Bu sayfada Donanım kategorisindeki Network forumunda İki Bina Arası İnternet Ağı, Yardım Lütfen başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar merhaba, ben bu işlerden hiç anlamıyorum da, yardımcı olursanız sevinirim.
Benim bi tane lap top un var içinde 802.11g ...
Arkadaşlar merhaba, ben bu işlerden hiç anlamıyorum da, yardımcı olursanız sevinirim.
Benim bi tane lap top un var içinde 802.11g MiniPCI Wireless Adapter wireless kartı var. Başka bir binada da telekomun verdiği kablosuz modemi kullanan bir kullanıcı var. Ben kendi dairemden o modeme bağlanıp internete girmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Konumla ilgili ek bilgiler şunlar:
Resimde 1 numaralı yerde benim evim var, giriş katta oturuyorum. 2 numaralı yerde ise bahsettiğim modem var. Modem en üst katta. aradaki kuş uçuşu mesafe 100 metre civarı. Ayrıca bulunduğum daire giriş kat olduğu için karşımdaki binalar 3-4 katlı. e yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim, artık rahat rahat nete bağlanmak istiyorum.
diablo'nun dediği gibi birşey yapmak size yeni internet bağlatmaktan daha pahalıya gelir. O yüzden o dediğiniz şey olmaz. Hele ki arada binalar varsa çok zor (imkansız)
Devler gibi eser bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir..