Çok güzel bir program ve sizi rahatlatacak ve DNS sorunlarından sizi kurtaracak...
Kurup Çalıştırın Yeni Bir DNS sunucusu seç e basın bitince o size en hızlı DNS leri kaydedecektir...
DNS AYAR
Saygılar.
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Network forumunda DNS lerde Sorunum Var Diyenler Buraya Baksın!!! başlıklı konu tartışılıyor; Çok güzel bir program ve sizi rahatlatacak ve DNS sorunlarından sizi kurtaracak... Kurup Çalıştırın Yeni Bir DNS sunucusu seç e ...
Çok güzel bir program ve sizi rahatlatacak ve DNS sorunlarından sizi kurtaracak...
Kurup Çalıştırın Yeni Bir DNS sunucusu seç e basın bitince o size en hızlı DNS leri kaydedecektir...
DNS AYAR
Saygılar.
Bende son sürümünü yükledikten sonra hata verip kapanıyordu bende kullanmayı bıraktım...Şimdilik DNS lerde sorunum olmadı otomatikte kullanıyorum inşallah programı kullanmak zorunda kalmam![]()
hoca ben çok randıman alamadım bu programdan.
valla ben de verim alamadımmutimuti tarafından iletildi.
ben iyi sonuç aldım..
zaten kullanıyordum..
program hakkında startup mechanic pek hoş şeyler söylemiyor o yüzden kullanmayı bıraktım.
-içinde spyware yoksa
-tr de dns sorunları yaşanıyorsa
-yaptığı iş mantıklı görünüyorsa
kullanılabilir
ki ben de denedim olumlu not veriyorum "+"
Ben o yazılımı kullanmadım ama kimseye tavsiye etmyiorum trojan olması olası. Çünkü kimin yaptıgı belli degil.. İinde ne oldugu belli değil.. kıacahiç güvenilir değil..HaLiM tarafından iletildi.
korkutmayın beniyabancı kaliteli güvenilir güvenlik firmaları TR için böyle bir yazılım yazmayacakları için şimdilik mecburen kullanıyoruz. alternatif bulursanız değiştirelim
bu programı bende kullanıyorum. yeni sürümünü yüklemem için uyarı veriyo yükledim oda çalışmıyo. bana hala her nete girdiğimde yarım saatte bir yeni sürümü yükleyim diye uyarı veriyo. bunu nasıl kaldırabilirim sinir ediyo beni![]()
ben telekomun 6 ve 7 sini kullanıyorum. bu programın bazen hızlı dediği dnslere ayrıca dns gerekiyor.
şu an dns girmedim sorunyok bazen ama telekom adamı deli ediyor bende tekrar giriyorum. sorun kalmıyor.
nerden çıktı trojan yahu ??
ne alakası var![]()
kimin yaptıgı belli olmayan bir program.. alakası olurmu? kullanı*** bir çok neydüğü belirsiz programlarda trojan vs.. çıkıyor bunda da olabilir..BLACKandWHITE tarafından iletildi.
Ya beyler bu nedir? k-ul-l-l-a-n-ı-l-a-n yazıyor l-a-n kısmı **** larla sansürleniyor bu forumun yeni icraatımıdır böyle saçmalık görmedim..pegasus01 tarafından iletildi.