Bu sayfada Donanım kategorisindeki Network forumunda hersey var ama internet yok başlıklı konu tartışılıyor; arkadaslar ınternetımı komsum ile kullanıyorum komsum giriyor ama ben giremıyorum
IP ve dns ayarları otomatik her ıkı bilgisayara da format ...
arkadaslar ınternetımı komsum ile kullanıyorum komsum giriyor ama ben giremıyorum
IP ve dns ayarları otomatik her ıkı bilgisayara da format attık
modem switch arası ve modemden benım bilgisayara(baglanamayan)giden kabloları degistirdik switchleri de degistirdik ama yine de baglanamıyorum
YEREL AG BAGLANTISI SINIRLI uyarısı verıyor sureklı
arkadaslar bu sorunu nasıl çözerim cok acil yardım beklıyorum
elle ip vererek sorunu üstü kapalı olarak halletmiş olmuyomuyuz ? herhangi bi nokta interneti sınırlıyo bunun nedenini bularak çözüme gitmek daha doğru olur bana göre
Muhtemelen ethernet sürücüsü yanlış tanıtılmıştır.anakartın kendi sürücüsü dışında bir sürücüyle tanıtır iseniz hata vermeden etherneti görebilir ama internete bağlanamazsınız. Ethernet sürücüsünün doğru olup olmadığını kontrol edin lütfen.
söyledıgınız gibi elle yaptım yine yok
ethernet kartından dıyosunuz mantıklı ama pc yi bilgisayarcıya goturuyorum calısıyor orda kartta olsa orda calısmaz
güvenlık duvarı ayarlarını yaptım yıne ınternet yo
Arkadşaım böle sorunla bende karşılaştım hatta elle ip atadım yine olmadı. sorun modeminden kaynaklanıyor. BEn sorunu modemi değiştirerek yaptım. Aslında ben birisyle ortak kullanıyorum o garip bi marka modem almış ben kendiminki airties modemi verdim onunla bağlanmaya başladık ve sorun çözüldü... Sorun bilgisayardında veya güvenli programlarında falan değil. Modemin ip atayamıyor....