Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda The "Alien" Case Mod başlıklı konu tartışılıyor; ...
ürkünç....ama güzel...
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
Ön tarafını beğenmedim ben yaw.. Sanki böle çok uyduruk duruyor gibi.. Ne bilim şöle biraz daha parlak falan olsaymış daha güzel olurmuş..
Bir varmış bir yokmuş.. Evvel zaman içinde bu forumda Beyazzenci nickli bir mahlukat varmış
abi ürkünc ama manyak calısmıs elemanlar usutunde ben cozemdım bu olayı neyle yapıyorlar bunu ya balmumu mu fibermi nedir ?
ne parlaklığı yaw dehşet güzel olmuş.....ama gece insan tırsar kasadan...
RİPLİ NERDE???
system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
msi s430x-025Tr notebook with amd turion 64 tl 50 and 2 gb 667 mhz kingston ram
harika olmus... kaca mal olmustur acaba?...
evet kaca mal olmustur bıde ne ıyle yapıyorlar bunu malzeme nedır ki ?
alien ve giger hastası olarak dakikalarca agzım acık izledim, harbi cok ii ya....
arkadaşlar buraya nasıl fotoğraf yerleştiriyoruz???
yukarıda sarı bir ikon var mesaj hazırlarken ona tıklayıp çıkan pencereye de resmin bulunduğu linki veriyorsun...
bu arada alien mod nerdesanırım küçük sarı butonu kullandığında o da gelecek bekliyoruz merak ettik modu...
![]()
Ben begenmedim walla bunu. Sanki uzerine biblo konmuş gibi.. Power butonun bulundugu alt kısımda da bir calısma yapılabilirdi... (bilyosan sen yap demeyin, oyarım, sadece begenmedim
![]()
)
Saygılar..
abi gece gece hoplatır adamı bu kasa ya ama feci emek vermişler takdir etmek lazım
tepedeki kurukafayı sadece yüz olarak alt taraftaki açma kapama tuşlarının oraya koysaymış, gözleri de hdd ve power ışıkları olarak kullansaymış daha iyi olurmuş bence
[FONT="Impact"]Viva hARDWAREMANIA[/FONT]