+ Cevap Yaz
Results 1 to 11 of 11

ADSL hesabı

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Network forumunda ADSL hesabı başlıklı konu tartışılıyor; Başkasının hesabı ile ADSL kullanımı bugüne kadar mümkün değildi. Ben iki kere test etmiştim. Benden başka deneyip aynı sonucu görenlerde ...

Member BountyHunter Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2005
    Nereden
    istanbul

ADSL hesabı

Başkasının hesabı ile ADSL kullanımı bugüne kadar mümkün değildi. Ben iki kere test etmiştim. Benden başka deneyip aynı sonucu görenlerde vardı. Ancak 15 dakika evvel bu durumun değiştiğini fark ettim. Başkasının hesabı girilmiş olan modem benim hattımda çalıştı. Keşke benim IPmi alıp almadığına da baksaydım ama durum böyle. Ne işinize yarar bilmem. Bildireyim dedim

Sevgiler
    Donanım:

Silver Member Vito Andolini Avatar
    Katılım tarihi
    29.09.2004
    Nereden
    Sicilya
    ilk günden beri başkasının adsl hesabıyla internete bağlanmak mümkün. bildireyim dedim...

V.I.Member mutimuti Avatar
    Katılım tarihi
    15.02.2001
    Nereden
    Rize
    bugüne kadar olmadığını nerden çıkarttın .ip kullanıcı adına verilir hız porta. başkasının hesabıyla girersin ama seni yakalamaları bikar saniye sürer .

Member BountyHunter Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2005
    Nereden
    istanbul
    Bu konu daha evvelde tartışıldı. Benim denediğim arkadaşım kendi modemini evinden söküp aynı yerde olan aynı santrali kullanan benim evime getirdi taktık çalışmadı. Kullanıcı adı değişince çalıştı. Ben bunu bir kere daha aynı santrali kullanan başka arkadaşımda denedim. Modemini bizim evde ayarladık eve gittiğinde kendi kullanıcı adını girmek üzere ancak bağlanabildi. Bu gün ise ilk arkadaşımın modemi aynı ayarlar ile bizim evde takar takmaz çalıştı. Daha evvel tartıştığımız konu ise hattın, kullanıcı adına tahsis edilmiş olmasıydı. Bugün gördümkü artık öyle değil. Belkide sadece belli santrallerde bu durum vardı.

hARDWAREMANIAC karaca Avatar
    Katılım tarihi
    15.05.2004
    Nereden
    Bostanlı
    Blog Mesajları
    3
    ya zaten ne kadar gereksiz bişeydir bence şu kullanıcı adı/şifre muhabbeti adsl de.zaten bir telefon hattı var ee o hatta adsl de..adsl kullanılsın kullanılmasın para zaten yazıyo...ee o zaman niye şifre konuyo... gereksiz...

Silver Member HaLiM Avatar
    Katılım tarihi
    12.09.2004
    Nereden
    Kadıköy
    kotalı var

Katılım tarihi
    15.05.2004
    Nereden
    Bostanlı
    Blog Mesajları
    3
    Alıntı HaLiM tarafından iletildi.
    kotalı var
    olsun halim.herhangibir adsl hattını başka yerde kullanabilirmisin yani ihtiyaç duyarmısın?
    şöyle olsaydı:
    evlerimizdeki normal telefon hattına doğrudan bir adsl modem takarak kullanıyor olsaydık yani her hatta adsl olsaydı belki..o zaman kullanıcı adına ve şifreye gerek olabilirdi (belki)
    zaten adsl sinyali gelmeyen bir hatta modemi taksan fayda etmiyor..ee o zaman doğrudan hat üzerinden ücretlendirme yapma ve hizmet sunmak daha mantıklı değil mi?
    adam kotalı kullanıyorsa hizmet numarasından belirlenir olur biter...ha dersen ki arkadaşım kotalı kullanıyor ben ona kendi sınırsız şifremi veririm sınırsız takılır senin bileceğin iş...bana gereksiz geliyor...

Katılım tarihi
    12.09.2004
    Nereden
    Kadıköy
    telefon klubülerine falan açık alanlara kablosuz ağ vericileri konacak. şu an ücretsiz, ücretli olunca aynı adsl hesabı kullanılacak heralde...

Katılım tarihi
    15.05.2004
    Nereden
    Bostanlı
    Blog Mesajları
    3
    Alıntı HaLiM tarafından iletildi.
    telefon klubülerine falan açık alanlara kablosuz ağ vericileri konacak. şu an ücretsiz, ücretli olunca aynı adsl hesabı kullanılacak heralde...
    ciddimisin?kablosuz ağdan bağlanıp şifremi giricez...cırtlar o iş ben baştan söyliyim

Katılım tarihi
    12.09.2004
    Nereden
    Kadıköy
    olcak olcak, olmalı, inşallah olur

yeter geriden geldiğimiz. güvendiğim iyi bir nesil geliyor

Katılım tarihi
    15.05.2004
    Nereden
    Bostanlı
    Blog Mesajları
    3
    hayır kablosuz olay olurda şifre girip bağlanma olayı cırtlar yoksa olsun ya benj hayır demedim walla

+ Cevap Yaz