Bu sayfada Donanım kategorisindeki Network forumunda ADSL modem seçimi başlıklı konu tartışılıyor; Birçok markanın adsl modemine baktım.Bunların arasından ev kullanıcılarının kullanıcağı ve ileride 2-3 bilgisayara bağlayabileceğim kaliteli bir adsl bunların arasından hangisini ...
Birçok markanın adsl modemine baktım.Bunların arasından ev kullanıcılarının kullanıcağı ve ileride 2-3 bilgisayara bağlayabileceğim kaliteli bir adsl bunların arasından hangisini önerirsiniz.
AIRTIES RT-210 ADSL MODEM
ZYXEL P660H61 ADSL MODEM + ROUTER
ZYXEL PRESTIGE 650R ADSL MODEM
ASUS AAM6010EV-M USB COMBO ADSL MODEM
AZTECH DSL 3100R ADSL MODEM
D-LINK DSL-604+ WIRELESS ADSL ROUTER&4 PORT SWITCH
LINKSYS WAG54G KABLOSUZ + ADSL GATEWAYROUTER+ FIREWALL
US ROBOTICS USR999105 ADSL MODEM + SPLITTER
SIEMENS SPEEDSTREAM SIE-5200R USB+ETHERNET ADSL MODEM
SIEMENS SPEEDSTREAM SIE-5600 5 Eth+1 USB ADSL ROUTER
SIEMENS SPEEDSTREAM SIE-6300 5 Eth+USB WIRELESS GATEWAY ADSL MODEM
ZOOM ADSL X4 5551 USB MODEM
ZOOM ADSL MODEM 5554 X5 USB+ETHERNET ADSL MODEL
ONIXON DSL 100U USB ADSL MODEM+SPLITTER
Biraz karışık oldu ama bunların bazıları birbirinden daha farklı şeyler için kullanılıyor işte biri 1 bilgisayara oluyor biri 4 bilgisayara felan birisi splitter veriyo biri vermiyor.Bunlara bakarak iyi bir ürün ne tavsiye edersiniz
Siemens Speedstream 5600 kullanıyorum memnunum taviye ederim. Kullanımı arabirimi oldukça kolay ve anlaşılır. Ayrıca 24 saat servis desteği var. Marka için zaten söylenecek birşey yok.
Görüşmek üzere. İyi çalışmalar.
Think Linux Fedora 8 (werewolf) Linux & Pardus 2007.2 Caracal Caracal
anlayamadığım bir nokta var. forumu açan arkadaşımız kablo alacağım diyor. o zaman zoom x5 söz konusu olamaz değil mi?? yoksa zoom x5 kablo modem yerinede mi geçiyor . valla bu konuyu anlayamadım ???