Bu sayfada Donanım kategorisindeki Modifikasyon forumunda thermaltake sviking son halı acılır tavan başlıklı konu tartışılıyor; efsanenın son halı arkadaslar acılır tavan artık modıfıye bıttı buraya kadar 2005 efsane kasası emeklıye ayrılmıstı yıllarca ınsaat cızımlerının deposu ...
efsanenın son halı arkadaslar acılır tavan artık modıfıye bıttı buraya kadar 2005 efsane kasası emeklıye ayrılmıstı yıllarca ınsaat cızımlerının deposu olarak kullanıldıktan sonra ve emeklı bu gun yenı evınde
harika duruyo bnce... bnde düşünüyorum şu kasayı boyamayı ama bakalım... mönitorümü siyaha boyamıştım şimdilik sorunu yok fakat kasa da istemiyo dgl ha
bişey rica edicem,yan kapakta kullandıgın 2 adet kırmızı fanlara gözüm takıldı,markası modeli ve linkini rica edebilir miyim acaba satın aldıgın yerı söylermısın?
bişey rica edicem,yan kapakta kullandıgın 2 adet kırmızı fanlara gözüm takıldı,markası modeli ve linkini rica edebilir miyim acaba satın aldıgın yerı söylermısın?
kardes markası yok fazla pahalı değiller ikisini 50 tl maviden almıştım
gerçeten neden kimse yorum yazmamış
üzüldüm o kadarda uğraştım ama saglık olsun hepinize teşekkür ederim
Anlamadım ne yani kasayı hardwaremania gönüllülerinemi bağışlayacaksın ben bu laftan bunu cıkartırım bizim için ,yorumlarımız içinmi yaptın bu kasayı ?