Çok Acİl... Philips cga5722 kablosuz modem kurulum sorunu...!!!

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Network forumunda Çok Acİl... Philips cga5722 kablosuz modem kurulum sorunu...!!! başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar modemi daha yeni aldım ama bir türlü kuramıyorum cd yi takıp sırasıyla herseyi yapıyorum iss kullanıcı adı ve şifresini ...

+ Cevap Yaz
Results 1 to 10 of 10
    New Member
    Katılım tarihi
    19.09.2008

Exclamation Çok Acİl... Philips cga5722 kablosuz modem kurulum sorunu...!!!

arkadaşlar modemi daha yeni aldım ama bir türlü kuramıyorum cd yi takıp sırasıyla herseyi yapıyorum iss kullanıcı adı ve şifresini girip devam diyorum bana (parametrelerinizin kaydedilmesi mümkün değil) diyor.Sorun nedir acaba saatlerdir uğrasıyorum ama nafile yardım ederseniz sewinirim şimdiden teşekkürler...

Cool Moderator PROTON Avatar
    Katılım tarihi
    15.05.2001
    Nereden
    İzmir
    Blog Mesajları
    12

Ynt: Çok Acİl... Philips cga5722 kablosuz modem kurulum sorunu...!!!

Buradan bakarak yeniden dene...
    Philips cga5722 modem kurlum resimli anlatım/

New Member
    Katılım tarihi
    19.09.2008

resimde gösterilen tüm ayarları ve istenilen tüm bilgileri giriyorum ama bana devamlı

ADSL Internet bağlantısı kurulamadı.

Lütfen "Geri" yi tıklayarak kullanıcı adı ve şifreyi kontrol ediniz.Aynı zamanda ADSL hattınızı da kontrol ediniz.

çıkıp duruyor ve ben bu istediklerini harfi harfine doğru giriyorum kırıp atıcam nerdeyse modemi 6 saattir bununla uğraşıyorum....lütfen bu sorunu bilen yardım etsinn....

Moderator e-diablo Avatar
    Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

Peki suçun modemde olduğu ne malüm ? Telekom ile konuştunmu aynı hattı başka bir modem ile denedin mi ?. Kırmak sana kalmış para çoksa kır yenisini al derim.
    Ertan ERBEK

Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.

Cool Moderator PROTON Avatar
    Katılım tarihi
    15.05.2001
    Nereden
    İzmir
    Blog Mesajları
    12

komik gelebilir ama kullanıcı adını : xxxxx@ttnet diye giriyorsun değil mi ?
    +
    Telefon hattı - splitter bağlantısını gözden geçir...

New Member
    Katılım tarihi
    25.12.2006
    Nereden
    istanbul

sorun modem kaynaklı bence. modemine reset at. sonra ayarlarını baştan kurmayı dene. yine olmuyorsa boşuna kendini parçalama modemi parçala derim.

New Member
    Katılım tarihi
    04.05.2008
    Nereden
    Mersin

sorununu biliyorum çünkü bendede var sorun basit (parametrelerinizin kaydedilmesi mümkün değil)
    modemle bilgisayarın iletişimini kabloyla yapacaksın muhtemelen sen kablosuz yöntemle denemek istedin.

New Member
    Katılım tarihi
    10.11.2008

selam arkadaşlar benim bu modemle ilgili bir sorum olacak ...... açık kaldıgında bir müddet sonra (4 saat kadar ) üzerindeki ışıkların normal yanmasına ramen nette sayfalara giremiyorum , hiç bir şey yapılmıyor ....
    modemin arkasından anahtarı açıp kapayınca sorun düzeliyor .....bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum ......ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ........

New Member
    Katılım tarihi
    12.12.2008
    Nereden
    Heryerde (:

Bewlki biraz gec kaldım kardeş ama daha yeni üye oldum 192.168.2.1 explorer adres cubuguna bunu yaz ve ordan butun ayarlarını yap cd den kurulum sadece usb modemlerde olur senin modemin normal girişli bi modem cd sadece bilg a tanıtım yapar bunlarde usb kablosuyla baglantı yapmadıgın için bilg bunu cd den yaptıgın zaman tanımaya calısır ve bunu tanıyamadıgı içinde bu sorunu verir...

New Member
    Katılım tarihi
    12.12.2008
    Nereden
    Heryerde (:

Alıntı petrescu tarafından iletildi. Mesajı göster
    selam arkadaşlar benim bu modemle ilgili bir sorum olacak ...... açık kaldıgında bir müddet sonra (4 saat kadar ) üzerindeki ışıkların normal yanmasına ramen nette sayfalara giremiyorum , hiç bir şey yapılmıyor ....
    modemin arkasından anahtarı açıp kapayınca sorun düzeliyor .....bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum ......ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ........
    Modemin şişme yapıyor garantisi bitmediyse en yakın zamanda servise gonder yoksa yakın bi zamanda 80 ytl modem parası verirsin ve... bu sorun modemi garanti dısı bırakır ve teknik servis ilgilenmez bile
    dikkatli ol yakında modemin beyni yanar...

+ Cevap Yaz