Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Network »

Hem Adsl Hemde Dial-Up Baglanti Paylasimi.

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Network forumu altında Hem Adsl Hemde Dial-Up Baglanti Paylasimi. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bir server dusunun icerisinde dial-up modem ve cift ethernet var isletim sistemi windows xp. bir ethernet adsl modeme bagli ve ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-05-05, 12:24   #1 (permalink)
KraL©
Senior Member

KraL© Avatar

Katılım tarihi: 11.06.04
Hem Adsl Hemde Dial-Up Baglanti Paylasimi.

Bir server dusunun icerisinde dial-up modem ve cift ethernet var isletim sistemi windows xp.

bir ethernet adsl modeme bagli ve diger ethernette clientlere interneti dagitmak icin hub'a bagli buraya kadar bir sorun yok.

adslde bir sorun oldugunda dial-up modem kullanarak internete baglanmak ve bu baglantiyi clientlere paylastirmak istiyorum. Bunun icin dial-up baglantisinin paylasim ayarlarini yapmam gerekiyor. Dial-up baglantisinin paylasim ayarlarini yaptigimda ise adsl baglantisinin paylasim ayarlari devre disi kaliyor.

Benim istedigim her iki internet baglanti paylasimini ayni anda aktif edebilmek..
bu sizce nasil olur?

Gerci bunu ikinci parti bir yazilim olan wingate ile cozdum ama cok yavas (proxy kullandigindan dolayi olsa gerek)

bide soyle bir sistem varmi adsl kesildiginde otomatik olarak dial-up baglanmasi ve adsl geldiginde dial-up baglantisinin kesilmesi.

birikimlerinizi ve cozumlerinizi bekliyorum...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-05-05, 21:17   #2 (permalink)
LorD_DeviL
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.05.05
bildiğim kadarıyla adsl gidince dial-up girsin , adsl geldiğinde dial-up gitsin diye birşey yok.diğerine gelincede aynı anda iki bağlantıyı paylaşıma açamıyorsun windows tabanında.bunu anca 2nci parti yazılımlarla yaparsın.
LorD_DeviL çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-05-05, 17:01   #3 (permalink)
KraL©
Senior Member

KraL© Avatar

Katılım tarihi: 11.06.04
arkadasim sen benim soruma cevap yazmamissinki. benim yazdiklarimi tekrarlamissin. sizlerden ricam lutfen bilgisi olmayan arkadaslar bos yere mesaj sayilarini arttirabilmek icin buraya fuzuli seyler yazmayin..

saygilar.
KraL© çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-05-05, 18:03   #4 (permalink)
LorD_DeviL
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.05.05
Alıntı:
LorD_DeviL tarafından iletildi.
bildiğim kadarıyla adsl gidince dial-up girsin , adsl geldiğinde dial-up gitsin diye birşey yok.diğerine gelincede aynı anda iki bağlantıyı paylaşıma açamıyorsun windows tabanında.bunu anca 2nci parti yazılımlarla yaparsın.
arkadaş iyi okursan sevinirim! birinci sorduğun soruya cevap verdik! adsl ve dial-up la ilgili olan soruna , öyle birşey yok dedik! diğerine gelincede , aynı anda windowsda 2 bağlantıyı paylaşıma açamazsın dedim! lütfen iyi okuyalım....sonra yorum yap....
LorD_DeviL çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Hem Adsl Hemde Dial-Up Baglanti Paylasimi. ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ADSL modem seçimi teutonic Network 37 03-06-08 15:21
-ODULLU- ADSL Sorunu. radiohead Network 37 12-08-06 17:40
hem monitörden hemde Tv den aynı anda çıkış almak istiyorum??? salih85 Ekran Kartları 10 22-04-05 19:40
hem tv hemde bilgisayardan görüntü. galiptas Ekran Kartları 1 07-10-03 09:41
Windows XP Internet baglanti paylasimi ve denetimi UMITO Genel(OS) 1 29-12-02 22:14

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:22.