Arkadaşlar modem kurulumu yaparken modemin aryüzünü bir yerlere kuruyorki buda modemden modeme değişir 192.168.2.1/cgi-bin/... gibi bu dosya tam olarak hangi dizindedir????
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Network forumunda Modem Dosyaları?? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar modem kurulumu yaparken modemin aryüzünü bir yerlere kuruyorki buda modemden modeme değişir 192.168.2.1/cgi-bin/... gibi bu dosya tam olarak hangi ...
Arkadaşlar modem kurulumu yaparken modemin aryüzünü bir yerlere kuruyorki buda modemden modeme değişir 192.168.2.1/cgi-bin/... gibi bu dosya tam olarak hangi dizindedir????
Bu bahsettiğin : üretici bu dosyaları hangi dizinde saklar dersen her üretici değişik bir isim verir..
Sanırım senin anlatmak istediğin frklı..
Tam olarak ne yapmak istediğini anlat ona göre yorumlar gelsin..
Airties??
O dediğin arayüz, modemin içinde. Bilgisayarında değil. Misal modemin 4 çıkışlı ise, 4 bilgisayardan da aynı yere bağlanırsın. Bilmem anlatabildim mi...
Peki erişilmesi söz konusumu?aslında problemim şu internetim sabit bir ip değil 192.168.2.1 yazınca web aryüzü çıkıyor..ancak normal ip adresimi yazınca şu modemi resetledikçe değişen onu yazıncada çıkıyor benim istediğim ise bu değişen ip yazılınca web aryüzü yerine başka bir yere yönlendirmek ...modemin kullanma klavuzuna baktığımda ise DHCP ayarları kısmı var ancak nasıl değiştireceğim..