardımlarınızı beklıyorm
..SaygıLaR..
BiLGinin Efendisi oLmaK İstiyoRsaN , ÇaLışManıN KöLési oLmaLısın..!!
kesme işlemini yaptıktan sonra kabartma yapacaksan macun kaportacılardan falan bulursunda senin kasa nasıl bir şey?neyi ne yapacağız? sudan şarap değil herhalde
kesme işlemini yaptıktan sonra kabartma yapacaksan macun kaportacılardan falan bulursunda senin kasa nasıl bir şey?neyi ne yapacağız? sudan şarap değil herhalde
iLgin için tşk.ler arkadas bnm kasa everest 303a dandKleme bir kasa idarelk almısdm. kasanın yan kapagını yukarı dogru açmak istiyorum.tşkler..
benimkinden iyi canımkapağı yukarı açman için evdeki dolapların bazısı yukarı açılıyor ya onun hidrolik yada sadece tutan kısmı var.mobilyacılarda bulabilirsin.
yalnız hidrolik sistemde kendinden itiş olacağı için güçlü gelirse kasada yamulmalar oluşur
örnek:araba bağajının kolay açılması
normal tutan parçaysa açıldığında orada kalmasını sağlıyor.örnek:motor kapağını elle açıp destek çubuğunu koymak gibi.yalnız sistem içeride olduğu için destek çubuğu koymuyorsun mobilyada elinle açıyorsun orada kalıyor falan resimleri vardı fakat araştıramadım
bisiklet pompasi gibi birsey lazim sana
cozum zor degil, ama hic tavsiye etmem o kasa zangir zangir titrer, ses yapar. goruntu icin deger mi bilmiyorum.